Pages:
Author

Topic: Bu torpil olayı ne zaman bitecek? - page 2. (Read 229 times)

sr. member
Activity: 710
Merit: 255
November 13, 2019, 12:30:01 PM
tgs de clısıyorsunuz sanırım orada kimin torpili kuvvetliyse o calısır. Tam bir torpil savaşları oluyor. sizin torpil başkasınınkinden güçsüzse siz cıkarsınız. zaten torpilsiz girmek imkansız. ha bu arada ole ucuk maaslarda almıyorsunuz ama işte burası türkiye
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
November 13, 2019, 12:26:33 PM
Malesef işiniz çok zor, anladığım kadarıyla çalıştığınız kurum torpilin merkezi denebilecek bir yapıda. Havaalanı ya da turizm ile ilgili meslek gruplarında malesef yoğunluk olan dönemde çalışan alıp sezon sonunda işten çıkarmaları çok görüyoruz. Şirketler maliyeti düşürmek için bu tarz uygulamalara gidiyor. Turizm 12 aya yayılabilse belki ellerinde daha fazla çalışan tutmak isteyebilirler ama şu anda öyle bir vizyonumuz var gibi değil Sad
Torpil bizim ruhumuza işlemiş, araya adam sokmadan markette kasa kuyruğunda bile bekleyemeyen bir hale geldik. Ben uzun bir süre daha biteceğine ihtimal vermiyorum
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
November 13, 2019, 12:01:31 PM
Arkadaşlar 3 yıldır havaalanında yer hizmetlerinde çalışıyorum ama her sezon sonu sözleşmeli olduğum için işten çıkıyorum ne oluyor bitiyor sözler veriliyor ediliyor ama bir anda ertesi gün çıkış veriliyor.

Kısacası benden ilk senede giren adam bile kalırken ben kalamıyorum ve daha iyi çalıştığım halde yine bu şekilde bazı arkadaşlarım daha var 5-6 yıldır çalışıyorlar onlarda tabi her yerde böylemi acaba tam olarak bu düzen nasıl değişecek,değişmez gibi duruyor ama yinede sormak istedim.
Pages:
Jump to: