hatırlasam yazıcam da yok tıkandım. age of adeline ismi çok uzak. ama predestination bişeyler çağrıştırdı sanki. dur şuna bi bakayım
-helal olsun valla. fragmana baktım da aradığım film sanki bu
şunu bi izleyim de aklımda ne kadarı doğru kalmış
demin de birisi daha sordu, hemen filmin adını ve başrol oyuncusunu söyledim. international movie database gibiyim
şaka şaka film izlemeyi severim, hatta bayılırım o kadar
predestination'da bank sahnesi vardı ama açık konuşmak gerekirse bu filmi pek sevmem
biraz inception havası var "yeter lan, kafa dağıtmaya geldik, fizik uzmanı olmaya gelmedik" dedirten cinsten bir film..o yüzden 1 ya da 2 defa ancak izlemişimdir. age of adeline daha yumuşak sayılır kurgu ve senaryo açısından, rahatlıkla izlenir...
Şimdi aklıma
dejavu falan geldi ama ondada böyle sahne hatırlayamadım açıkcası. Ben sana yinede bir kaç tane söyliyim seninkisi büyük ihtimallde zamanla alakalı bir film olabilir.
Bunlardan bir kaçı zaman yolcusunun karısı, Zamanın ötesinde,2014 yapımı,Zamanın Bir Yerinde 1980 yapımlı,
Yaşam şifresi 2011 yapımlı,Zaman Makinası 1960,
Kelebek Etkisi serisi var ayrıca, Geleceğe dönüş serisi var. Bu filmlerden bir kaçı olabilirmi bilemiyorum ama bir tüyo vermeden net bir şey söylemem ama senin anlattığına göre zaman kavramı var bu filmde sanırım.
yaşam şifresi ve kelebek etkisi (ashton'lı ilk bölüm)+ yarının sınırında ve dejavu da keyifli filmlerdendir. Geleceğe dönüş serisi çocukluğumuzda kaldı
marty mcfly üztad