Pages:
Author

Topic: Btcturk komisyonda %83 indirim yok artık .... - page 2. (Read 623 times)

full member
Activity: 420
Merit: 100
btctürk bu aralar çok ilginç kararlar alıyor ama arkadaşında dediği etkileyecek bir durum değil çok çok 1 lira falan fark edecek durum bu yüzden gereksiz ama iyi
full member
Activity: 322
Merit: 112
Benimde en sık kullandığım borsa btcturk daha bir sorun yaşamadım şimdiye kadar ama başlık interrnethaber başlıklarıyla yarışır derecede yanıltıcı olmuş.bizim gibi ufak yatırımcılar için çokta birşey ifade etmiyor aslında bu indirim.esas faydalanacak kişiler ise bence ülkemizde çok fazla değildir.o kadar büyük rakamlarla işlem yapan adam yoktur heralde.
full member
Activity: 286
Başlığı okuyunca indirimi kaldırdılar anladım  Grin Yazılanları okudum neyse ki öyle birşey yokmuş. Btctürk'ü severim.Şimdiye kadar işlemlerde bir sorunda yaşamadım. İyi yapmışlar ama parası çok olana yarayacak bir durum bu indirim meselesi.
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
komisyon oranları zaten tl çekmek için btc bozanlar için değil aktif olarak platformu kullanan kısa vadeci yatırımcı için düşürülmüş. aylık 10m lik hacim nerede yakalayacağız biz Smiley
newbie
Activity: 52
Merit: 0
Başlık biraz kafa karıştırıcı daha önce vardida şu an yokmuş gibi olmuş heyecanına veriyorum. Bu indirimlere gelecek olursa btctürk el değiştirdi bu kampanyaları yapmaları bence normal karşılanmalı yatirimci çekmeye çalişiyorlar fakat yatirim  alt limit çok yüksek önce alt limiti düşürmeleri gerekiyor.
member
Activity: 560
Merit: 11
paraya doymuş olabilirler. 50 milyon TL hacim ve üzeri eski komisyonu 60 bin iken şimdiki 10 bin TL. bildiğin para babalarını sitelerine çekmek için uygulanmış fikir. bunların globale açılması ve binance gibi kendilerini parlatmaya varacak vizyonları olmalı. Türkiye'de en büyük eksiklikler altcoin borsası var ama hacmi yeterli değil.
jr. member
Activity: 372
Merit: 1
Para yatıracagım zaman yada suanda halı hazırda yatırım yapmış oldugum ve degerlendikten sonra cekecegim zaman komisyon oralnarına bakarım. 50milyon tl param olsa ne işim olur bitcoinde Cheesy
sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
firma baştan komisyon almayarak kendi reklamını yaptırıp kullanıcı çekmeyi hedeflemiş genede değerlendirenler olmuştur ben paribudan memnunum açıkçası en iyi yer bildiğin yerdir.
member
Activity: 336
Merit: 17
Güzel.bir gelişme olmuş. Surekli mail.geliyor komisyonları dusurduk hatta dusurmedik kaldirdik diye geçen gelmişti. Adamlar başka borsalara gitmesin diye hem volüm artsın işlemler cogalsin diye böyle birşey yapmışlar. Bu işte yine her zamanki gibi çok parası olana yariyor.
newbie
Activity: 154
Öncelikle grafiği paylaşan arkadaşa teşekkürler.
Ağırlıklı olarak işlem yapıldığı düşünülen rakam aralığında %15 yapılmış gibi görünüyor.
member
Activity: 756
Merit: 16
BTCTurk zaten kazanıyor bir şekilde para. Adamlar diğer borsalara kayma söz konusu olduğu için böyle güzellik yapıyor bana göre. Kaçacak olsalar diğer Türk borsaları olmadan kararlardı. Bir ara kapandığı zaman 40 defa mesaj attılar paranızı çekin diye. Yani BTCTurk bana göre en güvenilir Türk borsasıdır.
member
Activity: 336
Merit: 13
aynen okumadan yorum yapiyoruz cogu zaman hepimiz oyleyiz biraz.
sr. member
Activity: 658
Merit: 280
Sonuç olarak 1 Milyona kadar %15.3 yapmışlar ama başlık gerçekten haber sitelerinin başlığı gibi olmuş. Bizde hemen gaza gelip atladık. Var mı aramızda 50 Milyon üzeri işlem yapan. Hep beraber kutlayalım o arkadaşı.
newbie
Activity: 140
Piyasada tutunması için yapması gerekeni yapmış adamlar ne gerek vardı diyor.
Komisyon oranlarını arttırsalar oh ne iyi yapmış diyecek bir kitle var anlamak zor.

https://vgy.me/DcgtoP.jpg

Bu forumda doğru söyleyenleri sevmezler.
Bizim işlem yaptığımız aralıkta %0.24 den %0.20 ye düşmüş. İndirim oranı %15.3

Adamlar 50 milyon lira üzerine indirim yapmış yanıltıcı şekilde başlık atılmış.

member
Activity: 406
hocam türkler olarak böyle şeylere alışık değiliz. altında bir bit yeniği arıyoruz ancak btcturk güvenilir bir firma. kapandıktan sonra yeniden açıldiğında tüm cüzdanları geri iade edip insanların madur olmasını engellemişlerdi.
newbie
Activity: 168
iyiye yoralım. diğer türkiyedeki borsalardaki komisyon oranlarından şikayet edenleri kendi safına çekecek. kriptolardaki yükselişin farkında ve fiyat yükseleceği için komisyonumu indiririm, müşteri sayım artacağından yine bir şekilde dengelerim diye düşünüyor olmalılar.

diğer olasılığı yazmıyorum.  Smiley
full member
Activity: 490
Diğer türk borsalarına göre tercih edilmelerini büyük oranda arttırırlar bence çok önemli bir hareket bu sürümden kazanma gibi düşünebilir bu şey de bize yarıyor tabi Smiley
member
Activity: 406
Piyasada tutunması için yapması gerekeni yapmış adamlar ne gerek vardı diyor.
Komisyon oranlarını arttırsalar oh ne iyi yapmış diyecek bir kitle var anlamak zor.

full member
Activity: 602
BTCTurk'teki bu son gelişmeler resmen insana Patron çıldırdı dedirtiyor. Bakalım umarım sonucunda hayal kırklığı oluşturacak bir sonuç ortaya çıkarmaz. Daha öncede kapan bir borsaydı ama yatırımcılarını üzmemişti içerideki miktarları kuruşu kuruşuna iade etmişti.
sr. member
Activity: 658
Merit: 255
Bence indirime gitmesi tamamen saçma bir hamle sen zaten piyasadaki ilk kurulan en oturmuş sağlam borsasın onun yerine farklı hamleler ile kendini daha çok geliştirmeli bence kullanıcıya ihtiyaç yok.
Pages:
Jump to: