Pages:
Author

Topic: Bu denli düşüşün nedeni ne olabilir? - page 2. (Read 3850 times)

full member
Activity: 602
Merit: 122
şuan dil altı hapımı arıyorum  Grin

Smiley)))
Güldürdünüz, eksik olmayın Smiley
Bir arkadaşın dediği gibi, bozdurmadığınız sürece değeri düşse de zararda değilsiniz, bekleyebilen herkes beklesin bence de...

ana parayı zor kurtardım şükür

SAtıp çıktınız mı yani?

hafif bir yukselişte çıkıp BTC ye döndüm

Ben ciddi zarardayım ama satıp çıkmak mantıksız bir hareket olur şu anda o yüzden bekleyeceğim zaten gözden çıakrdığım bir yatırımdı ama şu anda %20'den fazla zararda hesap
member
Activity: 112
Merit: 10

Smiley)))
Bir arkadaşın dediği gibi, bozdurmadığınız sürece değeri düşse de zararda değilsiniz, bekleyebilen herkes beklesin bence de...

SAtıp çıktınız mı yani?

hafif bir yukselişte çıkıp BTC ye döndüm
full member

Smiley)))

SAtıp çıktınız mı yani?
member

Smiley)))

hero member
Activity: 896
Merit: 519
BOT'lar bozulmuş olmasın.  Cheesy Hadi altcoin'ler düşüyor da BTC neden bugün 2500 doların altına indi o kadar da ICO olmasına rağmen. Birileri oyun oynuyor ama nedir.
full member
Activity: 406
Merit: 121
Endişe etmeyin coinleri nakite çevirdiler.İlerliyen zamanlarda yükselişe geçer.Coin almak için iyi bir fırsat düşükken alın..
sr. member
Activity: 546
Merit: 280

Smiley)))
member
full member
Bozmadığınız sürece zararımız yok arkadaşlar 100 waves im vardı hala 100 waves im var, 1 haftaya kalmaz toplar piyasa. Sadece bekleyin.

Öyle tabiki panik satışı yapmamak lazım yoksa zararı kurtarma şansı tamamen ortadan kaybolur.
sr. member
Bozmadığınız sürece zararımız yok arkadaşlar 100 waves im vardı hala 100 waves im var, 1 haftaya kalmaz toplar piyasa. Sadece bekleyin.
full member
Resmen mağmaya yolculuk başladı Smiley 3 gün öncesine kadar %10 kar durumunda olna hesabım şu anda %30 zararda Smiley toplamda %40 değer kaybı söz konusu yani yarı yarıya değer kaybetti altcoinler neredeyse yuh.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
istiyorlarsa coinin hepsini verelim daha ne kadar düşecek.BTC kıçı başı dağıtınca olan bizim gariban altcoinlere oluyor.
member
Bende alım fırsatı görüp bi miktar aldım ama daha da düşüyor terste kaldık Smiley

daha da düşmez dedim hala düşüyor durduramıyoruz Smiley
sr. member
Bende alım fırsatı görüp bi miktar aldım ama daha da düşüyor terste kaldık Smiley
sr. member
Activity: 355
Merit: 250
blockchaintr.net
Ben USDT'ye geçtim bekliyorum. Bu düşüşün sebebini bilemiyorum ama biraz daha devam edecek gibi görünüyor.

Panik satışları da geliyor, şu an toparlaması için büyük bir haber gerekir bence.

Ben de alım fırsatı olarak düşünüyorum bu durumu birazcık hoşuma gidiyor düşmesi:)
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Cevap basit: "Her çıkışın bir inişi vardır."
hero member
Activity: 644
Merit: 504
Yaz tatili
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Bitcoin yükselmediğine göre piyasadan nakit para çıkışı oldu ve çıkan para geri dönmek zorunda dolayısıyla geri döndüğünde Bitcoin'in çok yükseleceğine inanıyorum. Tüm param bitcoin'de düşüşten etkilenmedim
full member
Activity: 352
Merit: 100
Bitcoin'de değer kaybına uğradı. Bu da demek oluyorki, satan kişiler fiat paraya geçiş yaptılar.

Büyük ihtimalle Ico ile Ether toplayan birileri satıyor.

Peki neden satıyorlar?

Çünkü yapmaya çalıştıkları projenin ethereum ile yapılamayacağını biliyorlar.

Düşüşün sebebi projelerin ethereum ile yapılamayacağının anlaşılması mı yani? Aydınlandım, eyvallah.  Grin
member
Activity: 90
Piyasadan çok büyük para çıkışı oldu ve olmaya da devam ediyor. Aslında şu an tam alım fırsatı var. Yakında eski haline gelecektir.
Pages:
Jump to: