Pages:
Author

Topic: Bu dolandırıcıların hırsızların Allah belasını versin. - page 3. (Read 276 times)

jr. member
Activity: 196
Merit: 2
Geçmiş olsun hocam ininal kart gibi kartlar kullanmak lazım  Angry
member
Activity: 266
Merit: 10
Of çok geçmiş olsun hocam, tokattan girilmiş diyorsun yeri belli mi polise başvurdunuz mu.
newbie
Activity: 126
Merit: 0
Çok geçmiş olsun, nasıl yapmışlar aklım ermiyor ama şerefsizler yollarını bulmuş. Bankaya ödeme itirazında bulunun, belki bir şans size ödeme iadesi yaparlar. Daha önce bu şekilde habersiz çekilen ücretlerim olmuştu, dilekçe yazınca geri ödediler Smiley
sr. member
Activity: 616
Merit: 342

buda benim hesabım üstünden kredi kartı çalınarak dolandırılan arkadaşın ödediği meblağ.
geçmiş olsun kardeşim senin de kimsen artık
sr. member
Activity: 490
Merit: 250
Kuzen dolandiricilar neyden beslenir biliyormusun, caydirici cezalarin olmayisindan. Adamin kaybedecegi bir sey yok, hapishanede yan gelip yatarim diyor. O kadar vahim yani.
sr. member
Activity: 616
Merit: 342
Kusura bakmayın küfür için aramızda yoktur da dolandırıcı varsa da Allah onların bin türlü belasını versin.

Daha yarım saat önce gerçekleşti olay. Eskiden işletmem vardı. facebooktan reklam veriyordum facebook'unda çalışma şekli önce reklam dönüyor sonra parayı çekiyor kendisini garantiye almak için kredi kartı tanımlaman gerekiyor hesaba.

Türkiye'den bir gavat benim hesabımı hackliyor nasıl hackleme ben anlamadım tabi şifre falan değişmemiş. şifresini ben bile unutmuştum herhangi bir şifre yenileme talebi göndermemiş. Daha sonra benim sayfamın üzerinden reklam veriyor. günlük limit 20bin mi 20 milyon mu artık o şokla okadar çok sıfır vardı ki ben farketmedim bile.

reklam dönüyor kredi kartından para çekiyor reklam dönüyor karttan para çekiyor. farkedince hemen reklamı iptal ettim bankayı aradım kartı iptal ettim şifreyi değiştirdim derken benim limit bitiyor ve bu sefer başka bir kart ekliyor. hani garibanın kartıysa artık. o 3 5 dk da 450 lirada o garibandan çekiyor.

Allahtan ki kartımın son ödemesi gelmediği için borç ödememiştim. 750 liralık limit varmış onu çekmiş sadece.

o sırada facebooktan kontrol ettim ben girdikten 20 dakika önce tokatın mahmudiye ilçesinden girilmiş benim hesabıma.

Pages:
Jump to: