Pages:
Author

Topic: btctürk al sat denemesi - page 3. (Read 3789 times)

sr. member
Activity: 588
Merit: 251
December 30, 2015, 09:14:03 AM
Fiyat bu seviyedeyken bence uzak durun ama 90 tl için fark etmez. Öğrenmiş olursunuz.
hero member
Activity: 938
Merit: 1000
December 30, 2015, 09:04:09 AM
arkadaşlar 90 Tl gibi bi parayla btctürkte al sat deneyecem bakalım 1 hafta içinde neler yapabilecem
her gece durumu burada belirtecem

BtcTurk de hacim çok dar olduğu için al-sat arası zaman uzun olabilir
bu uzun süreçte bitcoin fiyatı yukarı ve aşağı yönde haraket edebilir
Bu da hem karınızı hem de zararınızı artırır
yani biraz şansa kalıyor işiniz
daha aktif bir borsada al sat yapmanızı öneririm..
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
December 30, 2015, 07:59:35 AM
günlük net %2 bile yeter bana

Günlük net %2 gibi bir kar yakalayabilmeniz için alış fiyatınız ile satış fiyatınız arasında %4 lük bir marj yakalamanız lazım.
Hacmi düşük borsalarda bu marjı her zaman yakalamazsınız.
Bunun yerine bu parayı poloniex de etherum alım satımında çevirseniz kademeye gün içinde %4 den fazla marj olduğundan rahat al-sat yaparsınız.
denedim oradan biliyorum. Smiley
sr. member
Activity: 302
Merit: 250
December 30, 2015, 06:47:54 AM
90 TL ile yapabileceğiniz çok fazla bir şey yok. %10 kazansanız bile komisyonlar hariç 9 TL ediyor. Daha fazla bir yüzd kazanırsanız neden daha çok para yatırmadım diye üzüleceksiniz. Bir sonraki sefer daha yüksek miktarla trade yapmaya çalışırken düşüşe denk gelecek ve neden önceki gibi olmadığını sorgulayacaksınız.
Btctürk'te hacim bulamadığınız için istemediğiniz yerlerden alış satış gireceksiniz. Kazançta olduğunuzu sandığınız ufak miktarların komisyon olarak kesildiğini görünce ne kadar yanlış bir iş yaptığınızı fark edeceksiniz.

günlük net %2 bile yeter bana
hero member
Activity: 490
Merit: 500
December 30, 2015, 06:30:15 AM
90 TL ile yapabileceğiniz çok fazla bir şey yok. %10 kazansanız bile komisyonlar hariç 9 TL ediyor. Daha fazla bir yüzd kazanırsanız neden daha çok para yatırmadım diye üzüleceksiniz. Bir sonraki sefer daha yüksek miktarla trade yapmaya çalışırken düşüşe denk gelecek ve neden önceki gibi olmadığını sorgulayacaksınız.
Btctürk'te hacim bulamadığınız için istemediğiniz yerlerden alış satış gireceksiniz. Kazançta olduğunuzu sandığınız ufak miktarların komisyon olarak kesildiğini görünce ne kadar yanlış bir iş yaptığınızı fark edeceksiniz.
sr. member
Activity: 302
Merit: 250
December 30, 2015, 06:12:32 AM
arkadaşlar 90 Tl gibi bi parayla btctürkte al sat deneyecem bakalım 1 hafta içinde neler yapabilecem
her gece durumu burada belirtecem
Pages:
Jump to: