Pages:
Author

Topic: Bu e olayı nedir? ebtc, eripple,eXmr vs. - page 2. (Read 2271 times)

full member
Activity: 364
Merit: 114
The revolutionary trading ecosystem
October 10, 2017, 02:24:26 PM
eLTC şu an revaçta. Dün airdroptan elime geçmiş 25 bin tane. Bugün baktım etherdelta'da fena yükseliş var. eBTC olayı yaşanıyo bunda da hadi bakalım yüzümüz gülecek yine Grin

https://etherdelta.com/#ELTC2-ETH
full member
Activity: 602
Merit: 120
October 10, 2017, 01:41:27 PM
İnsanlar ebtc diye ebir coinin airdropundan yaklasık 5 er bin tl alınca yenileri çıktı bende katıldım baya bir bir kaçı göndermiş ama sanmıyorum ki bu kadar bir daha değerlensin.. Ama katılmakdan zarar gelmez belki bir gün biri bir daha artar ama bir çoğu çöp yani bunuda bil çok fazla umuda girme.. Dedik ya nerede para insanlar oraya akın ediyor.. Yapacak bir şey yok.. Bizde takip edeceğiz..
member
Activity: 224
Merit: 10
October 10, 2017, 12:53:49 PM
Bu e ile başlayan şeyler Nasreddin Hoca fıkralarındaki gibi komik şeylerdir. Adamlar artık iyice şaşırdılar bize tavşanın suyunun suyunu satıyorlar.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
October 10, 2017, 07:27:32 AM
bunların hepsi scam. şuanki fiyatındandanda anlayabilirsiz zaten
sr. member
Activity: 355
blockchaintr.net
October 10, 2017, 06:19:29 AM
e ile başlayan airdroplar icolardan sonraki yeni keriz sögüşleme yöntemidir. asla yatırım yapmayın artık icoların cazibelerini yitirmesi ve artık dolandıracak kimse bulamadıkları için sürekli yeni şeyler türetiyorlar biri tutarsa arkasından diğer dolandırıcılarda akın ediyor bedava airdroplarınızı alın satın ama asla yatırım yapmayın bunlara paranızı kaptırmayın..

Adam Legendary Member diye demiyorum ama çok haklı. Daha önceki gün bu başlığı açsam mı diye düşündüm ama bak şu cahile derler diye saklandım. Başlığın hakkını da vermemişsiniz. Hala ne olduğunu tam açıklayan bir post görmedim ama "Ne olduğunu bilmeme gerek yok, iş yapar mı?" diye soranınız varsa bu abinin sözlerine kulak kesilebilir bence. Vermeyin paranızı böyle şeylere. Ev, araba, altın alır gibi düşünün, sağlam adımlarla kripto para yatırımı yapın. Saygılar
sr. member
Activity: 672
Merit: 281
October 10, 2017, 05:17:39 AM
Hepside çöp ötesi hiç birininde arkasında ne bir takım nede proğramcıları var.
full member
Activity: 154
Merit: 100
October 10, 2017, 05:02:27 AM
Bu coinler önce AirDrop sayesinde piyasaya coinleri dağıtıyor sonra isminden veya reklamından dolayı alıcıları oluşunca etherdeltaya giriyor ve trade yapmaya başlıyor. Token hiçbir özelliği yok yada projesi sadece ismini kullanarak bazı küçük kodlarını değiştirerek başka tokenlari kopyalıyor. Tak bir balon. Bu sayede piyasaya sıcak para girdikçe dışarıdan sisiyor sisiyor sonrası malum büyük kayıplar. Piyasa çok karışık at izi it izine karışmış durumda 😀
sr. member
Activity: 473
"Proof-of-Asset Protocol"
October 10, 2017, 04:38:56 AM
Yeni bir dolandırıcılık planıdır, yeni olan hiçbir üye bu tarz küçük hacimli kriptoparalara girmemeli. Bunların airdroplarına katılıyorsanız katılın yoksa hiçbir şekilde yatırım yapmayın, ne olacağı belli olmaz.
newbie
Activity: 13
Merit: 0
October 10, 2017, 04:28:09 AM
Bugün cüzdanıma hem eLTC hem de ELTC gelmiş. Diyelim ki bu ikisi borsaya düştü ve bende arkadaşıma telefonda, mutlaka "eltc" al dedim; oluşacak kafa karışıklığına bak. Gerçi ekran başındaysa "büyük mü küçük mü?" diye sorabilir.  Grin

Her şekilde bir karışıklık mevcut sanırım. Genel olarak para yatırmadan yapılan alıs satıslar kar gözüyle bakılması lazım anladıgım kadarıyla
full member
Activity: 980
Merit: 152
October 10, 2017, 04:21:12 AM
Bugün cüzdanıma hem eLTC hem de ELTC gelmiş. Diyelim ki bu ikisi borsaya düştü ve bende arkadaşıma telefonda, mutlaka "eltc" al dedim; oluşacak kafa karışıklığına bak. Gerçi ekran başındaysa "büyük mü küçük mü?" diye sorabilir.  Grin
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
October 09, 2017, 01:59:27 PM
tek sebebi ebtc ve ethereum dark ın iş yapması dır
taş atıp kolunmu ağrıyor 3-5 betc kazansa bile hepsi kar sonuçta
adamlar mail adresi olarak bile yandex mail kullanıyor.
full member
Activity: 504
Merit: 103
October 09, 2017, 01:19:03 PM
Belli bir şeyi yok düşünüyorum bir kişi eltc çıkardı diğeri ebtc bu böyle gider istediği ismi verir bir kişiden başladı akım olarak gidiyor heralde belli bir anlamı yoktur zaten bu coinleri baştan elinizden çıkarmadıysanız pek bir şey gelmez scam bunlar.
full member
Activity: 616
Merit: 108
October 09, 2017, 01:15:45 PM
İlk pumpta satın düşerse üzülmeyin, artarsa da üzülmeyin.
hero member
Activity: 686
Merit: 501
Blockchain Just Entered The Real World
October 09, 2017, 12:54:39 PM
Yeni nesil scam bunlar oldu. eEth yapan bile var ya Cheesy adamlar Ethereum zincirinde çalışan Ethereum tokeni yapmış. Etherception olmuş. Smiley
Airdroptan vs. cüzdanınıza geldiyse ve pazarda alıcısı varsa satıp geçin. Para verip alma hatasını yapmayın.
full member
Activity: 560
Merit: 113
October 09, 2017, 12:47:26 PM
e ile başlayan airdroplar icolardan sonraki yeni keriz sögüşleme yöntemidir. asla yatırım yapmayın artık icoların cazibelerini yitirmesi ve artık dolandıracak kimse bulamadıkları için sürekli yeni şeyler türetiyorlar biri tutarsa arkasından diğer dolandırıcılarda akın ediyor bedava airdroplarınızı alın satın ama asla yatırım yapmayın bunlara paranızı kaptırmayın..

Haklısın her şey saçma olmaya başladı. En iyisi bitcoin bence diğerleri teferruat. En azından ne olup olmadığını biliyoruz. Diğer projeler gibi yok ekip ne yapıyo yok yeni exchange'de listelenecek mi... hiç bir derdi yok.
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
October 09, 2017, 12:37:45 PM
hero member
Activity: 784
Merit: 500
October 09, 2017, 10:20:00 AM
Birbirinin aynısı olan ve ücretsiz dağıtılan çakma kriptotokenlerdir, bir akımdır ve aynı zamanda pump & dump için çıkartılmıştır. Hiçbir şekilde yatırım yapılmaması gerekir çünkü ne gelecekte ne de şuan hiçbir işe yarayacaklarını sanmıyorum. Ortada ne bir Roadmap ne de bir gelişme var.
full member
Activity: 364
October 09, 2017, 10:17:04 AM
her sey iyi guzel de . ayni isimde 3 tane airdrop va mesela su anda eLTC olarak. herbiri digerine scam ve fake falan diyor ama hepsi komple copten ibaret. ebtc nam yapinca bu isten nemalanmak isteyen her developer basiyor tokeni ve saga sola dagitiyor. eee sonuc ne ? hicbirsey.
sr. member
Activity: 924
Merit: 251
October 09, 2017, 09:38:59 AM
Hocam ebtc airdrop aşamasında çok fazla free para dağıttı, yüksekken çıksan kişi başı 1500 dolar seviyesinde bir para dağıttı.
ondan sonra coinlerde bu e- eki yeni trend oldu
full member
Activity: 252
The future is your Genome
October 09, 2017, 09:37:26 AM
Private key isteyen airdrop var mı ilk defa duydum  Huh Hangi amaçla benden private keyimi istiyorki sadece ether adresimi versem yollayabiliyor. İnsanlar gerçekten her geçen gün dolandırıcılık konusunda kendini geliştiriyor.Keşke başka alanlara yönelseler.
Pages:
Jump to: