Merhaba Forum Üyeleri,
Ben Kobip Bilişim A.Ş. 'nin ortaklarından Ali AKTAŞ, bu haksız karalamaya cevap vermek için foruma üye oldum.
Biraz önce bi kaç üyemizin uyarısı üzerine forumda bir başlık açıldığını gördük. Henüz açılalı iki hafta olmuş platformumuz için yazılanları görünce dehşete düştüm.
Facebook yorumunu yapan İbrahim Bey insani bir hata sonucu yanlış bakiye görmüş ve hata tespit edilir edilmez düzeltilmiştir.
Sonuçta biz de çalışanlarımız da insan ve insan olan yerde hata oluyor ve olacaktır.
Birincisi İbrahim Bey hala bizim bir müşterimizdir ve bakiyesi bizde durmaktadır. Sizce kim coinlerini böyle düşündüğü bir kurumda tutar?
İbrahim Bey'e de bir eposta gönderdim ve konuyu ilettim. Umuyorum bu facebook yorumunu silecektir.
Kobip Bilişim A.Ş. yok adresi yok denmiş. Sözleşmemizin ilk bölümünde adresimiz cadde/site no/ blok no/ daire no ya kadar yazılmıştır.
Sözleşme okumayı bilmiyorsanız bari karalama yapmasaydınız.
Daha fazlasını merak eden yani benim ismim doğru mu ortak mıyım? İşte o arkadaşlar Ticaret sicil gazetesinden bakabilir. Gazeteyi soran üyelerimize de gönderdim.
Komisyon yüksek diyen üyeler cex.io, bitstamp, binance gibi firmaların para gönderme/alma, kur makası/ minimum gönderme alma ücretlerinden haberi yok galiba.
%10-15 arası komiyon kesen bu firmalar, paranızı almanız için donunuzun markasına kadar soruyorlar.
Nasıl coinler saygınlık ve toplam coin miktarı ile değer sahibi oluyorsa; evarlik.com da öyle işini bilen ve düzgün ortaklara sahip, hepimiz Türkiye'nin iyi üniversitelerinden mezun kişileriz.
İki ortağım çok iyi bir üniversitenin Bilgisayar mühendisliği bölümünden mezun, yurtdışı dahil kaç coin firmasının anlık günecelleme yapabilecek yazılımcı ortağı var merak ediyorum.
Ben 14 senedir hem mühendislik hem ticaret hayatında bulunmuş biri olarak en dikkat ettiğim konu kul hakkı yememektir.
Bunu hedeflerken böyle bir mesaj görmek gerçekten beni üzmüş en önemlisi çok emek sarf ettiğimiz işimiz için, çalışanlarımız için endişelendirmiştir.
Son olarak ülke olarak kendi insanımıza yaptığımız bu çifte standart artık bitsin, hem size hem de emek veren herkese yazık oluyor.
Saygılarımla,
Ali AKTAŞ
Sizi karalayan yok burada (Dikkat ettiyseniz "idda ediyor" yazmışım). Siz en başta gelip foruma konu açmış olsaydınız hem sizi tanırdık hemde burada böyle bir muhabbet dönmezdi.Hiç adını görmediğimiz duymadığımız bir borsa hakkında ne düşünebiliriz?
Kobip Bilişim A.Ş. yok adresi yok denmiş. Sözleşmemizin ilk bölümünde adresimiz cadde/site no/ blok no/ daire no ya kadar yazılmıştır.
Sözleşme okumayı bilmiyorsanız bari karalama yapmasaydınız.
Sözleşmenizde bahsettiğim şey, il ve ilçe yazmıyor. Ne bilelim hangi ilde bu yer? Bunu kastettim. Ayrıca uslubunuz hiç hoş değil! Diğer borsalara bunu söyleseydik azar işitmezdik.
Biz forumca yeni girişimleri destekleriz ve rekabeti severiz. Fakat henüz çok amatör olduğunuzu söylemeden edemeyeceğim.
Kolay gelsin.