Evet açık net şekilde konuşuyorum ben et yemeyi bıraktım. O hayvanlar kelepir ölü fiyatına pazarlarda satılmadıkca kıyma 150-200 liraya gerilemedikce et yemek bana yok.
Gider balık tavuk yerim. Size kolay gele.
Bu sisteme göre oyun oynayacaksınız. Et tüketmek için en erken tarih 2024 sonu benim için o tarihe kadar et yemek yok. Avrupa'da 3 dolara giden eti burada 20 dolara et geçiriyorlar.
Aklı fikrin olan et almak yerine gider bist100 den hisse toplar. Bir ete 20 dolar vereceğime o 20 dolarla bankacılık hisseleri toplarım.
Gider vegan olurum ama o ete o fiyatı vermem.
bir de geçmiş yazılarında sabahları protein bombası ile beslendiğini yazdığını hatırlıyorum. 1 kg tavuk göğsü üstüne whey mi abanıyorsun babuş ben anlamadım. trol kahvaltısı diye norveç'tekiler böyle besleniyor.
Hocam Türkiye’de et denilince kırmızı et kastedildiği için arkadaş bunu anlatmak istemiş olabilir ancak nihayetinde dediğiniz gibi tavuk et ürünü. Beyaz et diye geçiyor. Bu şekilde kullanımı daha doğru olur, haklısınız.
Öte yandan et yemek için bile tarih belirlemesine hayran kaldım. Tam bir profesyonel yatırımcı. Altın için de bir tarih vermişti ekonomi bölümünde diye hatırlıyorum. Her şeyiyle disiplinli. Baksanıza beslenme için kullanacağı yiyecekleri bile belirli bir yıldan önce yemeyecekmiş