Pages:
Author

Topic: Bulmacayı çözene 1 BTC Ödül - page 4. (Read 901 times)

member
Activity: 154
Merit: 25
March 14, 2018, 06:05:07 PM
Tesekkurler bilgilendirme icin. En kisa surede download edip , sizleri de bilgilendirim bu oyun hakkinda. 1 BTC yi alirsak eger bu oyundan. Konuyu acan arkadasa da bir sakal atariz  Wink Smiley
member
Activity: 602
Merit: 12
March 14, 2018, 03:14:27 AM
Oyunda bitcoin hesabınızı istiyor mu? Ama açıkçası Bu tür şeylere pek inanasım gelmiyor. Bir oyun 10bin dolar nasıl veriyor. Smiley  ama zevk amaçlı oynanabilir.
full member
Activity: 560
Merit: 113
March 14, 2018, 03:00:45 AM
Belki hiç çözülmüyor nerden bilelim boşuna para vermeye değmez yukarıdaki arkadaşın dediği gibi bunu çözmek bir btc kazanmaktan daha zordur zaten.
member
Activity: 574
Merit: 13
March 13, 2018, 02:46:59 PM
Ben baktım ama ödeyeceklerine hiç inanmıyorum Smiley
member
Activity: 103
Merit: 10
March 13, 2018, 02:03:16 PM
Öyle bir oyun yapalımki sülalemizde küfür edilmedik kimse kalmasın demişler sanırım. Kendimi labirente bırakılmış hamster gibi hissediyorum yemin ederim Cheesy Beynim yandı kapıları duvarları geçmekten. Bir de duvardan çıkan o lanet yaratık var Cheesy

İşin özü 1 btc için uğraşılacak oyun değil ama bulmaca çözmek isteyen varsa girip arada takılabilir Cheesy

adam 1 btc fiyatını rahat çıkaracak galiba Cheesy
jr. member
Activity: 157
Merit: 3
March 13, 2018, 01:54:57 PM
Öyle bir oyun yapalımki sülalemizde küfür edilmedik kimse kalmasın demişler sanırım. Kendimi labirente bırakılmış hamster gibi hissediyorum yemin ederim Cheesy Beynim yandı kapıları duvarları geçmekten. Bir de duvardan çıkan o lanet yaratık var Cheesy

İşin özü 1 btc için uğraşılacak oyun değil ama bulmaca çözmek isteyen varsa girip arada takılabilir Cheesy

Smiley Hocam öyle bir anlatmışsınız ki oyunda kendim sövermiş gibi hissettim. Sırf meraktan satın alasım geldide harcadığım şarja değmiycek gibi hissediyorum.
full member
Activity: 504
Merit: 120
March 13, 2018, 10:08:59 AM

newbie
Activity: 238
Merit: 0
March 13, 2018, 09:49:07 AM
zaten bitcoin adresini vermişler her bölümden sonra bir kelime çıkıyor 24 kelime toplanınca da cüzdandaki btc yi çekeceksin.
Başladım oynamayada ingilizce şart Smiley
jr. member
Activity: 124
March 13, 2018, 07:16:20 AM
Bu oyunu oynarken ki harcayacağım vakte yazık diye düşünüyorum. Ayrıca her bulmacaya  btc diye bi kural var mı yoksa herkesin oynadığı oyunda sadece bir btc mi verilecek? Bununla  uğraşmak yerine, kendinizi kriptoda geliştirin, daha çok kar edersiniz.

Tüm bulmacaları ilk çözen kişiye firma tarafından verilecek ödül 1 Bitcoin. Yaklaşık 35-40 Bin Tl, az bir para değil. Kendini kriptoda geliştirmiş olan birileri oynamasın mı ? Hiç mi boş vaktimiz yok Smiley Her gün trade yapmıyorsak boş zamanlarda değerlendirebiliriz.
newbie
Activity: 238
March 13, 2018, 06:58:10 AM
nasıl bulmacalar olduğunu merak ettim. indiriyorum
newbie
Activity: 39
March 13, 2018, 06:32:57 AM
bu da yeni bir reklam tarzi olsa gerek.. konuyu pazar alaninda acsaniz daha iyi olurdu
jr. member
Activity: 266
Merit: 1
Staker.network - POS Smart Contract ETH Token
March 13, 2018, 06:16:49 AM
Bu oyunu oynarken ki harcayacağım vakte yazık diye düşünüyorum. Ayrıca her bulmacaya  btc diye bi kural var mı yoksa herkesin oynadığı oyunda sadece bir btc mi verilecek? Bununla  uğraşmak yerine, kendinizi kriptoda geliştirin, daha çok kar edersiniz.
member
Activity: 280
Merit: 10
March 13, 2018, 04:17:51 AM
Hocam bu şifreyi çözmek zaten btc kazanmaktan daha zor, bunla uğraşacağıma giderim btc problemi çözerim öyle btc bulurum
sr. member
Activity: 434
Merit: 255
Presale starts on 28th of April!
March 13, 2018, 03:59:25 AM
Oyunun ismini çok iyimiş . Smiley Bunu kısa sürede bitiracak manyak çok piyasada bize kalmaz .
jr. member
Activity: 124
March 13, 2018, 03:20:17 AM
Merhaba arkadaşlar, forumda daha önce yazıldıysa kusuruma bakmayın Smiley Ben ilk kez gördüm. Sizlerle paylaşmak istedim.
Oyun oynayıp kazanmayı seven arkadaşların ilgisini çekeceğini düşünüyorum. Sadece 4,20 tl ile 1 BTC kazanan talihli neden aramızdan çıkmasın ki ?

Oyunun Adı: MonteCrypto: The Bitcoin Enigma
Platform: Steam(PC) | Fiyat: 4,20 tl

Oyun 24 bölümden oluşuyor ve her bir bölümde farklı bulmacalar bizimle karşılaşıyor. Oyunun konusu tamamen kripto paralarla ilgili olduğu yazılıyor.
Oyunu Tek kişilik veya çoklu oyunculu (co-op) olarak oynayabiliyoruz.

Gizem seven arkadaşlar şanslarını denesinler bence. Değerlendirmek isteyen arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Ben oyunu aldım fakat işlerimin yoğunluğundan dolayı başlama fırsatı bulamadım.
Pages:
Jump to: