Pages:
Author

Topic: BU TEKNİKLE PARA KAZANAMAYAN,BU İŞİ BIRAKSIN - page 2. (Read 860 times)

jr. member
Activity: 90
Merit: 2
Düşünce güzel umut etmek güzel ama bu kadar dalgalı deniz misali ne geleceği belli olmayan piyasa da maalesef her zaman işe yaramıyor bunlar. Bir çok arkadaşın dediği gibi bir dumbla değişir bütün işler. 3-4 coinle aldığın bütün karla beraber elindeki de çöp olur gider. Mevzu eski grafiklerden daha çok yeni oluşacak grafiklerde tahmini tutturabilmek ki o da çok zor.
member
Activity: 630
Merit: 37
bu kadar net konuştuğuna göre sen oldukça zengin bir forumdaşımız olmalısın paraya para dememişsindir bu taktikle neticede uyguladığında tutmama ihtimali yok yatır varını yoğunu paraya para deme iyi bari hayatını kurtarmışsın bu bilgiyi bizlerle paylaşarak bizim de hayatımızı kurtarmaya çalıştığın için teşekkürler. şaka maka bir yana kripto borsasında grafik okumalar fibonacciler bir bok tutmaz bir balina gelir eline verir sen de arkasından mal gibi bakarsın
kripto borsası tam olarak budur.
member
Activity: 448
Merit: 10
Ben hiç başlamadım bu tekniğe hiçde anlamam böyle tekniklerden gereksiz başlık olmuş herkes yapıcak diye bir olay yok sen yapabiliyorsan zaten paranın altına kalıyosundur ama anlamadığım senin burda ne işin var
member
Activity: 756
Merit: 16
Hocam tâbi bize yardımcı olmaya çalışıyorsunuz. Ancak trade yaparken her zaman durum bu şekilde ilerlemiyor. Çünkü bir anda piyasada istenilmeyen düşüşler olabilir
clt
jr. member
Activity: 135
Merit: 7
O kadar yazmışsınız ama bir kişi de çıkıp bu indikatörler lag'lıdır dememiş. Yani anlayacağınız bu indikatörler gecikmelidir zira ortalamadır. Olay olup bittikten sonra geriye dönüp analiz yaparsınız ama olay anında o kesmiş dediğiniz çizgilerin arası boğazın iki yakası gibi açıktır. Asıl olay price action ve trend analysis. O da kripto gibi bir ortamda BTC için bile çok zor.
copper member
Activity: 1358
Merit: 523
Keşke bu kadar kolay olsaydıda hepimiz paraya boğulsadık. Tüm Herşey çok uygunken denyonun biri 1k btc bozsa sizce ne olur. Malesef biraz şans biraz aratırma ile kar yapma ihtimaliniz artırabilirsiniz fakat kesin yada %100 gibi bir ihtimal söz konusu değildir. Hele ki kripto piyasasınada.
member
Activity: 191
Bilgilendirme iyi niyetli olsa da cok geçerli olacağını dusunmuyorum, denenebilir fakat çılgınlıklar yapılacak kadar stabil bir piyasada değiliz bunu da unutmamak lazım..
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
Piyasanın trendine göre değişir, bazen haber akışlarını izleyerek hissiyata göre trade yapsan bile yeterli olur kazanmak için, bazen de temel-teknik hiç birini tanımaz piyasa iddialı olmak gereksiz.
member
Activity: 266
Merit: 12
Ben şahen başığı okuyup teşekkür etmek için girdim. Arkadaş bırak diyorsa bırakırım bu işi, şahsen ikna oldum.
TA iyidir hoştur ama kripto para piyasasında sağlıklı değildir.
Stock markette bulunan botlar (market maker) bu teknik analizlere göre hareket edebilir ve herkesin benzer düşünce ile hareket ettiği ortamda sonraki hareketler tahmin edilebilir.
Para kazanırsınız da çok para kazanamazsınız. 2 ileri bir geri.
member
Activity: 633
Merit: 15
Kripto olayında bu teknikler her zaman çalışmıyor, burada işler bilinen finans sektörlerinden daha farklı yürüyor.

Bunun balinası var, balinacığı var.

Grafik analizi yapın ama %100 güvenmeyin.
jr. member
Activity: 532
Merit: 1
Bu teknikleri bu grafikleri çok denedim. İlk başta kazandiriyo ama sonra göryorsun ki kazandığınıda kaybetmişsin.
sr. member
Activity: 462
Merit: 250
CAT.EX Exchange
Teknik analiz grafik vs. kullanarak trade yapmanın faydalarının olduğu aşikar ama bunların hepsinin tahmin olduğunu unutmayalım basit tahmin ile Bitcoin yıl sonu 20k olacak demek yerine grafik kullanmanın doğruluğu su götürmez.
member
Activity: 276
teknik analiz adamı üzer. bir kaç kez bir kaç coinde kazandın diye gider başka coine girersin aldıgının fazlasını versin ne yazıkki o yüzden önermiyorum
jr. member
Activity: 378
Olmuş bitmiş bir hareketin grafiğini açıp yorum yapmak kolay. Mesele trendi yakalayacak anı doğru tespit etmek.
jr. member
Activity: 316
bu işin en uzmanıyım diyen bile bu piyasada ters köşe kalabilir, bir kere kontrol altında değil ve her yer borsa sen ne kadar çizersen çiz biri gelir bir dumpla elinde avucunda ne varsa götürür
jr. member
Activity: 224
Merit: 4
hareketli ortalamadaki değerler bir vakit sonra işlemez duruma gelebilir. zira teknik açıdan her zaman kazanmanız mümkün değil. teknik açıdan forexle işlem yaptığım zamanlarda sayısız indikatör denetim. işin teknik açıdan açıdan çıkıp, çeşitli haberlerle yönlendirmeye geldiğinde indikatörler işe yaramadığı çok oluyordu.
sr. member
Activity: 798
Merit: 277
Bu işler o kadar kolay ve garanti olsaydı kimse farklı bir şey yapmaz buralarda indicator indicator takılır parayı vururdu. Günde 60-70 tl paraya mesai harcamazdı akşama kadar. Garanti imiş gibi konuşulmuş ama yapmayın etmeyin agalar. İnsanlar da bakıp görüp hesap açıp deneyecek. Beceremediğinde, doğru karar veremediğinde ne olacak o zaman. Bu teknikle para kazanamayan, bu işi bıraksın demek kolay... Hiçbirşeyin garantisi yok bu piyasada maalesef hiçbir şeyin...
member
Activity: 448
Bu günler de galiba teknik analiz popüler oldu, ne güzel farklı farklı fikirler ile karşılaşıyoruz konular oldukça kaliteli olmaya başladı. değerlendirilebilecek bir konu . Ellerine emeğine sağlık bu tip konuları işaretleyip en azından fikir sahibi olmak için sonra tekrar okuyacağım.
jr. member
Activity: 280
Win-Won-Betfury
Kesin konuşmuşsunda böyle bi dünya yok malesef ki kazanabilseydin sne kazanırdın zengin olur çıkardın buralardan teknik meknik işlemiyor bu piyasada 1milyar dolarla adamlar dump pump yapabiliyolar veya daha azı hatta ona bile gerek yok fud yeterli.
member
Activity: 742
Merit: 19
Teknikle para kazanılmaz.Sadece para kazanma olasılığınız artar.Kesin diye bir şey yoktur piyasada.Düşen bir coin niye düşer çıkan bir coin niye çıkar.Önce bu sorulara cevap vermek gerekir.Grafikle coini incelemeden girmek büyük risk.Ekip kaçıp gitmiş proje rafa kalkmış olabilir.
Pages:
Jump to: