Pages:
Author

Topic: BTCTurk vs Paribu - Hangisini Kullanıyorsunuz? - page 2. (Read 471 times)

full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Ben bu işe girdiğim zaman paribu vardı BTC türk kapanmış. Paribu kullanımı kolay. Daha sonra BTC türk açıldı ama ben yine de paribudan vazgeçmedim. Bir kere Twitter'da paribu ile ilgili olumsuz haber çıktı ama yinede vazgeçmedim. Zaten son 1 yıldır doğru düzgün para çektiğim de yok yatırdığımda yok. Şu bir gerçek ki paribu yu al sat için asla kullanmam çok fazla fiyat farkı var ve fee yüksek. Paribuyu sadece diğer borsalardan gelen parayı kendi banka hesabıma aktarmak için kullanıyorum
sr. member
Activity: 710
Merit: 255
Btcturk varken diğerlerine mesafeliyim.  Zamanında borsayı komple kapatırlarken bile önceden haber verdiler ve aylarca açık tutup bakiyelerin boşalmasını sağladılar. kimseyi zor durumda bırakmadılar. ufakta olsa hack yediler zararı içeriden kapattılar. kriz yönetimleri başarılı.
Paribu ilk açıldığında kullandım nedense alışamadım. Btcturk kapatılırsa o zaman paribuyu düsünebilirim
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
Hangisi işime geliyorsa o an, onu kullanıyorum. Paribu, neo ve tron için aylık ödeme yapsa belki bir tık öne geçebilir, neticede gas-wink-btt gibi ödemeleri binance yapıyorsa paribu da yapabilir.
sr. member
Activity: 814
Merit: 258
Çoook uzun süredir btctürk  kullanıyprum birkaç kez paribu ve koineks denedim ama ne zaman satış emri girsem hemen benim fiyatın altına giren elemanlar oluyordu muhtemel bunlar gerçek insan değil botdur çünkü bir keresinde 10 eth satmak için adamla bildiğiniz duello yaptık.

Btcturk de sorun yaşamıyorum meblağ ne olursa satıp çekebiliyorum.
hero member
Activity: 1918
Merit: 795
Paribu hiç kullanmak istemedim çünkü 2fa uygulaması yoktu sadece sms izni ile siteye girebiliyorduk. Btcturk ilk foruma girdiği günden bu yana en çok kullandığım borsadır. En son yaşanılan sim kart klonlanması olayında baya bir insan mağdur olduğu için bundan sonra da kullanacağımı düşünmüyorum. Btcturk, btt deki konusunda gayet ilgili ve çözüm odaklı çalışıyor yani bir sorunumuz olduğunda ilgileniyor yine Paribu başlığına bakarsanız sadece 5 adet mesajı var. böyle bir kıyas belki saçma gelebilir ama forumda olmaları ve bizlere genel olarak kendilerini hissettirmeleri bile tercih edilmek için güzel bir neden. Btcturk kullanım, kolaylık ve güvenlik konusunda bir adım önde olduğu için BtcTurk tercih ediyor ve kullanıyorum.

Türk borsalarına yapılan saldırı hakkında konu ve mesajlar :

https://bitcointalksearch.org/topic/dkkat-bugun-turk-borsalarndaki-hesaplarnza-girilme-giriimi-yaadnz-m-2684045
https://www.sikayetvar.com/paribu/paribu-hesabimdan-btc-alindi
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Bir suredir aklimdan cikmayan sorulardan biridir. Gunumuzde BTCTurk ve Paribu en buyuk Turk borsalari/exchange siteleri olarak degerlendirilebiliyor. Peki siz bu iki platformdan hangisini kullaniyorsunuz? Neden o platformu kullaniyorsunuz? Herhangi bir sekilde bu iki platformdan birisiyle problem yasadiniz mi?

Benim aktif olarak Bitcoin alıp-sattığım dönemde BTCTürk kapalı olduğu için Paribu kullanmak gibi bir alışkanlığım var fakat her iki borsanın da kendine yönelik + ve -leri olduğunu söyleyebilirim.

Btcturk
+ Türk lirası yatırırken 0 komisyon
+ Bitcoin ve kripto para çekme işlemlerinde 0 komisyon
+ Kripto/kripto pairlerinde 0 komisyon
+ Piyasayı çok sıkı takip ediyorlar, Liquid Network üyesi olmuşlar
+ Bloomberg HT ve Ekotürk'te sürekli olarak Bitcoin'i temsil ediyorlar
+ Btcturk Malatyaspor ile Bitcoin'in tanıtımına yardımcı oluyorlar
+ Hadi yarışmasında 500.000 insana tanıtım yaptılar
+ Kriptometre gibi harika programları var, Faruk Eczacıbaşı gibi isimler konuk oluyor
+ Blockchain ile üreten kadınlar adlı kadınların bu piyasa ile bağını kuvvetlendiren, teşvik eden söyleşileri var
+ QNB Finansinvest'in eski CEOsu Özgür Güneri sayesinde güven sorunu yok
+ 2013'den beri Bitcointalk hesapları var, hesapları eskiden forumda bilinen biri yönetiyor
+ Altcoinlere değil, ağırlıklı olarak Bitcoin'e önem veriyorlar

Paribu
+ 18 farklı kripto para ile ticaret imkanı (Btcturk'de sadece 7 adet)
+ Çok basit bir arayüz, al-sat için çok kullanışlı
+ 2.5M yerine 3M aylık çekim limiti
+ 24h volume biraz daha yüksek

Bu versusu kimin kazandığını sanırım herkes çok rahat bir şekilde görebilir.
legendary
Activity: 1638
Merit: 1329
Stultorum infinitus est numerus
Bir suredir aklimdan cikmayan sorulardan biridir. Gunumuzde BTCTurk ve Paribu en buyuk Turk borsalari/exchange siteleri olarak degerlendirilebiliyor. Peki siz bu iki platformdan hangisini kullaniyorsunuz? Neden o platformu kullaniyorsunuz? Herhangi bir sekilde bu iki platformdan birisiyle problem yasadiniz mi?
Pages:
Jump to: