çoğu insan bir maymun kabilesindeymişçesine birey olmuyor, varolani taklit ediyor. Birbirinin kopyasi ideolojiler, fikirsiz beyinler, parlatilan/moda olmuş akımları takip etmeler vsvs. aslinda birer hayvan olduğumuz için sürü psikolojisine girilmesini doğal karşiliyorum.
Yakın zamanda Efe Aydal'ın bir videosunu izledin mi
oğlak burcuyum burçlara inanmam açıp okumam bile ancak eşim inanır eşimin söylemlerine göre oğlak burcuna tam tamına uyuyormuşum.
Hocam kadınlar , ah kadınlar her şeye inanıyorlar fal falan hayatını buna göre şekillendirenler bile var benim hanımda inanıyor burçlara ama ben sıfır sıfır sıfır
Ya kadınların hayata bakışı biraz magazinsel. Onlar daha çok insanlar, kişilikler ve olaylar arasında veri toplamayı seviyorlar.
Biz daha mantık ağırlıklı - gerçekçiyiz.Çünkü mecburuz. Parayı genellikle biz getirmek zorunda olduğumuz için gerçekçi olmak zorundayız. Başarısız mantık örgüleri ile hayatımızı sürdüremiyoruz zira.
Bu arada bir kadın burcunuzu soruyorsa yüksek ihtimal sizden hoşlanıyor demektir. Aklı sıra sherlock holmesluk yapıp sizi çözecek.