Pages:
Author

Topic: Bu erime ne zaman bitecek - page 18. (Read 3121 times)

full member
Activity: 588
Merit: 104
March 15, 2018, 06:20:08 AM
altlar btc bazlı erimeyi durdurdu. hatta dün btc düşerken bir miktar toparlanan altlar bile oldu  Grin dibin dibinde olduğumuzun işareti bu. olaya bitcoin bazlı bakınca benim açımdan sıkıntı gözükmüyor. bitcoinin nasıl olsa toparlanacağını düşününce ama elimizdeki bitcoin değerini artırmak olmalı onun harici dolar bazı erimiş benim için bir önemi yok.
full member
Activity: 616
Merit: 108
March 15, 2018, 06:03:54 AM
erime ilk başladığında panik satış yapmayın deniyordu ama o zaman panik satış yapanlar aslında şuan karda yatırdığım paranın yarısı eridi elim kolum bağlı hergün kaybettiğim paraları izliyorum.Artık inanmaya başladım belkide bitcoin gerçekten insanlık tarihinin en büyük balonu olacak ve bende bütün paramın bitişini izleyeceğim gerçekten çok korkuyorum sabır kalmadı!!

Durum aynen budur, panik yapmayın denilen dönemde çıkanların elinde bize göre en az 2x miktarında dolar vardır. 7500 sonrası yukarı dönmezse piyasadakilerin işi zor.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
March 15, 2018, 05:36:28 AM
Erime devam edecek gibi görünüyor ama tabii geçen sene bitcoin tutan bir insan bile şuan en az 2 3 katında karda erime 20bine göre baya var hala da düşüyor alım fırsatları devam ediyor
hero member
Activity: 896
Merit: 519
March 15, 2018, 04:56:33 AM
Geçen sene ile mukayese ettiğimde son kez düşüş olacağı belliydi yani aynı zamanlarda geçen yılda bu düşüşten sonra yükseliş başlamış. Ama bu sene ne olacak bilemeyiz benzer yükselişi görebiliriz buna karşın devir değişti olumsuz havanın dağılması gerekiyor. Grafiklerin işlemediği bir döneme girdik sadece beklemeliyiz ama ne yapacağınıza karar verin sonradan fikir değiştirerek hareket etmek batmanıza sebep olabilir. Hold yapmak piyasaya kripto paralara destek olmaktır zor zamanlarda bu desteğe ihtiyaç var eğer bunu gösteremiyorsanız çıkın piyasadan.

Bence piyasada olan hemen hemen herkes zaten zorunlu hold yapmak zorunda kalacaktır. Şuan herkes %50 civarı kaybetti, eğer söylendiği gibi çok büyük bir düşüş daha olursa herkesin zararı 2-3 katına çıkacaktır. Bu ortamda da insanların çıkmayı düşüneceğini sanmam.

Bu şekilde düşünülmesine karşıyım bu yüzden piyasadan çıkın diyorum aslında vurguladığım nokta çıkmayın destek olduğunuzu bilinçli şekilde gösterin demektir. Eğer inanmıyorsak tabii ki çıkmalıyız inanmadığın yerde ne işin olacak ben böyle düşündüğüm için eriyen bir şey olduğunu da düşünmüyorum. Eğer piyasaya kripto'lara inanç var ise yatırım yaptığımız coin'e inanç varsa gerçekten eriyen bir şey yoktur ve bu hareketler normal karşılanabilir geldiğimiz yere dönebilirdik mesela ama dönmedik btc 3000 dolara çıktığında bile vay be demiştik. Zorunlu hold değil inadına hold hatta keyifle hold... "Bugün bile seni umursamıyorum balina..." demeliyiz. Balinalarla dalga gelmeliyiz tiye almalıyız yoksa zaten onlar bizi tiye alıyor.

Şu düşünceden de vazgeçilmeli zamanında satsaydım daha fazla alabilirdim. Geçmişte takılıp kaçan şeylere fırsat gözüyle bakılmamalı. Adına fırsat denilmemeli. Fırsatı kaçırdım dememeliyiz. Elinde kaç kripto vardı şimdi kaç adet kripto var! Sen pozisyonunu koru kim ne yapıyorsa da yapsın daha fazla mı alıyorlar zararına mı satılıyor takılmayın bunlara. Panik havasında en ufak rüzgarda savrulan birbirimizi tetikleyen yatırımcılar mı olacağız yoksa bilinçli kriptocular mı olacağız.

Tekrar değer kazanır mı? Balinaların yarattığı akımın doğrultusunda yüzersek zaten kayıplar kaçınılmaz. Aksi yönde yani onların istediği şekilde hareket etmezsek bu bilinci yaygınlaştırırsak kriptoların değerini biz belirlemiş olacağız. Şu an piyasaya bakarak yorum yapmak balinaların istediği şey. Peki biz neden yatırım yapmıştık? Değerleneceğine olan inancımızdan dolayı. Bu yüzden inancımızı korumalıyız.   
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
March 15, 2018, 04:24:33 AM
Geçen sene ile mukayese ettiğimde son kez düşüş olacağı belliydi yani aynı zamanlarda geçen yılda bu düşüşten sonra yükseliş başlamış. Ama bu sene ne olacak bilemeyiz benzer yükselişi görebiliriz buna karşın devir değişti olumsuz havanın dağılması gerekiyor. Grafiklerin işlemediği bir döneme girdik sadece beklemeliyiz ama ne yapacağınıza karar verin sonradan fikir değiştirerek hareket etmek batmanıza sebep olabilir. Hold yapmak piyasaya kripto paralara destek olmaktır zor zamanlarda bu desteğe ihtiyaç var eğer bunu gösteremiyorsanız çıkın piyasadan.

Bence piyasada olan hemen hemen herkes zaten zorunlu hold yapmak zorunda kalacaktır. Şuan herkes %50 civarı kaybetti, eğer söylendiği gibi çok büyük bir düşüş daha olursa herkesin zararı 2-3 katına çıkacaktır. Bu ortamda da insanların çıkmayı düşüneceğini sanmam.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
March 15, 2018, 04:05:29 AM
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
March 15, 2018, 03:00:48 AM
Biraz daha erirse toparlanma falan olmaz bu sene içinde . Seneye belki daha G20 zirvesi var önümüzde btc yi de görüşecekler . Bununda etkisi olabilir düşüşte.
newbie
Activity: 10
Merit: 0
March 15, 2018, 02:12:27 AM
erime ilk başladığında panik satış yapmayın deniyordu ama o zaman panik satış yapanlar aslında şuan karda yatırdığım paranın yarısı eridi elim kolum bağlı hergün kaybettiğim paraları izliyorum.Artık inanmaya başladım belkide bitcoin gerçekten insanlık tarihinin en büyük balonu olacak ve bende bütün paramın bitişini izleyeceğim gerçekten çok korkuyorum sabır kalmadı!!
sr. member
Activity: 434
Merit: 255
Presale starts on 28th of April!
March 15, 2018, 01:59:24 AM
2013' ü tekrarlar ise piyasa 100-120 milyar dolara kadar düşeceğini söylüyorlar . Bu senaryo meydana gelir ise 2019 dan aşağıya toplayamaz kendini .
newbie
Activity: 152
Merit: 0
March 15, 2018, 01:47:44 AM
trendin dışına çıkmaması halinde 30 marta kadar 12.5 k deneyecektir.7.5k seviyelerinin altına düşerse 5.7k kadar salacaktır diye düşünüyorum

grafikler 4 saatliktir orta vadeyi işaret eder

https://i.resimyukle.xyz/J3IG8Q.jpeg
full member
Activity: 700
Merit: 134
March 15, 2018, 01:26:27 AM
Nasıl her ocakta piyasa hep aynı olmuş dususler yaşanmış. Ozman tarih tekerrür ederse mayıs haziran gibi yükselme bizi bekliyor olabilir. Güzel günler göreceğiz güneşli günler hep birlikte. Akşam yattım 8500 sabah kalktim 7700 olmuş btc.  Kendini en azından bir yere sabitlese süper olacakta bekleyecez artık.

Blockfolioda her gün -%10 görmekten bıktık, eriye eriye cepte bir şey kalmadı ama tam tersini göreceğimiz günler yakındır. Benim umudum var, çok kısa bir süre içerisinde eski günlerimize döneceğiz ve yazın çok hareketli ve eğlenceli geçecek Smiley
member
Activity: 350
Merit: 10
W12 – Blockchain protocol
March 15, 2018, 01:01:54 AM
Nasıl her ocakta piyasa hep aynı olmuş dususler yaşanmış. Ozman tarih tekerrür ederse mayıs haziran gibi yükselme bizi bekliyor olabilir. Güzel günler göreceğiz güneşli günler hep birlikte. Akşam yattım 8500 sabah kalktim 7700 olmuş btc.  Kendini en azından bir yere sabitlese süper olacakta bekleyecez artık.
full member
Activity: 406
Merit: 100
March 15, 2018, 12:04:28 AM
Max nisan ortası ve mayısta düzelmiş olur, çok uzun sürmez bence şuan bile herkes bıktı yavaştan salıcaklar piyasayı benim düşüncem bu, nisan başları bahar havası borsalara da yansısa da artışlarla kendimize gelsek az.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
March 14, 2018, 11:23:42 PM
Kriptoya savaş açtılar hep birlikte sanırım, google bir taraftan, Japonya öbür taraftan, öldürmeyen yaşatır diyelim o zaman başka ne denir, en az bir kaç ay sürer diye düşünüyorum ben de herkese bol şans dilerim bu süreçte.
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
March 14, 2018, 05:00:09 PM
Önüne altcoinleride kattı eridikce eriyor piyasa. Dünyada bitcoin ve altcoinleri duymayan kalmadı artık. Böyle düşüşler güvensizlik oluşturuyor.
full member
Activity: 658
Merit: 153
March 14, 2018, 04:56:20 PM
Erime biticek gibi gözükmüyor ama sabredicez yapıcak hiç bişey yok parayı zararına çekip napıcaz beklemek iyidir bekleyin satmayın
member
Activity: 280
Merit: 10
March 14, 2018, 04:47:07 PM
ben sana söyleyeyim hocam bu erimenin bitmesine en az ama en az 7 ay süre var, ondan sorası önümüz bahar, çok iyi şeyler olacak,
member
Activity: 378
Merit: 11
March 14, 2018, 09:10:55 AM
bu yıl böyle gider, seneye ilk 3-4 ay da aynı şekilde devam eder balina sabrı dedikleri böyle birşey oluyor 1-2 yıla fiyatı düşük tuttuktan sonra gazlayacaklardır
hero member
Activity: 756
Merit: 505
March 14, 2018, 09:01:36 AM
benim görüşümde minimum  üç dört ay bu seyirde gideceği yönünde. ben elden çıkartmamak taraftarıyım. en azından alım seviyesini yakaladıktan sonra satılıp tekrar düşükten toparlamaktan yanayım.
full member
Activity: 567
Merit: 148
March 14, 2018, 08:27:06 AM
Bugün yine piyasa çöktü malesef.Sebep ise googlenin diğital paraları reklamlarından yasaklaması.Hiç güzel haber gelmiyor valla artık bu piyasanın tamamen sonlanacağını düşünmeye başladım.Bir haftada olmayan kalmadı.

Önce binance hack olayı..Sonra mt.gox btc satışları...Sonra Japonya'nın 2 borsayı kapatması ve 7 tanesine de ceza yağdırması..Şimdide google yasakları.

Bunlar daha hiçbir şey gibi..Önümüzdeki hafta olacaklar btc yi 3000 dolara kadar düşürebilir.Tabi tüm altlarıda öldürebilir.

Japonya kripto paraların kara para aklamada kullanıldığını söylerek G20 toplantısında yasaklanmasını isteyecekmiş. Bu ayın 20 sinde G20 ülkeleri kripto paraları konuşacak ve bazı kararlar alınacak.Kötü bir karar çıkarsa ne olacağı belli. Allah sonumuzu hayır etsin..

Haberler kötü gerçekten,ancak Japonya'ya ne oluyor birden bire onu anlamadım.Bu piyasayı en çok onlar destekliyordu. Hatta Çin borsa yasaklarında ,gelin Japonya'da devam edin diye Binanceyi felan teşvik etmişti.Artık anlayamıyorum bir dedikleri diğerini tutmuyor.20K dan Btc sattırıp bizi bu hale düşürende Japonlar olmuştu.Genel olarak gidişat kötü,benimde umutlarım tükeniyor artık.

Bill Gates beyanları geldikten sonra beklediğim bir gelişme, bunları bir kenara yazıyorum, bir yıl sonra hepsi kripto pazarını sonuna kadar destekleyecek engelleme direnci kırılana kadar bunlar olacak. G20 toplantısından ne karar çıkarsa çıksın altcoinlerin bitmeyeceğini bilelim, eteklerindeki bütün taşları döksünler taş bitince bize gün doğacak.
Pages:
Jump to: