aha biz dedikçi leş kargaları foruma yavas yavas donus yapmaya baslamış.
bu tipler bitcoin düşüş trendine girdiğinde gorulur sadece.
adamın mesaj tarihlerine bakın anlayacaksınız ne demek istediğimi.
senelerdir burdalardır ama götlerinde don yoktur,kimseninde kazanmasını istemezler.
btc 500$ ikende burdaydı bu adamlar yine fud yapıyorlardı.
mk millet apartman,gökdelen dikti siz hala dolanın burda düşecek diye.
lan zibidi yükseliyorken dedik düşecek diye orda boş konuşuyon dedin şimdi girdi götüne gelmiş bıdı bıdı yapıyorsun
eski mesajlarım ortada git bak, yükselirken dedim çok güvenmeyin ama senin gibi dallamalar anlamadı, elona çok güvenmeyin böyle adamların girmesi konuşması yarardan çok zarar getirir dedim yine aklınca boş laf dedin bunların hepsi girdi götüne şimdi hala konuşuyon
bir de parası yok muhabetti yapıyor dingil ilk btc mi 116 tl den aldım ben ,ekran kartıyla btc bastım , ülkenin günlük hacminin hatırı sayılır kısmını ben yapıyorum arada senin gibi dangalozlarla da uğraşıyorum.
senin gibi salaklar yüzünden lafımı esirgemem her ath döneminde bit gibi çıkar senin gibi birkaç karakter, öncekilerde dediklerimi anlamadılar sonra tek tek çıkınca hepsi böyle yalama oldular senin gibi. Hala laf yapacak yüzün olması enteresan.
Hacim son 2 yilin en dusuk seviyesinde suan sert harekete hazirlikli olun, Cin kripto yasagi olmasa bu sene 100k denemesi bile geliyordu.
yaklasik 10 trilyon dolar para basildi ihtiyaci olsun olmasin binlerce dolar cekler dagitildi ustelik millet evlere kapanmisken vs ve bu surec tamda yarilanma sonrasi boga baslangicina denk geldi ya bir daha boyle bir ortam boga zor gelir.. pandemi sayesinde katmerli bir boga sezonu oldu orasi kesin..
simdi ise butun dunya para musluklarini kapatiyor, faizler artiyor daha da artacak,
kisa keseyim ayi sezonu geldiyse bu defa da tam tersi faizlerin arttigi para musluklarinin kapatildigi bir doneme denk gelmesi sureci katmerli buyuk bir ayi sezonuna goturebilir diye dusunuyorum.. markete 2 trilyon usd girdiyse 1 trilyonu kacabilir Cin yasagi sonrasi gelen 28k tekrar gelicektir ama daha asagisi icin bekleyip gormek gerek.
çin kripto yasağıyla bu düşüşün alakası yok her ath dönenimden sonra düşmüyor mu bu meret, niye bu kadar sebeplere bağlamaya çalışıyoruz. Eli zayıf bir sürü adam girdi bunlar düşüşlerde panikle satıyor düşüşü derinleştiriyor. bu tip mevzular o kadar çok konuşuldu ki forumda hala her ath sonrası dönemde tekrar tekrar aynı şeyleri yazmak insanoğlunun nasıl bir canlı olduğunu bize bir kez daha gösteriyor, 2. dünya savaşından sonra 3.dünya savaşı da artık rahat çıkar diyebiliyorum çünkü insanlık aynı hataları yapmakta usta.
[moderator's note: consecutive posts merged]