Pages:
Author

Topic: Bu filmin adı neydi? - page 2. (Read 427 times)

full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
December 20, 2019, 02:01:08 AM
hocam ipucu verin biraz  Smiley age of adeline olabilir mi ya da Predestination?
o değil de kalite bir film bulmam lazım, kaç gündür bişey izlemedim Cheesy bulursa/m/nız haber edelim Wink

Hocam Hint filmleri izliyorsaniz eğer tavsiye vereyim. Talaash mesela amir khan in güzel filmlerinden birisi. Ayrıca lagaan da olabilir. Tabi izlemediyseniz.
sr. member
Activity: 1470
Merit: 449
December 20, 2019, 01:44:37 AM
Predestination'da bank sahnesi var ama dediğin gibi kendisinin kadın hali mi vardı yoksa 2 kişilermiydi? Bende sanki 2 kişi olarak hatırlıyorum biri gençliği diğeri yaşlı hali. Kadın ise o geçmişte aşık olupta söylemediği yaşlı hali gelip o genç haline git konuş falan mı diyordu?
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
December 19, 2019, 07:11:30 PM
bileq hocam sen 3 kişi var deyince benimde aklıma bu fim geldi.Wolwoo reis saolsun fimin adınıda söyledi.
Ben çok iyi hatırlıyorum bu filmi.hatta inanılmaz derecede beyin yakıyor ve yok artık dedirtiyor.Tekrar izlemeyi düşünmek  bile beni yoruyor şuan Cheesy o zamanlar filmi aşırı zorlama ve saçma bulmuştum.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
December 19, 2019, 06:34:24 PM
filmi 4 5 yıl sonra tekrar izledim ama sanki hiç izlememişim gibi. kafam bi milyon oldu rahatla uyurum artık  Grin
bu film mindfuck movies olarak katerogize edilmiş Grin
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
December 19, 2019, 04:51:19 PM
hatırlasam yazıcam da yok tıkandım. age of adeline ismi çok uzak. ama predestination bişeyler çağrıştırdı sanki. dur şuna bi bakayım
-helal olsun valla. fragmana baktım da aradığım film sanki bu Smiley şunu bi izleyim de aklımda ne kadarı doğru kalmış Smiley

Cheesy demin de birisi daha sordu, hemen filmin adını ve başrol oyuncusunu söyledim. international movie database gibiyim Cheesy şaka şaka film izlemeyi severim, hatta bayılırım o kadar Wink

predestination'da bank sahnesi vardı ama açık konuşmak gerekirse bu filmi pek sevmem Cheesy biraz inception havası var "yeter lan, kafa dağıtmaya geldik, fizik uzmanı olmaya gelmedik" dedirten cinsten bir film..o yüzden 1 ya da 2 defa ancak izlemişimdir. age of adeline daha yumuşak sayılır kurgu ve senaryo açısından, rahatlıkla izlenir...

Şimdi aklıma dejavu falan geldi ama ondada böyle sahne hatırlayamadım açıkcası. Ben sana yinede bir kaç tane söyliyim seninkisi büyük ihtimallde zamanla alakalı bir film olabilir.

Bunlardan bir kaçı zaman yolcusunun karısı, Zamanın ötesinde,2014 yapımı,Zamanın Bir Yerinde 1980 yapımlı,Yaşam şifresi 2011 yapımlı,Zaman Makinası 1960,Kelebek Etkisi serisi var ayrıca, Geleceğe dönüş serisi var. Bu filmlerden bir kaçı olabilirmi bilemiyorum ama bir tüyo vermeden net bir şey söylemem ama senin anlattığına göre zaman kavramı var bu filmde sanırım. Cheesy
yaşam şifresi ve kelebek etkisi (ashton'lı ilk bölüm)+ yarının sınırında ve dejavu da keyifli filmlerdendir. Geleceğe dönüş serisi çocukluğumuzda kaldı Cry marty mcfly üztad
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
December 19, 2019, 04:33:06 PM
Şimdi aklıma dejavu falan geldi ama ondada böyle sahne hatırlayamadım açıkcası. Ben sana yinede bir kaç tane söyliyim seninkisi büyük ihtimallde zamanla alakalı bir film olabilir.

Bunlardan bir kaçı zaman yolcusunun karısı, Zamanın ötesinde,2014 yapımı,Zamanın Bir Yerinde 1980 yapımlı,Yaşam şifresi 2011 yapımlı,Zaman Makinası 1960,Kelebek Etkisi serisi var ayrıca, Geleceğe dönüş serisi var. Bu filmlerden bir kaçı olabilirmi bilemiyorum ama bir tüyo vermeden net bir şey söylemem ama senin anlattığına göre zaman kavramı var bu filmde sanırım. Cheesy
legendary
December 19, 2019, 04:28:27 PM
hatırlasam yazıcam da yok tıkandım. age of adeline ismi çok uzak. ama predestination bişeyler çağrıştırdı sanki. dur şuna bi bakayım
-helal olsun valla. fragmana baktım da aradığım film sanki bu Smiley şunu bi izleyim de aklımda ne kadarı doğru kalmış Smiley
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
December 19, 2019, 04:14:01 PM
hocam ipucu verin biraz  Smiley age of adeline olabilir mi ya da Predestination?
o değil de kalite bir film bulmam lazım, kaç gündür bişey izlemedim Cheesy bulursa/m/nız haber edelim Wink
legendary
December 19, 2019, 03:42:09 PM
daha önce izlediğim ama ne adını ne oyuncusunu hatırladığım bi filmi hatırladım tekrar izleyeceğim ama bulamadım bi el atın da bulalım şunu Smiley
bu başlık da benzer durumdakilere konu olsun

filmden hatırladığım ilginç bir sahne;
bizim başrol oyuncumuz geçmişe falan gidiyor, bir sahnede 3 kişi bankta oturuyor fakat bu bankta oturanların hepsi aynı kişi.  biri kendisi, biri geçmişteki kadın hâli, biri de yaşlanmış hâli. ya da benim aklımda kalan bu Smiley
Pages:
Jump to: