Pages:
Author

Topic: bu salak çakma aşk dizilerinin sonu gelmeyecek mi ? toplumun beyni yıkanıyor ! - page 3. (Read 406 times)

jr. member
Activity: 252
Merit: 1
Hocam valla bu suçların sonunda biri mezara gidiyor, öbürü hapse gidiyor, kadınsa dışarılarda kırıtıyor başkalarına gene devam.
jr. member
Activity: 280
Merit: 4
bu tip dizilerde kadın için çok cinayet işleniyo toplumda örnek alıyor bunları
member
Merit: 10
hocam arkada sokaklar binlerce bölüm çekildi izlendi. bitmez türkiyede diziler.
member
gelmeyecek ne yazık ki, çünkü izleniyor.
member
Activity: 238
Türkiye'de bu tarz saçma sapan dizi ve filmlerin sonu gelmez. Halk böyle olduğu sürece maalesef yapacak bir şey yok. Biraz örnek almamız lazım her konuda olduğu gibi bu sektörde de Avrupa ve Amerika'yı.
jr. member
Activity: 196
newbie
Activity: 48
Merit: 0
jr. member
Activity: 203
gelmez para var millet izliyor niye gelsin hiç bir türk dizisi izlemem
newbie
Activity: 70
Evlendirme programları bi ara o kadar çok beyin yıkıyordu ki Türk halkı olarak alıştık biz daha ne diziler göreceğiz hepsi birbirinin replikası  😂😂
jr. member
Activity: 203
beyni olan toplumun beyni yıkanır olmayanın yıkanmaz
member
Activity: 110
izlemeyın ızletmeyın bugun annemler bıze geldı dedıgı laf cennetin gözyasları var açsana oglum dıyor anne dedım ne dıyorsun sen açdım liverpool city maçını off ne maçdı ama  annem bıle oturdu bızle maç ızledı sfdwofjdwıf =)

member
Activity: 98
"Highest ROI crypto infrastructure"
Bizim izlediğimiz Amerikan dizilerinde neden hiç gelin-kaynana çekişmesi, birbirinin hedeflerine ulaşmasını engelleme, kötü görümce gibi şeyler olmuyor. Acaba orada da var da biz en kalitelileriyle mi karşı karşıyayız yoksa buradaki her şey mi kalitesiz. Bu yukarıda saydıklarım her dizide var istisnasız. Komedi dedin mi absürt komedi çok severim (mesela güldür güldür zaman zaman güzel) ama bizimkilerde bildiğin cıvıklık var.
newbie
Activity: 36
Sigara mı? Sigara dan daha  zararlı. Saçma sapan aşk, yer altı dünyası dizileri. Toplumun durumu ortada. Kendini dizideki karakterin yerine koyan, sağlıklı düşünmeyen, yaptıklarının sonucunun farkında olmayan o kadar insan çok ki. Tek bildiğim ve inandığın toplumumuzdaki eğitimli kadınların sayısı en üst seviyelere geleceği zaman çok çok güzel günlerin bizi beklediği.
newbie
Activity: 70
gelir ülkedeki yayın akışını çökerttigimiz gün o dizilerin hiç biri kalmaz anlamıyorum bende dizi de görüp aynısını yapmaya çalısan insanlar var
member
Activity: 238
Merit: 14
Bir topluma evrim geçirtmek istiyorsan iyi ya da kötü,  işe kadınlardan başlarsın...bu yüzden Türkiye ve diğer geri kalmış toplumlarda en çok mağdur olan kadınlar oluyor.

şimdi bir de salak salak aşk dizileri furyası patladı 15 20 yıldır milletin beynini yediler..beyin falan kalmadı kimse de..

açın dizileri bakın sürekli ihanet aldatılma boynuzlanma entrika ihtiras dedikodu birbirinin kuyusunu kazma fesatlık hasetlik...başka da bi bok yok...erkeklere de sürekli bi holding patronluğu pompalanıyor.etrafta uçuşan sekreterler lüks arabalar zengin arkadaşlar con con bi eğlence ortamı vs vs

kendimi bildim bileli televizyon izlemiyorum..bence sigara kadar zararlı televizyon izlemek..

banu avar ın tespit ettiği bir araştırma vardı..6 ay 1 sene sürekli dizi izleyen insanların dizi izlemeden önceki ve sonraki beyinsel işlevlerini kaydetmişler..%50 den fazla bir kayıp olmuş..tabi nasıl olmasın ki beynini otomatik pilota alıyorsun..bi süre sonra ne düşünebiliyorsun ne sorgulayabiliyorsun...karakterinde yeniden programlanması cabası..

https://www.youtube.com/watch?v=Qgrgi_k2kao bu videodaki kadının bitcoin için sanal alemdeki bitleri üzerimize salıyorlar demesi bu dizi kaosunun en büyük örneği....bilgisi yok fikri var...beyni yok düşüncesi var..

dizilerdeki karakterleri gerçek sanan
resmi gazeteye inanmayan
eleştiriyi hakaret zanneden
dünyanın 10. büyük ekonomisi olduğumuza inanan
vs vs vs insanlar var

artık iğreniyorum bu toplumdan

yeni bir insanla tanıştığım zaman çaktırmadan bu aptal dizileri izleyip izlemediğini öğreniyorum..ona göre mesafe koyuyorum arama..
Pages:
Jump to: