Pages:
Author

Topic: Bu Hafta %50'den Fazla Artan 4 Kripto Para - page 4. (Read 670 times)

jr. member
Activity: 266
Merit: 1
January 26, 2019, 03:04:35 PM
Bu tarz pump yapmış coinler al-sat imkanı çok veriyor.Tabi riskli pumpa tepeden girerseniz yüzde 50 sermayenizin yarısı gidebilir bir anda.İyi bir takip gerekiyor kazanmak için.
full member
Activity: 301
Merit: 100
January 26, 2019, 02:55:32 PM
HOLO'da sürekli iniş çıkışlar yaşanıyor. Binance'de ilk listelendiğinde alma fırsatım olduğu halde almamıştım. Al sat yaparak iyi kazanç sağlayacak bir kripto para durumunda.
jr. member
Activity: 210
Merit: 2
January 26, 2019, 02:45:53 PM
HOLO Cidden çok hızlı bir yükseliş gösterdi.Ben uzun zamandır zaten belirli bir seviyede kalacağını ve sürekli o seviyelerde devam edeceğini düşünmüyordum.
newbie
Activity: 16
Merit: 0
January 26, 2019, 08:24:52 AM
1- Holo (HOT)

Son 7 gün içinde %50’den fazla yükseliş yaşayan Holo, dağıtık uygulamaların barındırılması için merkezi olmayan, bulut bilişim tabanlı bir platform. Ayrıca platform üzerinde JavaScript veya Lisp dilinde uygulama geliştirmek de mümkün.

2- LBRY Credits (LBC)

LBRY Credits (LBC), 6.6 milyon dolar civarındaki piyasa değeri ile 296. sırada olan madenciliği yapılabilen bir coin. Son 7 günde %50 artış yakalayan LBRY Credits; Bittrex, Poloniex, UPbit ve geçtiğimiz hafta hacklendiğini duyuran Cryptopia’da işlem görüyor.

3- RChain (RHOC)

RChain, dağıtık uygulamalar için tasarlanan gelişmiş bir blockchain platformu. Minimum bilişimsel ve çevresel maliyet ile maksimum verimlilik sağlacak biçimde tasarlanan RChain, küresel koordinasyon için uygun bir araç olarak tanıtılıyor.

4- FLO (FLO)

Merkezi olmayan uygulamalar için halka açık bir arşiv işlevi gören FLO, FloData adında yeni bir özellik sunuyor. Bu meta veri katmanı, blockchain’deki işlemlere 1040 byte’a kadar veri eklenmesini ve sonsuza kadar saklanmasını sağlıyor. Bu şekilde FLO ile oluşturulacak benzersiz uygulamalar ve araçlar teşvik ediliyor.

kaynak: https://coinbalina.com/son-7-gunde-yuzde-50-den-fazla-artan-5-coin-token/

Pages:
Jump to: