Pages:
Author

Topic: Bu sene ilk dayak hangi şehirde olur ? - page 2. (Read 299 times)

newbie
Activity: 32
Merit: 0
Adana diyenler olmuş fakat adana o kadar tutucu bir şehir değil. Bana kalırsa ilk oruç tutmayana atılacak olan dayak Erzurumdan çıkacaktır. Erzurum Türkiye'nin en yobaz ilidir. Bu konuda başka bir il Erzurum'a rakip olamaz.

Adana hiç tutucu değildir. Her şehirde olduğu gibi Adana'nın da kötü yerleri var, tüm gariplikler oradan çıkıyor Yüreğir gibi. Adı çıktı işte bir kere, asla indiremezsin. Hele Turgut Özal tarafları o kadar iyidir ki başka şehirde bulamazsın.

Ben de oyumu Erzurum'dan yana kullanıyorum. Erzurum kadar yobaz bir yer görmedim.
sr. member
Activity: 672
Merit: 251
Adana diyenler olmuş fakat adana o kadar tutucu bir şehir değil. Bana kalırsa ilk oruç tutmayana atılacak olan dayak Erzurumdan çıkacaktır. Erzurum Türkiye'nin en yobaz ilidir. Bu konuda başka bir il Erzurum'a rakip olamaz.
member
Activity: 210
Merit: 10
Gariplik dedin mi Adana tabii ki.
jr. member
Activity: 294
Merit: 5
Sasmaz hocam adanadan gelecektir kesinlikle.
newbie
Activity: 42
İç anadolu kayseri sivas olabilir
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Adana olacaktir buyuk ihtimalle arkadaslar. Adana disinda baska sehirden bekledigim bir hareket degil.
newbie
ramazanı şerif ayında ilk dayak çıksa çıksa adıyamandan ve gaziantepten çıkabılır ama onlarda bıraz agresıflık hat safhada oldugu için
newbie
bu sene ılk dayagı bence doğu ıllerınden şanlıurfa olur
member
Activity: 378
Merit: 11
Adana'yı Samsun'u nasıl atlarsınız. Çok üzülecekler  Grin
Umarım böyle bir durumla hiç karşılaşmayız ama Anadolu'nun her köşesinde böyle bir tehlikenin varlığı da açık  Cheesy
sr. member
Activity: 710
Merit: 255
yozgat erzurum genelde galip geliyor. Ben bu sene daha farklı bir şehirden ilk dayak haberini duyarız gibi geliyor. Ankara İstanbul gibi buyuk sehirlerde olmuyor. rize diyorum
sr. member
Activity: 616
Merit: 342
Bence ya konya ya Trabzon. İki şehirinde bu konuda maşallahı var
newbie
Activity: 66
İstanbul. Where is the çokluk there is the .oluk  Cheesy
newbie
Activity: 50
Bence Adıyaman olur diye ilk oyu ben vereyim
sr. member
Activity: 1890
Merit: 333
Ramazan ayına girdik arkadaşlar ve bu sene oruç tutmadığı için dayak atılma olayı sizce ilk olarak hangi şehirde gerçekleşir ?
Pages:
Jump to: