Pages:
Author

Topic: Bu Merit Sisteminde BTC'nin mucidi Satoshi bile member olamaz - page 7. (Read 1051 times)

full member
Activity: 546
Merit: 100
Member neysede full olmak imkansız ya, sr bile demiyorum artık bak o tamamen hayal oldu. Hesap satın almadan rütbe kasmak imkansız gerçekten.
member
Activity: 224
Merit: 12
Bitcointalk sitesi demokratik bir platformsa eleştirilere de açık olacağını düşünerek bu konuya eğilmek istedim.

Binbir hevesle girdiğim bitcointalk sitesinde member olup havlu atmak zorunda kaldım

Bırak sen 100 meriti 1 merit almak için yırtındım o bile gelmedi

Full member olmak hayal oldu.Rütbe de member dan zorunlu olarak emekliye ayırdı bizi sistem

Şu bounty imza kampanyalarında rütbeye göre token verilmesi zaten yüksek rütbelilerin alt rütbelere merit verip rütbe atlamasını başlıbaşına engelliyo

Sistem bu yapacak bişey yok deniyorsa amenna ama sistem çok güzel çalışın çabalayın rütbenizi yükseltin diyorsanız kesinlikle yanlış düşünüyorsunuz

Allahtan negatif merit yok o da olsa herhalde 1 gecede tüm rütbeler bir alt kademeye düşerdi

Başka bir sistemle rütbe atlanması düşünülebilir.

Moderatörler yeni bir başlık açıp insanlardan rütbe atlanması ile ilgili fikirlerini alıp değerlendirebilirler.

Haksızsın diyen olursa bana attığı meritleri göstersin bakalım nekadar merit yollamışlar millete.Kaliteli içerik yok derlerse el insaf derim.

Görüşlerinizi bekliyorum

Pages:
Jump to: