Pages:
Author

Topic: Bundan sadece 3 ay önce Altcoinler... - page 2. (Read 2579 times)

sr. member
Activity: 322
Merit: 250
Muthiş yukseldi ama neden se bir turlü faydanamadık gıbı gelıyor
alıp satıyoruz ya zararına yada çok az karına
uzun vadecıler kazandı yoksa bızım gıbı pump arayanlar başladıkları yerde duruyor
hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
İnanılacak gibi değil . Piyasaya dedi gibi para giriyor. Sadece 1 ay içinde piyasa kendini 2 kat arttırdı.

sr. member
Activity: 388
Merit: 288
Living the dream
bizim bu bölümde de milyonerler türemiştir ama kimseden ses yok.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
Heyecanla izliyoruz, resmen ağzımız açık,en tecrübeli forum üyesi dahil, altlardan böyle bir muazzam bir hareket beklemiyordu. Artık tahmin yapmayı bıraktım izliyorum.
Tepe  neresi olacak kestirmek mümkün değil
hero member
Activity: 742
Merit: 501
Biranda neler oldu... Hala bir çoğumuz olan biteni anlamamakta, inanmamakta...

Daha dün gibi, Şubat ortasında henüz işe yaramaz chronobank icosu bitmişti, Ödül avcılarıyla harıl harıl ödülleri ne zaman alacağımızı konuşuyorduk. Waves hala ico fiyatında, ben bundan bi cacık olmaz,uğraşılmaz waves ile diyordum. Dash hafiftan artmaya başlamıştı, yakında 10$'a geri çakarlar diyorduk, Bu zamanlarda biraz ripple almıştım 500 Satoshiden, 0.17btc karı görünce satmıştım. Lisk beşpara etmez, scam bu diyordum. fiyat buralarda hep gezinir diyordum. Ve buna benzer birçok söz...

3 ay içinde neler neler oldu, bana göre çoğumuzun ağızı açık kaldı ve hala şaşkın şaşkın bakıyoruz...

Türk forumunda, erken benimseyenler olarak, hepimiz bunun kaymağını yiyenlerden olacağız sanırım... İnanılmaz bir hızla herşey değer kazanıyor.

Sonumuz hayırlı olsun Smiley
Pages:
Jump to: