Pages:
Author

Topic: Bu sefer solucanla yolacaklar - solucanlarim.com - page 2. (Read 308 times)

legendary
Activity: 1120
Merit: 1003
solucanlar mı iğğrenç Cheesy inekler daha iyi hem süt hem et bunda sadece gübre yani bok işi Cheesy var ponzinin krali olmasada gelecek vaadeden bir yatırım aracı diyemeyeceğim salaklaşmaya çalışanların durağı olabilir.
member
Activity: 322
Merit: 15
Tarım işinde olsam hiç çekinmeden bu işe girerim. yan alan olarak. hiç biyere satamazsam o gübreleri asıl kendim kullanırım diye.
diğer türlü türkiye'de yapacağım bir iş değil.
member
Activity: 462
Merit: 10
Millet neye saracağını bazen şaşırıyor gerçekten. Ekonomi o kadar kötüye gidiyor ki insanlar ek kazanç elde edelim diye akli dengelerini kaybediyorlar  Smiley
sr. member
Activity: 420
Merit: 260
Solucan işi kendin yaparsan gayet güzel para kazandırıyor. Bizzat Antalya'ya yerleşip bunun için sera kiralayan insan tanıyorum ama iş  para ver senin yerine yapalım sistemine döküldüğü için çiftlikbank gibi milleti vurup kaçacakları gün gibi ortada. Para yatıran keriz çok olur  Grin
full member
Activity: 448
Merit: 107
bi de TubeLife var solucan işi  Cheesy
member
Activity: 88
Merit: 12
Solucan mı kobra mı göreceğiz Smiley

Bu tarz çok fazla oyun var aslında, emlak, galeri, hayvancılık, tarım üzerine gündeme gelmiyorlar.
Bizim ico rating tarzı siteler gibi, bu ponzi oyun sitelerine ömür biçen ve değerlendiren siteler bile var hatta .

5-6 ay önce, geçen yıl aralık için son bulacak değerlendirmesini okumuştum o siteden çiftlik için , 3 ay fazla bile dayandı adamlar.
Ya madem vurgun yapacaksın, neden kurumsal markalaşmaya gidiyorsun kardeşim, o kadar adam dükkan tuttu masraf yaptı,
site içinde yatırım yapanlardan ziyade onları üzüldüm.

sr. member
Activity: 686
Merit: 359
cok komik ya bunu gordum. yanlis zamandan cikti ama 2 3 ay once ciksa bunlar da vurgun yapabilirdi.
member
Activity: 490
Merit: 13
BIB Exchange
Çiftlik Bank'ın yokluğunu hissettirmemek gerekirdi aynen. Bu kadar enayi oldukça bu ponzilerin sonu da asla gelmez diyebiliriz  Cheesy
legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
Birçok ponziye gönül veren ülkemizden yeni bir ponzi daha.
Çiftlik bankın başarısı ispatlanmış dolandırma yönteminden sonra solucanlar yola devam. Millet tam bilmiyor bu işi o yüzden yüklenelim demişler sanırım öğrenene kadar tüymüş olurlar böylece vakit kazanıyorlar. Dolandırıcılara karşı halkı uyarmak isterdim ama en büyük dolandırıcı kim malumunuz
Erken gireyim zarar etmem diyenlerde ponziye destek suçundan yargılanmalı bence, işi biliyor da giriyor adam.
Böyle siteleri görüp soran insanlar da oluyor halbuki duruşundan belli. Sonlara doğru solucan gübresiyle bitcoin üretebilirler.
Gelişmemiş ülkelerde ponziler sağlam rağbet görüyor, cehaletin pasını almak için adeta birebir.
Pages:
Jump to: