Pages:
Author

Topic: Bundan sonra hayatınıza kripto paralar olmadan devam edebilir misiniz? - page 2. (Read 257 times)

legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
Yasaklama olsa dahi bir yolu bulunur. Bu çağda bir şeyi yasaklamak neredeyse imkansız, ulaşmak isteyen kişi yasak olan şey her ne olursa olsun bir yolunu bulabilir.
Kripto paralara ayırdığımız vakit çok fazla. Birçoğumuzun hayalleri, umutları burada. Hayatının merkezine bu teknolojiyi ve dünyanın geleceğini koydu. Eminim bu forumda zaman geçirenler kripto paralar olmasa çok büyük sıkıntıya düşerdi Smiley
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
İşlemlerimi yurtdısından yaparım. Varlık barışı oldugunda %5 vergiylede ülkeye o parayı her türlü sokarım. Haricinde acil ihtiyacım olursa yurtdısında yaşayan arkadaşlarım üzerinden bu ihtiyacı görürüm. Bu illete bulaşınca ayrılmak olmuyor..
hero member
Activity: 1918
Merit: 795
Başka bir ülkeye gitmem muhtemelen ama bir şekilde yatırımlarımı takip edip ondan sonra işlem için yurtdışını tercih edebilirim. bulgaristan, italya, fransa artık neresi olursa sadece işlem yapmak için kullanırım. bırakmam mümkün değil artık kendi çevremi ona göre oluşturdum.. arkadaşlarım sonra ailemden abim ve bir iki akrabam bu işlerle ilgileniyor.. netten görüştüğüm insanlar var. engellense bile yine bir yolunu bulurum Smiley
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Bilemiyorum Smiley eğer parayı bulursak evet devam edebilirim.ama parayı bulmadıkça altcoinler hala takibimde ama her türlü bitcoini takip ederim sanırıım.seviyorum abi bitcoini haberlerini getirdiği yenilikleri hatta 0.0010 cent iken buralara gelişi.1 dolar olunca tüh ya ben 0.010 cent iken onbinlerce satmıştım diyen adamın pişmanlığını daha sonra 20k dolar olacağını bilemeden Cheesy
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
Kripto paralar artık hayatımıza o kadar yerleşti ki yarın bir gün Türkiyede kripto paraların kullanımı yasaklansa, hapis cezası vs gelse. Bu durumu kabul edebilir misiniz? Başka bir ülkeye taşınmayı düşünür müsünüz? Şöyle bir hayal ettim de bundan sonra kripto para olmasa böyle 20 yıl geriye gidekmişim gibi geliyor çok karamsar hissediyorum. Siz ne düşünüyorsunuz, kripto paralar sizin için ne kadar önemli ve bundan sonra kripto paraların hayatınızdan çıkma şansı nedir? Hiç tamamen bırakmayı düşündünüz mü?
Benim umrumda olmaz açıkçası. Elimdekilerin hepsini bozdurup yoluma devam ederim. Bu şayet karlı bir durumdaysam yapacağım bir şey.

İkinci olarak hala al sat yapmak istersem yurtdışındaki borsa hesabına transfer ederim para transferini de oradaki banka hesabıma atarım olur biter.  Sizlerin de yoksa bir şekilde halledilir bu işler. Kripto paradan daha önemli olan blockchain teknolojisi arkadaşlar. Şayet bu yasaklanirsa, nasıl olacaksa, işte o zaman geriye gideriz.  Şu an çok ilerideyiz de sanki!

Öyle bir yasak gelse bozdurtmazlar adama. Çiftlikbank gibi ekranda sayılardan ibaret olur üstad Smiley
Şaka bir yana yasak falan olmaz, olamaz arkadaşlar. TR yasakladı diyelim, el altından devam eder bu işler. Sonuçta BTC merkeziyetsiz eksenli bir şey. Kimse sizin kaç BTC sahibi olduğunuzu bilemez.

Kripto paralar olmadan elbette devam edebiliriz, bugüne nasıl geldiysek öyle ama ben herhangi bir yasaklama olabileceğine pek ihtimal vermiyorum.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
Kripto paralar artık hayatımıza o kadar yerleşti ki yarın bir gün Türkiyede kripto paraların kullanımı yasaklansa, hapis cezası vs gelse. Bu durumu kabul edebilir misiniz? Başka bir ülkeye taşınmayı düşünür müsünüz? Şöyle bir hayal ettim de bundan sonra kripto para olmasa böyle 20 yıl geriye gidekmişim gibi geliyor çok karamsar hissediyorum. Siz ne düşünüyorsunuz, kripto paralar sizin için ne kadar önemli ve bundan sonra kripto paraların hayatınızdan çıkma şansı nedir? Hiç tamamen bırakmayı düşündünüz mü?
Benim umrumda olmaz açıkçası. Elimdekilerin hepsini bozdurup yoluma devam ederim. Bu şayet karlı bir durumdaysam yapacağım bir şey.

İkinci olarak hala al sat yapmak istersem yurtdışındaki borsa hesabına transfer ederim para transferini de oradaki banka hesabıma atarım olur biter.  Sizlerin de yoksa bir şekilde halledilir bu işler. Kripto paradan daha önemli olan blockchain teknolojisi arkadaşlar. Şayet bu yasaklanirsa, nasıl olacaksa, işte o zaman geriye gideriz.  Şu an çok ilerideyiz de sanki!
sr. member
Activity: 1106
Merit: 273
Pages:
Jump to: