Pages:
Author

Topic: Bu ETH'ye neler oluyo abiler - page 2. (Read 2834 times)

hero member
Activity: 896
Merit: 515
June 10, 2017, 07:18:56 AM
Arkadaşlar şu okumadan başlık açma huyunuzu bırakın artık , sorunuzdan hiçbirşey anlaşılmıyor. Başlığı açıp ne demek istediğinizide düzgün yazmıyorsunuz ki yardım edelim. Yeni başlayanlar bölümünde önce ne nedir onu öğrenin. Eth ile ilgili sorularınızın cevaplarını eth başlığında bulabilirsiniz fakat bu tür başlıklar yüzünden Eth'nin başlığını bile bulamıyorum artık forumda. Biriniz eth için cüzdan başlığı açıyor birisi polo'da eth açıyor, bir başkası bittrex'te eth başlığı açıyor. İleride gelecek insanlar için forumu temiz tutunda birşeyler öğrensinler.
sr. member
Activity: 672
Merit: 289
June 10, 2017, 06:58:36 AM
Bilemiyorum artık sadece ether olayı değil bu biri gelsin bana desin ki geçen sene 8 milyar dolarlık piyasa vardı.Bu sene nasıl 100 milyar dolar oldu. O sıralarda öğrenciydim param yoktu alamadığım coinlere iç geçirerek bakardım, bunlar çok değerlenecek diye gezerdim. Aahh ah. O gün bugünmüş. Ama bu kadar değerlenmesi kuşku ve üzüntümü arttırdı, piyasayı mı patlacaklar çakılacak mı değerleri, tecavüz mü edecekler ne yapacaklarsa yapsınlar artık sıkılmaya başladım, komediye döndü artık. Bu şanszlık neden Tanrım ? Ne olur du bir sene daha bu piyasa böyle şişmeseydi ? diye her gece yatarken içimden geçiriyorum.

Daha bunlar baslangic en buyuk projeler bile hala beta asamasinda yapilan neredeyse tum ongoruler bu piyasanin trilyon dolarlara cikacagi yonunde. Bende 2013den beri bitcoin patlicak diye yatirim yapmiyorum. Artik altcoinlere yuklu girip zengin olmayi beklicem napim  Grin
hero member
Activity: 644
Merit: 504
June 10, 2017, 06:50:36 AM
Bilemiyorum artık sadece ether olayı değil bu biri gelsin bana desin ki geçen sene 8 milyar dolarlık piyasa vardı.Bu sene nasıl 100 milyar dolar oldu. O sıralarda öğrenciydim param yoktu alamadığım coinlere iç geçirerek bakardım, bunlar çok değerlenecek diye gezerdim. Aahh ah. O gün bugünmüş. Ama bu kadar değerlenmesi kuşku ve üzüntümü arttırdı, piyasayı mı patlacaklar çakılacak mı değerleri, tecavüz mü edecekler ne yapacaklarsa yapsınlar artık sıkılmaya başladım, komediye döndü artık. Bu şanszlık neden Tanrım ? Ne olur du bir sene daha bu piyasa böyle şişmeseydi ? diye her gece yatarken içimden geçiriyorum.
sr. member
Activity: 798
Merit: 277
June 10, 2017, 06:17:01 AM
Neye şaşıracağımızı şaşırmış durumdayız.

1 dolar bile değilken bu meret, alıp biyerlere gömen adamlar şu an nerelerde ne yapıyorlar acaba diye çok merak etmekteyim açıkçası.

full member
Activity: 448
Merit: 100
June 10, 2017, 05:37:00 AM
ETH iyi yükselmiş fakat bunun etkisi hiç ETC'ye yansımamış sizce normal mi?
newbie
Activity: 28
Merit: 0
June 09, 2017, 04:48:08 PM
Çok hızlı sonuç beklememek lazım, ETH sağlam alt coinlerden bir tanesi, hızlı sonucu ancak yeni çıkan ve balinaların olduğu alt coinlerde alabilirsin. Bu da oldukça risklidir.
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
June 09, 2017, 02:55:44 PM
Tamam newbieyim ama hala coin piyesasında hangi alt coinleri exchange yapıp kazandığımla BTC alacağımı bilmiyorum 2 hafta önce araştırmaya başladım eth $222 idi bunu da konuşursanız sevinirim

Aramıza hoşgeldin. 2 hafta önce değil de 3 ay önce araştırmaya başlasan ETH'ın 17 dolar civarından bu seviyelere geldiğini görecektin Smiley

https://coinmarketcap.com/currencies/ethereum/ 3 aylık grafiğini incelemeni tavsiye ederim.

newbie
Activity: 22
Merit: 0
June 09, 2017, 02:20:47 PM
Hocam sorunuzu doğru anladıysam kazılan coinlerin hepsini poloniex Bitrex tarzı borsalarda bitcoin e çevirip cüzdanına transfer edebilirsin, Ethereum ise her ne kadar bu günlerde bir geri bir ileri yapsada genel olarak güzel gidiyor.
full member
Activity: 294
Merit: 100
June 09, 2017, 01:23:38 PM
Tamam newbieyim ama hala coin piyesasında hangi alt coinleri exchange yapıp kazandığımla BTC alacağımı bilmiyorum 2 hafta önce araştırmaya başladım eth $222 idi bunu da konuşursanız sevinirim
Pages:
Jump to: