Pages:
Author

Topic: Bu ay en başarılı olacak ICO - page 2. (Read 11682 times)

member
Activity: 140
Merit: 10
December 20, 2017, 04:25:26 PM
INS icosu dikkatleri üzerine cekti ama imza kampanyasına çok giren oldu 2 haftada bakalım neler olacak.
sr. member
Activity: 728
Merit: 263
December 20, 2017, 01:38:13 PM
Bana görede INS gerçekten başarılı geçti ICO'su ve hala devam ediyor %92 yatırım aldılar ayın 25ine kadar devam ediyor %8lik bir rakam 6 günde bence tamamlanır ve hardcap yaparak kapatırlar ICOyu. Sirinlabs için birşey diyemeyeceğim.

hardcap yapamayaacak bence ins. en fazla 95 de kalacak. ilk başlarda böyle hızlı gidiyorlar sonra duruluyorlar.

piyasaya çıkınca da icodan düşük değerden toplarız artık.
hero member
Activity: 1666
Merit: 629
December 20, 2017, 11:56:23 AM
Şahsi fikrim olarak bu tarz ICO'lara pek fazla yatırım yapılmamasıdır. Güzel miktarlarda dağıtım yapan ücretsiz ICO'lardan bol bol toplamakta ve bunları zamanı geldiğinde değerlendirmekte fayda var. Özellikle ETH'nin yükselişi sonrasında güzel kazançlar elde etmekte mümkün.
newbie
Activity: 8
Merit: 0
December 20, 2017, 11:01:46 AM
Gladius tan kimse bahsetti mi bilmiyorum ama Türkçe forumlarda rastlamadım pek. Public presale bitti gerçi.
Hedeflediklerini yapabilirlerse mantıklı bir proje gibi.
gladius.io
sr. member
Activity: 854
Merit: 256
December 20, 2017, 10:15:59 AM
Hdac nasıl arkadaşlar sizce ben yatırım yapmayı düşünüyorum.Ayın 22 sinde ICO son buluyor borsalara ne zaman düşer acaba?

en az 0.1 btc kabul ediliyor ico sürecinde, dediğiniz gibi 22sinde ico bitiyor. şubat ayında da bir kore borsasında piyasaya açılması bekleniyor.
newbie
Activity: 5
Merit: 0
December 20, 2017, 04:01:04 AM
Hdac nasıl arkadaşlar sizce ben yatırım yapmayı düşünüyorum.Ayın 22 sinde ICO son buluyor borsalara ne zaman düşer acaba?
full member
Activity: 616
Merit: 108
December 20, 2017, 03:28:23 AM
Binance ilk açıldığında da ico lar üzerinden yürüyen bir borsaydı, uzun zamandır bırakmıştı ico işini son dönemde tekrar başladı. Hatırlayanlar vardır Yoyow Loopring
full member
Activity: 308
Merit: 100
December 20, 2017, 02:43:58 AM
bu borsalarda ico yapılması fikri icoları patlatacak demedi demeyin 30 sn de token lar tükeniyor, insan oğlunun kar hırsı bitmiyor.
full member
Activity: 366
Merit: 101
December 19, 2017, 10:40:56 PM
Bread binance sayesinde ne biçim patladı gitti ya hemen bitti kimse katılamadı galiba tanıdıklardan, bakalım nasıl giriş yapacak devamı nasıl olacak Smiley
full member
Activity: 210
December 19, 2017, 08:00:05 PM
Ost yeni girdi daha binince suan icin 2 kat kar ile açılarak biraz fiyatı düştü ama yukarı cikisi saglarsa guzel para kazandirabilir. henüz bread cikmadi o da favori icolardan birisi suan bence. Icon guzel kazandırdı pazartesi girdi piyasaya suan benim bildigim en iyi kazandıran icon oldu
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
December 19, 2017, 12:18:43 PM
Pek dikkat çekmedi localde heralde ama Bread icosu da baya iyiydi, bikaç saat içinde hardcap yaptı ve charlee lee felan var danışman olarak. Proje olarak da çok sağlam gibiler bakalım piyasaya çıkınca ne yapıcak.

Hocam aslında Bread icosu bizim Türkçe forumdada yeterli ilgiyi gördü hatta dahil olduğum bir kaç whatsapp grubu var maalesef hemen hemen hepsi alarm kurup pc başında beklemesine rağmen icoya katılamadı çok çabuk bitti tokenlar.
full member
Activity: 854
Merit: 113
December 19, 2017, 12:04:31 PM
Pek dikkat çekmedi localde heralde ama Bread icosu da baya iyiydi, bikaç saat içinde hardcap yaptı ve charlee lee felan var danışman olarak. Proje olarak da çok sağlam gibiler bakalım piyasaya çıkınca ne yapıcak.
full member
Activity: 420
Merit: 125
LIVENpay.io
December 19, 2017, 10:16:50 AM
Sirinlabs ve INS ICO' ları kriptokrasi dünyasının dikkatini üzerine topladı. Hele Messi ile reklam dünyasına giren Sirinlabs ses getirdi. Ama yinede rekor olarak toplanan para başka Icolarda. 250 milyon dolar rakamları geride kaldı. Şimdi 10 milyon dolar toplayan Icolarda başarılı sayılıyor.
member
Activity: 406
Merit: 12
December 19, 2017, 07:53:13 AM
Ins,Sirinlabs, DeepBrain Chain öne çıkanlar, girecekleri borsa fiyatını doğrudan etkileyecektir.
sr. member
Activity: 883
Merit: 262
December 19, 2017, 07:10:59 AM
Bence Ins'yi borsaya düştükten sonra toplayın. Hatta toplamayın bile. Ayın icosu olacak kapasitede bir proje değil.
full member
Activity: 196
DIWtoken.com
December 19, 2017, 07:04:43 AM
Bana görede INS gerçekten başarılı geçti ICO'su ve hala devam ediyor %92 yatırım aldılar ayın 25ine kadar devam ediyor %8lik bir rakam 6 günde bence tamamlanır ve hardcap yaparak kapatırlar ICOyu. Sirinlabs için birşey diyemeyeceğim.
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
December 19, 2017, 06:55:57 AM
Geçmiş aylarda açılan konu olsada ben yılın son ayı olan aralık ayı için yorum yapmak istiyorum bence çok büyük başarılar elde edecek 2 ico var bana göre bu ayın yıldızları olacak 1) Ins 2)Sirin Labs
sr. member
Activity: 448
Merit: 264
December 19, 2017, 06:51:27 AM
zilliqa ve onlar harika iş çıkartacaktır onun haricinde ins epey bir başarılı oldu denebilir takımın ve reklamın gucunu gosterdıler bıze boku altın dıye çok guzel sattılar yoksa projede 40 mılyon dolar toplayacak birşey yok
member
Activity: 336
Merit: 10
December 19, 2017, 04:42:24 AM
Arkadaşlar teşekkürler böyle bir başlık açtığınız için. Sürekli bu başlığı güncel tutalım. İşimiz gereği gözümüzden kaçabiliyor.
hero member
Activity: 1655
Merit: 600
December 19, 2017, 03:55:50 AM
Forumda yazan bi arkadaştan görüp @thefunkybits genaro.network ve simpletoken'e girdim bende.Simpletoken satışta başarılı ico için son gün bugün olması lazım üstelik %25 te bonus var şuanda.Genaro içinde son gün bugün onda bonus yok 3000 token 1 eth şeklinde satılıyor.Genaronun sevdiğim yanı şu oldu normalde ico daha geç bitecekti ama ekip açıklama yaptı toplanan tutar bize yeter diyerek öne çektiler ico sürecini.ayrıca önsatışta çok yüklü alım yapan capital şirketleri oldu bitanesi 2500 ether atmıştı hatta.
Bunlar dışında wabi de iyi ama pasaport istediği için kyc den geçemedim.Bloom ve zilliqa yı takip ediyorum.

Yaşadınız valla arkadaşlar. Genaro okexle başladı 2x yaptı sanırım artış devam ediyor Binance'ye de girecektir muhtemelen. Simple token henüz resmi duyuru yapılmadı sanırım ama az önce Binance'de gördüm listede o da uçar gider.

Aynı ICO lara bende aynı arkadaşın tavsiyesiyle girmiştim sağolsun iki tavsiyeside yanıltmadı  Cheesy  şimdi baktım.Doğru görmüşsünüz simple binance a geliyor kafadan x2 de ondan yaparım diye düşünüyorum.bu arada genaronunda ileride gireceğini düşünüyorum,niye derseniz çinli projeler genelde binance a giriyor.O yüzden satmadım bekliyorum hala  Cool

Simple Token, OST adıyla Binance'te listelendi. Dağıtılan tokenler Ethereum bazında 2x yapmış görünüyor. 15 Ocakta ayrıca bonus tokenler dağıtılacak.
Pages:
Jump to: