Pages:
Author

Topic: !!!!! BÜYÜK BİTCOİN ANKETİ !!!!!! - page 2. (Read 693 times)

member
Activity: 106
Merit: 11
IPV6 Proxy | AWS Account
Anket gayet güzel ve detaylı olmuş uğraşılmış.
Umarım başarılı bir tez yazısı olur.
Tuzumuz olduysa ne mutlu bize Smiley
member
Activity: 294
Merit: 11
Anket hangi alandaki yüksek lisans çalışması için hazırlanıyor öğrenebilir miyiz?
newbie
Activity: 126
Merit: 0
selamlar herkese amacım yok tşkler Smiley anket nerdeydı
member
Activity: 392
Merit: 24
Umuyorum katılımınız bol olur.
Az önce doldurdum.
Mutlaka sonuçlarını bekliyorum.

İyi çalışmalar dilerim
newbie
Activity: 10
Çalışmanız ne durumda, yeterli katılımı sağlayabildiniz mi? Etrafımda yer alan bitcoin ile ilgilenen kişilere de çalışmanızı gönderip katılımcı sayısını arttırmaya çalışacağım. Bazı arkadaşlar uzun demiş fakat 6-7 dakika içerisinde rahatlıkla doldurulabiliyor (:

merhabalar katılımınız için çok teşekkür ederim, ilgilenenlere de anketi ulaştırırsanız bana gerçekten büyük bir iyilik yapmış olursunuz malum spesifik bir konu olduğu için insanlara ulaşmakta zorlanıyorum. Ankete katılım şimdilik fena sayılmaz ama hala çok kişiye ulaşmam gerek  Embarrassed

*** yorumlarınızı okuyorum fakat süre engelinden dolayı tek tek cevaplayamıyorum , destekleriniz için çok teşekkür ederim.
full member
Activity: 700
Merit: 134
Çalışmanız ne durumda, yeterli katılımı sağlayabildiniz mi? Etrafımda yer alan bitcoin ile ilgilenen kişilere de çalışmanızı gönderip katılımcı sayısını arttırmaya çalışacağım. Bazı arkadaşlar uzun demiş fakat 6-7 dakika içerisinde rahatlıkla doldurulabiliyor (:
newbie
Activity: 28
biraz uzun olmuş sanki, ilk fırsatta dolduracağım.
jr. member
Activity: 378
Merit: 2
Hocam 15 dakikamı sizin ankete verdim sende bize sonuçları verirsin artık  Cheesy
Kolay gelsin...  Huh
newbie
Activity: 1
Anketinizi doldurdum, detaylı bir çalışma olmuş. Ben de gelecek yıl kripto paralar ve blockchain üzerine tez hazırlamak istiyorum. Çalışmanızı burada paylaşırsanız akademik anlamda güzel bir kaynak olur.
copper member
Activity: 94
Merit: 6
NakitCoins.com ⭐ Instant Exchanger
Anketinizi doldurduk. Ellerinize ve emeğinize sağlık. Başarılar diliyoruz
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Anket dolduruldu. Çalışmanın sonucunu merak ediyorum. Umarım güzel ve faydalı bir çalışma olur. Kolay gelsin.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Kanıt için Quote

Real
Bundan daha önce bende üniversite için bir anket hazırlamıştım fakat bu çok daha detaylı olmuş ayrıca mixer gibi gizlilik hizmeti sağlayan servisleri bile bildiğinize göre Bitcoin ve blokzincir teknolojisi hakkında baya bir bilgi sahibisiniz. Ben anketi doldurdum, sizden tek bir isteğim var o da sonuç linkini bizimle paylaşmanız.

Copy paste
üniversite için bir anket hazırlamıştım fakat bu çok daha detaylı olmuş ayrıca mixer gibi gizlilik hizmeti sağlayan servisleri bile bildiğinize göre Bitcoin ve blokzincir teknolojisi hakkında baya bir bilgi sahibisiniz.
newbie
Activity: 51
Bu anket için gereken şartları sağlayamadığım için ankete giremicem ama düşüncelerimi paylaşmak isterim.Bu anket bu işe başlamamış kişiler için çok faydalı olacaktır.Bu işin artısını ve eksisini tecrübeli kişilerden öğrenerek daha düzenli planlar yapılıp işe girilebilir.Böyle birşeyi düşünmeniz birçok kişiye fayda sağlayacak.
newbie
Activity: 45
Anket güzel ve gayet detaylı. Belki çok geç ve gereksiz ama bence bitcoin de takılıp kalmasan ve genel olarak kripto paraları konu olarak alsan daha kapsamlı olabilirdi. Gerçi yatırım yapmayanlar bitcoinden başka bir coin bilmemeleri çok doğal ve bu da konu olarak btc nin yeterli olması demektir. Smiley
sr. member
Activity: 968
Merit: 250
Uzun bir anket olmuş . Bitmeyecek sandettim fakat bilgili olduğunuz belli sorulardan anlaşılıyor.
newbie
Activity: 98
üniversite için bir anket hazırlamıştım fakat bu çok daha detaylı olmuş ayrıca mixer gibi gizlilik hizmeti sağlayan servisleri bile bildiğinize göre Bitcoin ve blokzincir teknolojisi hakkında baya bir bilgi sahibisiniz.
jr. member
Activity: 84
Merit: 1
Anketi merakla doldurdum  Smiley soylenenin aksina 15 dk degil tas catlasin 5 dk suruyor. Calismanin sonuclarini merakla bekliyorum.Bizimle paylasirsin umarim
legendary
Activity: 1540
Merit: 1016
Anketi doldurdum. Piyasaya ve terimlere hakim birisi için 5 dakikalık bir anket. Sonuçları paylaşırsanız sevinirim, böylece ülkemizde Bitcoin ve kripto para yatırımcılarının durumunu öğrenmiş oluruz.
newbie
Activity: 10
Sonuclarini merak ediyorum ozellkle yas dagilimina gore gelir miktarini umarim yeterli katilim saglanmis olur. Ilgili bir telegram grubundan yardim istense daha cok katilim saglanabilir.
telegram aklıma gelmemişti doğrusu, sosyal medyadan ilerliyorum şimdilik umarım yakın zamanda tamamlanacak
Pages:
Jump to: