Pages:
Author

Topic: Bu yapımı izledikten sonra elinizdeki kriptoları satmak istemeyeceksiniz - page 2. (Read 376 times)

member
Activity: 784
Merit: 18
Bayağı güzel aynı zamanda ilginç. İzlerke biraz sıkılmış olsamda gene de hoşuma gitti. Daha önce hiç denk gelmeme de şaşırmadım değil.
legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
Aslında utanılacak bir durum olarak görüyorum ama açıkçası benim de haberim yoktu, şöyle bir baktım, gerçekten izlenilmesi gereken bir şey. Youtubedan indirmekteyim şu anda, bilgilendirme için teşekkürler.
hero member
Activity: 784
Merit: 502
Netflixde gezerken nasıl görmemişim hayret ettim. Gecenin ilerleyen saatlerinde izleyeceğim kesinlikle. Paylaşım için teşekkürler. Tavsiye bırakayım, netflix ödemelerini enpara kartınızla yaparsanız yarısını iade alırsınız aylık 13tl bedava sayılır
member
Activity: 742
Merit: 19
Gerçekten güzel bir belgesel.Bitcoinin şu anda tarihi yazılıyor.Bizlerde şu an bu tarihi yaşayanlardanız.Bitcoinin, bitcoin olarak tam ivme yakaladığı 2015 yılı ve bugün.3 sene gibi bir zaman dilimi yaygın olarak kullanıma başlamasından bu yana.Kimi arkadaşlarımız gerçekten başarılı olacak kimi arkadaşımızda pes edip uzaklaşacak.Kimileri kaybedecek kimileri kazanacak.Ama şu gerçek ki yarının dünyası bugün ki gibi olmayacak.Her gün gelişen kripto paralar hayatımıza yavaş yavaş girmeye başlayacak.
full member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
Hocam teşekkürler ben de yeni gördüm, kendimizi geliştirme ve bakış açısı kazanma adına bu tarz yapımlar gerçekten çok yararlı olabilir.
full member
Activity: 980
Merit: 152
Zamanında Bitcoini karapara ve özellikle uyuşturucu parasını akladığı şeklinde ithamlarla yargılayıp, denetim altına almaya çalıştılar, şu anda projesi uyuşturucu madde dağıtımı olan sekizden fazla coin/token var piyasada. Çoğunun da merkezi Amerika. Para, sen nelere kadirsin.
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
Moral ve motivasyon için bu tarz haberlerden kopmamak lazım. Negatiflere takılıp beyinleri bulandırmamak lazım, her şey isteğimiz anda istediğimiz gibi gitse zaten başka bir şeye ihtiyacımız kalmazdı Smiley haber için teşekkürler
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Bu yapımdan haberi olmayanlardan birisi de bendim. Gerçekten herkesin izlemesi gerekiyor, şu güzel günlerde umut tazeleyebilir  Smiley
full member
Activity: 322
Merit: 102
türkçe alt yazılı olması daha iyi anlamamız açısından iyi olmuş. video da gayet güzel olmuş bence. teşekkürler paylaşım için.
jr. member
Activity: 294
Merit: 1
evet varmış youtube da tr altyazılı boş bir zamanda izlemek lazım teşekkürler haber için.
https://www.youtube.com/watch?v=LlrrCXoPzzQ
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Bu belgeseli izlemiştim. Hem motive olmak hem de bilgilenmek için çok faydalı. Bazı yerleri sıkıcı gelebilir ama genel olarak güzel bir anlatımı var. Merak edenler Youtube üzerinden de izleyebilirler. Paylaşım için teşekkürler.
full member
Activity: 728
Merit: 151
dikkat dikkat lütfen  dönercileri pistten alalım..teşekkürler  Smiley

arkadaşlar selam,

maalesef ben yeni izleyebildim..izlemeyen / haberi olmayan arkadaşlar için paylaşmak istedim..2017 yapımı gerçi çokta geç kalınmış sayılmaz ...gerçekten çok etkileyici.bu dünyanın ucundan kenarından haberi olan herkesin izlemesi lazım..sizi forumdaki kısır döngülerden destek direnç ayı boğa gibi geyiklerden çıkarıp ufkunuzu açacak çok değişik bir yapım...aslında olayın özünü ve devrimi anlamanızı sağlayacak bir şey bu.

özellikle cehaletin ve hurafelerin yalanların hüküm sürdüğü hakim geldiği bizim gibi toplumlarda, gerçekliğe ve tarafsızlığa susayanlar için güzel bir kaynak.

charlie shrem in hikayesi de çok etkileyici..kesinlikle tavsiye ediyorum izlemenizi..bunu izledikten sonra elinizdeki gelecek vadeden  kriptoları satmaya kıyamayacaksınız  Grin

bunu izledikten sonra insan anlıyor ki herşey emekleme aşamasında sadece biraz sabır
şu haberde olayı doğrular nitelikte zaten
https://siberekonomi.com/brian-kelly-bitcoini-1980lerin-internetine-benzetiyor/

https://www.netflix.com/tr/title/80154500

youtube'da varmış
evet varmış youtube da tr altyazılı boş bir zamanda izlemek lazım teşekkürler haber için.
https://www.youtube.com/watch?v=LlrrCXoPzzQ
Pages:
Jump to: