Pages:
Author

Topic: Bu neyin kafası ? - page 2. (Read 567 times)

legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
April 04, 2020, 06:12:26 AM
Lafa gelince "ne kazanıyoruz ki, bunlara para verelim" derler ama mesela günaşırı bir paket sigaraya 15 lira verirken bunu gayet normal karşılarlar. Aynen katılıyorum danny, keyfi hırsızlık hırsızlıktır, aması falan olmaz. Bunu şu anlamda söyledim, beleş film izlemeyle mesela yokluktan bebeğine bez çalan anneyi tabii ki bir tutamayız. Ama önemli fark ortada, birisi mecbur diğeri senin tabirinle ibinelikten yapıyor.
Benim netflix aboneliğim var, bunu paylaşabileceğim yakınlıkta arkadaşlarım da var ama vermiyorum, ne veririm, ne de isterim, kimse kusura bakmasın.
jr. member
Activity: 42
Merit: 5
April 04, 2020, 05:29:25 AM
Ülkenin ekonomik durumu malum. Özellikle bizim gibi düşük-orta sınıf insanlar yerlerde sürünüyor. Temel ihtiyaçlarımızı bile zor karşılıyorken veya karşılamıyorken orjinala şuan hiç müsait olduğumuzu düşünmüyorum. Parası olan adam zaten orjinal alıyor çünkü torrent oyunlar virüs dolu.
Düzenleme: Mb bannerlorda gelince o oyun tam bir optimizasyon özürlü diye duydum. Mb warbandı severek de oynasam bannerlordu bilmiyorum. Ve oyunda bazı yerler Türkçe bazı yerler değil. Yani Türk oyunu diyoruz iyi güzelde daha kendi dilimizi ekleyemiyoruz ki... Eklediklerimizde söylenene göre tam olarak karşılığını bulmuyormuş yani anlam kayması.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
April 04, 2020, 05:03:33 AM
Netflixe para vermenin salaklık olduğunu ...İstenildiği zaman bedava izleyebileceğiniz şeylere sadece salaklar para verir tarzı yazılan şeyler gördüm.
Arkadaşlar ülkecek gerçekten bu konuda da çok ciddi bir cahillik mevcut.
Bakkaldan bişeyler çalmak ile internetten korsan olarak film izlemek aynı şeydir.
Sinemada bilete para vermeyip bir yolunu bulup salonda filmi izlemek yani hırsızlık ile aynı şeydir.
Mesela bu hafta Türklerin yaptığı ortalığı kasıp kavuran bir oyun çıktı.İnsanlar gene torrenti bekler oldu.
Bu kadar gerizekalılık olmaz.Ulan o adamlar 10 sene sonra o oyunu çıkartmış.Sen 120 lira verip alamıyorsun.
10 larca yıllık emeği yok saymış gibi sağda solda yazıyorsun.
Yahu bunlar normal değil.Bu korsan site ve oyun platformlarına ciddi yaptırımlar gelmesi lazım.
Bunlar öyle küçük hırsızlıklar değil.Bi eve girip televizyon çalmaya bakkalın kasasından para çalmayada benzemez.
İnternette yayınlanan  bir oyunun cracki o oyunun yapımcılarına büyük darbe vurur.
Hadi çok eski kült filmleri bir kenara koyuyorum.Veya parasını verebileceğin hiçbir yer ve platform bulamazsın son çare gidip izlersin ama bu orospu çocuklarında ki kafa çok pis. Hadi herşeyi anladım sen korsan izliyorsun ve oyunları korsan oynuyorsun.Ulan para verene neden salak diyorsun he ibine Cheesy
Pages:
Jump to: