Düşüneyim mart ayında 3.500 dolar nerde temmuzda 11.000 dolar nerde.
peki bu süreçte ne oldu. uzaylılar gelip bitcoine yatırım mı yaptı hayır hiç bir şey sadece para basıldı. neyse uzun lafın kısası altcoinlerde de boğa başladığına göre daha çok altcoinlere odaklanacağım.
btc.d %30'a kadar düşüş önümüzdeki süreçte ihtimal dahilinde bu da altcoinlerde bitcoin bazında ciddi artışlar demek. benim için bitcoin pahalı altcoinler ise fırsat veriyor diye düşünüyorum. YTD.
Merhaba;
Forumda çok dolaşmam ama bu başılığı kirletenlerede dayanamam. Necisin, ne yaparsın bilmem ama en son boş kağıt borsasına giderim buralarda olmam diyordun...Ama bakıyorum "bot" gibi ipe sapa gelmez sürekli ortalıkta post atmışsınız. Birde ortalığı boş bırakınca "boş, boş" post atanlara merit vermek "kötü adet" olmuş forumda. Peşinizde koşup sizin dezonformasyonunuzu temizlemeye çalışmayacağım. Yapacağım tek şey alıntı yapan ve merit verenleri "ignore" listeme almak olacak.
Selametle...
Son 4 saattir markcet cap $352 milyar ve 4 kere $11.800 küsür test edildi. Şu ara bitconnect 2.0'a bile para yatırılsa para kazanılır, ki evet kazanıyorum. YTD, DYOR
İyi dileklerimle