Bu görüşe katılamıyorum, Bayern'in kadrosu Avrupa'nın en iyi 3 kadrosundan biri, belki de en iyisi. Hem savunma hem hücum hattı yıldızlarla dolu. Şu anda orta sahası en iyi kulüp olabilirler. Lewandowski çılgınlar gibi gol atıyor, Bundesliga rekorunu kıracak böyle giderse. Bayern 22 maçta 62 gol attı, en yakın rakiplerine 1.5 kat fark atmışlar. Asist krallığında ilk 3 oyuncu da Bayern'den. Sırf heyecan olsun diye puan kaybettiklerini düşünüyorum bazen. İstedikleri an on dakikada üç gol atıp maçın tüm kaderini değiştirebiliyorlar. Bu sezon birçok maçta buna şahit olduk.
Çok gol atmak kadar az gol atmak da futbol için önemli noktalardan.Leipzig ligin en az gol yiyen takımı. Defans oyuncuları da kalecisi de gayet iyi. Sörloth transferi bekleneni verseydi işler değişebilirdi. Evet lewandowski bayern münih için büyük avantaj ama leipzigin performansı da küçümsenemez bana kalırsa.Ben zaten yarışacak bir kadrosu olduğunu düşündüğümü belirttim bayern münihden iyi bir kadrosu olduğunu savunmadım hocam