Pages:
Author

Topic: BTCTurk'de Ethereum'un ucuz satılması - page 3. (Read 1091 times)

member
Activity: 336
Merit: 13
boga piyasasinda bir ara turk borsalarinda ne ucmustu fiyatlar hey gidi gunler.
newbie
Activity: 28
Merit: 0
Bir an heyecan yaptım ama konu baya eski açılmış ya Cheesy
sr. member
Activity: 710
Merit: 255
şuan birebir 4.30 kur ile poloniex fiyatını carpan sonuç cıkıyor.  resmen 1-2 dakika geriden o kuru takip ediyor. polo ile bitfinex kuruda kafa kafaya bu arada.
full member
Activity: 350
Merit: 110
Milletin garipliği ile alakalı değil o anki arz talep meselesine bağlı olarak değişir bu kadar basit. Kripto piyasası zaten çok dalgalı bir de Türkiye'deki dolar dalgalanmalarını işin içine katarsak, böyle şeyler bu dönemde bana normal geliyor.
jr. member
Activity: 98
Merit: 1
muhtemleen dolar kurunu takip edemiyoruz artık bunların hepsi tl hesabına geçiş yaparken oluyor zaten
full member
Activity: 686
Merit: 101
Türkiye de ki mali durum her geçen gün kötüye gidiyor. Şuan btc de neredeyse 1000 tl daha aşaı fiyata takabül ediyor. Yapacak bir şey yok arbitaj fırsatı var imkanı olan değerlendirebilir.
full member
Activity: 1050
Merit: 152
Artık btctürkteki kullanıcılar yoğurdu üfleyerek  yiyorlar. Bunu net bir şekilde görebiliyorum. Yükselişlerde fiyat neredeyse yerinden oynamıyor ama düşüşlerde maşallah hızla aşağı iniyor. Artık BtcTurk'te trade edilmez, çünkü sadece tecrübeliler trade yapıyor ve çoğu kişi kullanıcıların hareketlerini biliyor ve ona göre pozisyon alıyor. Kısacası neredeyse çoğu trade yapanın stratejisi aynı olduğu için fiyatlarda gariplik olması doğal sonuç oluyor.
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
Ucuz satılması aslında paranız varsa binevi fırsattır umarım alım yapmışsınızdır.Şuanda kur normale dönmüş gibi kafa kafaya denk geliyor ama haftasonları çoğunlukla dediğiniz gibi oluyor.birde şu tipler var globalden bağımsız olarak fiyat yazıyor hatta var böyle tanıdıklarım.adam 2500 den almış 3000 den satarım diyor kaç dolar olduğunun adam için önemi yok yani.nasılsa kar ettim diyor
full member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
Millet şu anki ülke piyasa koşullarında vur kaç yapayım diyor herhalde belirsizlikten dolayı.Ama önceki yaşanmışlıklardan ders çıkarılmalı diye düşünüyorum
member
Activity: 448
Merit: 10
Bunu ayarlayanın borsa olduğunu çok sanmıyorum bizimkiler panikçiler hemen satıyolar korkudan satmasalar iyi eskiden yapmıyolardı şimdi niye yapıyolar anlamıyorum
full member
Activity: 602
Merit: 100
Panik satışların yanı sıra alım satım emirlerinin çok da fazla güncellenmediği kanısı bende daha çok hakim. Aynı durum bitcoin vs. diğerlerinde de olabiliyor.
member
Activity: 210
hocam bu biraz bizim milletimizin panik satışı yapmasından kaynaklı bir durum, yani çok da abartılacak bir durum değil, boğa da işler tersine döner
full member
Activity: 336
Merit: 111
Böyle buldun mu alman gerek fırsatlar her türlü değerlendirilmeli ethereum gibi bir nimet için özellikle kesinlikle şans denebilir. Bi süre sonra ethereum fiyatı el yakacaktır çünkü inanıyorum yükseleceğine
member
Activity: 238
sürekli diğer borsalarla arasında 200-300 TL fark varsa durmayın arbitraj yapın. küçük rakamla bile olsa deneyip kar getirip-getirmeyeceğini kontrol edin. ona göre miktarın artırılmasına karar verir veya tamamen bırakma yoluna gidersiniz.
newbie
Activity: 212
Önceden globalden yüksek olurdu fiyatlar şimdi altına millet burda niye satsın şimdi gider başka yerde satarım dolar olarak çekerim daha karlı
jr. member
Activity: 59
global borsalardaki fiyat ile yerli borsalar arasında yüzde beş gibi fiyat farkı var
sr. member
Activity: 669
Merit: 318
Kriptopara Alım Satım Platformu
Merhaba,

BTCTurk olarak kripto para alım satım işlemlerinde fiyatlara herhangi bir müdahalemiz söz konusu değildir. Hacmi artırmak için herhangi bir bot kullanmıyoruz. Gerçekleşen işlemlerin tamamı kullanıcıların vermiş olduğu anlık veya emir defterine kaydettikleri emirlerden oluşmaktadır. Emir defteri arz ve talebe göre oluşmaktadır.

Kullanıcı deneyimini iyileştirmek, memnuniyeti artırmak için sistemlerimizde düzenli olarak kontroller ve iyileştirmeler yapıyoruz. BTCTurk kripto para alım satım platformunun daha fazla kullanıcı tarafından kullanılabilmesi için yeni özellikleri hayata geçiriyoruz. İşlem yapan kullanıcı sayısı arttıkça alım ve satım fiyatları arasındaki fark ve platformumuz ile global platformlar arasındaki farklar azalacaktır.

Tüm kullanıcılarımızın görüş, öneri ve isteklerinizi bizlerle paylaşmasından memnuniyet duyuyoruz...
newbie
Activity: 30
Ben hiç böyle bir duruma rastlamadım Smiley Genelde satım olunca daha ucuz, alım olunca daha pahalı olma gibi bir durum söz konusu bence.
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Haftasonları para girişi olmadığı için biraz daha geriden geliyor, pazartesi sabahından itibaren fiyat biraz daha artıyor.
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Ucuz ise ucuzdan alın diğer Türk borsasının birinde pahalidan satın . Sizde fırsat ayağınıza gelmiş beğenmiyorsunuz.
Pages:
Jump to: