Pages:
Author

Topic: Büyük Bitcoin - Altcoin Çöküşüne Hazır Olun ! - page 4. (Read 809 times)

sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
yazdıkların mantıklı şeylerde hocam başlık biraz zıt olmuş. büyük çöküş deyince d e 1-2 bin dolar seviyelerine düşecek zannettim. Smiley

300 milyar dolar seviyeleri market hacimsel değeri iyi sayılır.

Aynen insanlar yanlş anlamış,bitcoinin tamamen çökeceğini anlamış.Düzelttim şimdi Grin
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
yazdıkların mantıklı şeylerde hocam başlık biraz zıt olmuş. büyük çöküş deyince d e 1-2 bin dolar seviyelerine düşecek zannettim. Smiley

300 milyar dolar seviyeleri market hacimsel değeri iyi sayılır.
newbie
Activity: 41
Merit: 0
adam azılı btc düşmanı çıktı rıza baba. Grin
jr. member
Activity: 33
Merit: 1
Create Your Decentralized Life
ok bye  Roll Eyes
member
Activity: 224
Merit: 10
2018 adına yorum yapmak için şu an çok erken gibi.. daha 3. aydayız.. düşüş sonucunda elimizdekiler değer kaybetmiş olsa da sabırla bekleyenler sonunda kazanacak bence. felaket senaryoları için çok erken olduğunu düşünüyorum.
member
Activity: 196
Büyük çöküş diye adlandırılan, şu an ki durumun daha kötü olan halini yakın görmüyorum. Zira şu aşama da bu şekilde seyretmesi normal. Ayrıca bir çok madencisi var yatırımı yapanlar var, artık kendini çoğu kitleye kabul ettirmiş bir ödeme aracından bahsediyoruz. Çöküş o kadar kolay olmayacaktır. altcoinlerin durumunu da haddinden fazla oluşları ve çoğunun arzının taleple uyuşmaması olarak görüyorum.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Çöküş falan zaten bundan daha kötü olabilirmi olursa o zaman dibe battık demektir şu bile çöküş diyebiliriz aslında.
member
Activity: 392
2018 yılının daha henüz ilk çeyreğini bile bitirmedik.Olumsuz yorum yapmak için henüz çok erken olduğunu düşünüyorum, G20 zirvesi sonrası kripto piyasasında olumlu gelişmelerin yaşanacığını ve piyasanın yukarı yönlü seyredeceğini düşünüyorum.
member
Activity: 448
Kripto piyasası aşağı doğru giderken herkes felaket tellallığı yapıyor . Bu kripto piyasasının genel yapısı itibari ile sert inişler ve çıkışlar ile dolu olması gerçeğini göz ardı etmemek lazım .Bir kaç ay içerisinde piyasa tekrar yükselir herşey unutulur.
sr. member
Activity: 686
Merit: 257
Büyük bir çöküşe nasıl hazır olunur bilmiyorum fakat böyle bir durum yaşanırsa olan altcoinlere olur, bedelini altcoinler öder çünkü yatırımcılar yatırımlarını ya elden çıkarır ya da ilk yüzdeki coinlere aktarırlar, çoğu altcoinin sonu olur bu.
member
Activity: 560
Merit: 11
Benim teorimde muz şeklinde düşüş oluşacağı. 2008 krizinde karekök şeklinde yükseliş olacağı söyleniyordu. bu sene içerisinde kriptolar hiç olmadığı kadar tehdit altında. onlara göre haklı oldukları sınırlar vardır da kurunun yanında yaş da yanıyor. bunu da görmeleri ve kendilerini düzeltmeleri gerekli.
newbie
Activity: 140
5000-6000 bandı genel trend çizgisinin dip noktası. Bu noktadan bir yükseliş başlayabilir.
full member
Activity: 602
Merit: 122
Çöküşten kastım bitcoinin tekrar ayakta kalması 4-5 k seviyelerinde , altcoinlerin çoğunun ölmesidir.

Bana soracak olursan piyasada işlem gören en az 1000 altcoinin zaten çökmesi yok olması gerekiyor, kimse yahu olur mu öyle şey biz onlara yatırım yapıp para kazanıyoruz demesin, bu altcoinlerin çoğu tamamen milletin parasını söğüşlemek için yaratılmış kolpa koinler, hiç birisinin elle tutulur bir hedefi, faydası ya da amacı yok, hatta bir geliştiricinin birisi tutmazsa diğeri tutsun mantığıyla oluşturulmuş kardeş projeler tokenlardan bahsetmiyorum bile çoğu eline vur ekmeğini al aracı ve insanlar göz göre göre bunlara yatırım yapıp daha büyük ve sistemin yakıtı olabilecek coinlere olan yatırımı engelliyor.

Şimdi bir düşünelim, eğer bu kadar altcoin olmasaydı da bilinen en major coinler ve hadi diyelim bir kaç tane büyük hedefleri olan tokenlar olsaydı, yani piyasada taş çatlasın 100 tane crypto coin olsaydı piyasa ne durumda olurdu? muhtemelen bu kadar sert hareketler görmezdik bir istikrar gelir bu kadar küsen adam olmaz daha net bir yatırım ortamı oluşurdu. Yani özetle patmalası gereken ne kadar altcoin varsa evet patlasın geç bile kalındı.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
Çöküşten kastım bitcoinin tekrar ayakta kalması 4-5 k seviyelerinde , altcoinlerin çoğunun ölmesidir.
member
Activity: 182
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Büyük çöküşe hazır olun nötr ve gündelik bir zaman da söylense anlaşılabilir bir çağrışım ancak piyasanın kan kaybettiiği bu zamanlar da böyle bir şey ifade etmek blockchain teknolojisinin yok olması manasına gelebilir.
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
PLATIO - Smart Banking Ecosystem
Çöküşle alakalı kıyamet senaryoları için biraz erken değil mi? Tamam şu an coinlerde uzun süren bir düşüş var tablo pek iç açıcı değil ama ilerleyen zamanlar yeni umut verici gelişmelere de açık. Umutsuz olmamalıyız diye düşünüyorum.
member
Activity: 224
Şu an bu çöküş dönemini uç noktalarına kadar yaşıyor piyasa. Hemen hemen her coinde bir değer kaybı var. Umarım piyasanın toparlanması uzun sürmez.
hero member
Activity: 894
Merit: 501
Bir kişi nasıl bu kadar felaket tellalı olabilir bilmiyorum ama beş ay önce bitcoin satın almış biri hala zararda değil dolayısıyla bir beş ay daha sabredilirse şu anki fiyatların beş altı katını göreceğimizden benim hiçbir şüphem bulunmuyor.. Ve devletler ne kadar engel olmaya çalışırsa çalışsın yakında merkezsiz borsalar geliyor, dipten toplarız.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Bu piyasanın içinde yer almayı kabullenmek zaten büyük çöküş tabir ettiğimiz olaylara karşı aşılı olmak demektir sanırım. 24 saat işlem gören volatil bir piyasadan nasiplenmek için çabalıyoruz ve kazancımız da o denli büyük oluyor, aldıklarımızın bir kısmının geri gitmesini olağan karşılıyorum. 
newbie
Activity: 41
Benim anlamadığım 8-10 bin dolar çokmu düşük rakamlar neden büyük düşüşe hazırız? Grafiğie bakınca 8-10 bin bile çok iyi rakamlar bu yıllar için. Bırakın crypto gibi volatilite tavan piyasayı. IMKB bist 30 da yer alan THY bile 10 liradan 4,8 liralara gelip aylarca sürünmüştü.
Pages:
Jump to: