Pages:
Author

Topic: Bu Aksam Fenerbahçeliyiz - page 2. (Read 1901 times)

legendary
Activity: 1445
Merit: 1000
May 21, 2017, 08:10:35 AM
Sıkı bir spor takipçisi falan değilim ama Beşiktaşlıyım, Fenerbahçe'ye başarılar. Böyle durumlarda hangi takım olursa olsun desteklenmeli bence  Smiley
sr. member
Activity: 532
Merit: 256
May 21, 2017, 06:37:12 AM
galatasaraylıların fenerbahceyı tutmalarını anlamıyorum.. daha gecen sene galatasaray basketbol takımı euro cup ı kazandıgı zaman butun fenerlıler teneke kupası deyıp tasak gectıler oysakı turkıyeden avrupada kupa alan ılk turk erkek takımı olarak tarihe gecti.. ayrıca bır avrupa macından sonra her sene bole cımboma böle diyen br takımı asla tutmaz. ayrıca daha cuma gunu kendı cıkarları ıcın yunanlılara destek verdı fenerlıler salonda gözumle gordum. onlar ole yapıyorsa bende bu aksam kupayı almasını ıstemıyorum ınsallah alamaz o yunan takmını ısteyenlerde cuma gunu destek verenlerde göt olur
onlarda kazansın bizde onlara teneke kupası deriz. Cheesy hem bizim uefa kupamız var daha önemli.

Fenerbahçeyi destekleyecek değilim. sadece Türkiye için. Yunanlıların yeniilmesi taraftarıyım.

Başarılar TÜRKİYE (Çünkü fenerbahçe demek TÜRKİYE demek değil)
hero member
Activity: 868
Merit: 502
May 21, 2017, 06:31:21 AM
galatasaraylıların fenerbahceyı tutmalarını anlamıyorum.. daha gecen sene galatasaray basketbol takımı euro cup ı kazandıgı zaman butun fenerlıler teneke kupası deyıp tasak gectıler oysakı turkıyeden avrupada kupa alan ılk turk erkek takımı olarak tarihe gecti.. ayrıca bır avrupa macından sonra her sene bole cımboma böle diyen br takımı asla tutmaz. ayrıca daha cuma gunu kendı cıkarları ıcın yunanlılara destek verdı fenerlıler salonda gözumle gordum. onlar ole yapıyorsa bende bu aksam kupayı almasını ıstemıyorum ınsallah alamaz o yunan takmını ısteyenlerde cuma gunu destek verenlerde göt olur
sr. member
Activity: 387
Merit: 252
May 21, 2017, 06:11:43 AM
Ben de bir beşiktaşlı olarak fenerbahçeye başarılar dilerim, umarım ülkemizi gururlandırmayı başarırlar.
sr. member
Activity: 588
Merit: 253
May 21, 2017, 04:52:48 AM
Galatasaraylıyım ama herşeyin fatanikliğine karşıyım ( Parti , Takım , Din ) . Oyüzden gönlüm fenerbahçeden yana.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
May 21, 2017, 04:30:34 AM
umarim bu macta aziz yildirim salonda olmaz Cheesy
gecen yil cska ile oynanan macta atarli basgan salonu karistirmisti
hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
May 21, 2017, 01:28:11 AM
Bu akşam galatasaraylısı beşiktaşlısı yahut trabzonlusu olmamalı tek yekün Fenerbahçeli olmak lazım bu finalde Fenerbahçe demek Türkiye demek  Smiley
hero member
Activity: 854
Merit: 500
May 21, 2017, 01:15:16 AM
Normal zamanda da Fenerbahçeli biri olarak size katılıyorum. İnşallah maç öncesi provokatörler çıkıp da olay filan çıkartmaz da temiz bir maç olur.
hero member
Activity: 644
Merit: 504
May 21, 2017, 01:13:01 AM
Fenerbahçe euroleguone final four maçında yunan olympiakos ile karşılaşıyor. Bu gece hepimiz fenerbahçeliyiz. Başarılar fenerbahçe
Pages:
Jump to: