Pages:
Author

Topic: Btcturk Satıldı - page 2. (Read 512 times)

newbie
Activity: 14
Merit: 0
February 22, 2018, 11:14:57 AM
Özgür Güneri isminden ileride daha çok bahsedeceğiz.Risk alarak böyle biryatırımı gerçekleştirdi.Tebrik etmek lazım.Bravo.Btcturk kendi Binance,Kucoin,Cobinhood gibi kendi kripto parasını oluşturmalı bir an önce.Binance'ın Ceo'su Pingpong Choe gibi bir yol haritası izlerse BTCTurk büyük borsalar arasındaki yerini alır.Bu iş bir anlamda vizyon işidir.Keza Sn.Güneri'de vizyon sahibi birisi.Umuyorum bu yolsa ülkemize de büyük katkıları olacaktır.Yolu açık olsun.

Not:

Sn. Güneri'nin lindekin adresi : https://www.linkedin.com/in/ozgurguneri/
member
Activity: 350
Merit: 10
February 22, 2018, 09:25:23 AM

bu iyi haber, planlı bir alış olduğuna göre gelecek görmüş..
member
Activity: 322
Merit: 12
February 22, 2018, 05:54:38 AM
Alacak olan kisiler icin oldukca hayirli olacak bence. Cunku bitcoin bitmedi ve hala kazandirmaya devam ediyor. Eminim satanlar pismandir ya da zamanla olacaktir.
jr. member
Activity: 161
Merit: 1
February 22, 2018, 05:14:58 AM
Eski sahipleri yeni bir projeyle geri dönerler belki...
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
February 10, 2018, 03:05:36 PM
btctürk türkiyede ilk olsada yarışta kalamamış bi borsa bence. paribu ve koinekste hız konusunda yarışamazlar bence. yeni borsalarda arkadan geliyor. bakalım ne olacak.
sr. member
Activity: 504
Merit: 251
February 10, 2018, 02:55:56 PM
Hüsnü Özyeğin arka planda ise Btcturk yeni açılımlara başlar. Sadece btc alım satımına aracılık eden kripto para borsası olduğunu iddia etmesin. Sıfırdan Finansbankı yaratıp 4 milyar dolara Ruslara satmak büyük başarı sayılmalı.
jr. member
Activity: 98
Merit: 2
February 10, 2018, 12:26:03 PM
güzel gelişme türk kripto marketi açısından.
full member
Activity: 1050
Merit: 210
Crypto Trader
February 10, 2018, 12:04:56 PM
Bende şöyle bir yorum yapayım.Görünen bu adam değilde şirket direkt özyeğinde olmuş yani.Bu sadece görünen ön kuklası ana aktör hüsnü özyeğin..hüsnü özyeğin kimdir para işini sever avanta işini sever hele avanta para kokusunu alırsa her yere dalar.. Grin
full member
Activity: 252
Merit: 100
February 10, 2018, 11:58:57 AM
Özgür Güneri çok iyi bir yatırım yapmış gibi görünüyor. Siteye yenilikler gelecektir mutlaka. Muhtemelen Türkiyede bir numara olup pazar payının çoğuna talip olacaktır.
full member
Activity: 238
Merit: 105
February 10, 2018, 10:46:01 AM
Umarım alan ve bizim gibi kullanıcılar için hayırlısı olur. Özgür bey qnb yatırımcılık geçmiş olan biri. Borsayı türkiyede daha iyi yerlere taşıyabileceğini düşünüyorum.
Sadece sormak istediğim bir soru var. Acaba kaça aldı Grin
jr. member
Activity: 196
Merit: 5
February 10, 2018, 10:37:37 AM
global menkul de çalışmışsa eğer, btcturk te işkence başlayacak demektir.
global menkul kadar pislik bir aracı kurum görülmedi.
2000 yılında hesapları kapatıp bir sürü insanı mağdur etmiştir global menkul.

Niye kapattı? Çünkü temizliğe ihtiyacı vardı. Global  artık elini sallayana değil portföy sahiplerine hizmet versin denildi.
küçük yatırımcıların hesaplarını itekleye itekleye kapatıp bankalara sürdüler. Böylece enik cücükler bankamatik ve banka internet şubesinden işlem yaparken global vip müşterilerine en kaliteli hizmeti vermeye başladı.

Bu gün bile 500k TL altındaki müşterilerinden kurtulmaya çalışıyor. 30M TL ve üzerindeki müşterilere ise Ofislerinde özel oda tahsis ediyor. vip oğlu vip servis veriyorlar. Bir kere slogan güzel kardeşim. "Esas olan piyasayı yaratmaktır."
Ben bir zamanlar müşterisi idim. cücük yatırımcılar temizlenirken bende çalışmayı bıraktım. Gıcığım ama saygım var. Adamlar iyi ; Turkcell gibi, Apple gibi düşün. Çok pahalı ama güzel be kardeşim!
insanların paraları içerde kaldı
kimseye para çektirmediler
neyin kafasını yaşıyorsun sen
jr. member
Activity: 126
Merit: 2
February 10, 2018, 07:35:01 AM
Bence iyi bir hareket olmuş. Mevcut sistemi geliştirip katkıda bulunabilecek bir ele geçmesi sistem için bir artı olmuş. Şu sıralarda zaten sürekli olarak projeler çıkmakta ve özgün ve yenilikçi olan ön plana çıkmakta. Özgün ve yenilikçi bir ilerleyişe geçeceğini düşünüyorum.
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
February 10, 2018, 07:31:27 AM

Niye kapattı? Çünkü temizliğe ihtiyacı vardı. Global  artık elini sallayana değil portföy sahiplerine hizmet versin denildi.
küçük yatırımcıların hesaplarını itekleye itekleye kapatıp bankalara sürdüler. Böylece enik cücükler bankamatik ve banka internet şubesinden işlem yaparken global vip müşterilerine en kaliteli hizmeti vermeye başladı.

Bu gün bile 500k TL altındaki müşterilerinden kurtulmaya çalışıyor. 30M TL ve üzerindeki müşterilere ise Ofislerinde özel oda tahsis ediyor. vip oğlu vip servis veriyorlar. Bir kere slogan güzel kardeşim. "Esas olan piyasayı yaratmaktır."
Ben bir zamanlar müşterisi idim. cücük yatırımcılar temizlenirken bende çalışmayı bıraktım. Gıcığım ama saygım var. Adamlar iyi ; Turkcell gibi, Apple gibi düşün. Çok pahalı ama güzel be kardeşim!
sr. member
Activity: 574
Merit: 252
February 10, 2018, 06:58:20 AM
benim aklıma daha başka güzel şeyler geliyor.  özgür güneri böyle bir hamle yapmadan önce işin bürokrarik ve siyasi geleceğini düşünerek yapmıştır. demek ki yapılan açıklamalar kadar siyaset kanadında olumsuz sinyaller yok. bence güzel haber. bazı şeyler şimdi daha kolay olabilir, önü açılabilir gibi düşünüyorum.
Türkiye'de bürokratik olarak rahat bir ortam sağlamak için gerekli olan şeyleri biliyorsunuz. Bunlar siyasetçilere sağlanmadığı takdirde, yasalar tepkiler hemen değişebilir. Öte yandan satın alınmasınada şaşırmadım, iyi bir ciro, büyüyen bir potansiyel var.

Söylediğine katılıyorum kesinlikle. Siyasilerden illaki güvence alıp belirli görüşmelerde bulunmuştur. En azından bizim ülkede yasaklanmayacak bunu anlayabiliriz bu gelişmeden. Çok iyi getirisi olan bu sistemi büyütüp belirli oranda siyasilere verilen komisyonla ilerleyecektir diye düşünüyorum. Bu ülkede işler maalesef böyle yürüyor.
sr. member
Activity: 729
February 10, 2018, 01:06:10 AM
Finans sektöründeki tecrübesini BtcTürke yansıtabilirsa borsayı ileri seviyelere taşıyabilir. Kripto para yatırımcıları pek bankacıları sevmez fakat sözkonusu borsa işletmek olduğunda bu sektörden gelmesi Özgür Güneri için avantaj olacaktır. Hatta BtcTürkün tüm dünyanın tercih ettiği güvenilir bir borsaya dönüşmesini isterim şahsen. Bu anlamda hayırlı olsun.
jr. member
Activity: 196
Merit: 5
February 09, 2018, 05:48:20 PM
member
Activity: 126
Merit: 10
February 09, 2018, 05:31:57 PM
Bence iyi bir şey Özgür Güneri zeki adam çok daha iyi yerlere taşıyacağını düşünüyorum Btctürk'ü.
sr. member
Activity: 506
February 09, 2018, 05:10:13 PM
İşe bankacı mantığı ile adım atarak başlayacaksa, güvenlik ve kolay kullanım ön planda olacaktır bu da BTCTürk'ü bir kaç adım daha öteye taşır.
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
February 09, 2018, 05:07:00 PM
Valla işi bilen birine satılması bizim açımızdan sevindirici oldu, kişi satın aldığına göre borsayı nasıl yöneteceğinide biliyordur.. Ben BTCTürk'ün bu atılımla beraber yakında Paribu'nun kalitesine ulaşabileceğini düşünüyorum.. Bakalım
hero member
Activity: 1532
Merit: 560
February 09, 2018, 04:29:03 PM
Önceden arkasında AŞ statüsünde bir şirket ve güçlü bir holding vardı, yılların vermiş olduğu güven de cabası. Şahısa satılması beni pek memnun etmedi. Şirket statüsünde iyi işler yapacaklar ise eyvallah ama fee ücretlerini düşürmekten başka ne tarz bir güzellik/yenilik yapabilirler bilemiyorum Smiley Zaman gösterir her zamanki gibi. Hayırlısı olsun diyelim.
Pages:
Jump to: