Pages:
Author

Topic: Büyük meblağlarla Bitcoin yatırımı yapmak - page 3. (Read 9963 times)

sr. member
Activity: 507
Merit: 252
Elde avuctakini kaybetmemek icin sermayenin yarisi degil de %25 gibi az miktarda girmek daha mantikli.
newbie
Activity: 2
Merit: 0
Btc uzun vadede elbet artar (yada dusebilir). Ama kisa surede daha cok kazanmak istiyorsaniz alt coinlere yonelin derim(Ltc,Nmc,Ppc vs..) 100bin Tl ye suanda Btcturk uzerinden almak isterseniz 40btc alabilirsiniz.

Bu altcoin mevzusunu daha yeni öğrendim, açıkçası henüz bir araştırma içine girmedim ama ltc'yi araştıracağım. Onu ayrı bir yatırım kolu olarak düşünüyorum. btc'nin önlenemez artışından faydalanmak istiyorum. 40 btc'nin 1 ay sonra kendini katlama ihtimali var, son 1 haftada bile iki katına çıktı. Ama işte elde avuçtakinin yarısını bağlamak ne derece mantıklı, yüksek yatırım yapan / böyle bir yatırımcı tanıyan birileri yardım eder diye umut ediyorum.
sr. member
Activity: 507
Merit: 252
Btc uzun vadede elbet artar (yada dusebilir). Ama kisa surede daha cok kazanmak istiyorsaniz alt coinlere yonelin derim(Ltc,Nmc,Ppc vs..) 100bin Tl ye suanda Btcturk uzerinden almak isterseniz 40btc alabilirsiniz.

1 bana gore mantikli
2 hack edilemeyecek sistem yoktur
3 btcleri farkli cuzdanlara bolmek daha mantikli
4 yasalligi konusunda fikrim yok
5 btc nin gidisati + yondeyse mantikli
newbie
Activity: 2
Merit: 0
Merhaba arkadaşlar,

Aranıza yeni katıldım. Bir kaç haftadır btc ile ilgili araştırmalar yapıyor ve ufak miktarlarda al-sat yapıyorum.

Btc'nin son 1 yıldaki grafiği incelendiğinde, mantıklı bir yatırım aracı gibi görünüyor. Tabi ki riskler taşıdığı muhakkak. Size sormak istediğim, tecrübelerinize dayanarak, yüksek miktarlarla btc almanın mantıklı olup olmadığı konusunda yorumlarınız.

Durum şu ki, benim elimde 200bin tl var. Bunun 100bin tlsi ile btc alıp, değerlenmesini beklemek niyetindeyim. Para, kendini amorti ettiği anda, anaparam olan 100bin tlyi çekip, kar ettiğim parayla yatırımıma devam etmek gibi bir düşüncem var.

1) Sizce bu ne kadar mantıklı olur?
2) Parayı btcturk sitesinde, btc olarak bekletmenin sakıncaları nelerdir/riskleri ne derece büyüktür?
3) Btc'leri btcturkte mi, yoksa cüzdanda mı saklamak daha mantıklı?
4) Btcturk'un bize verdiği, "bakiyenizin %90'ı güvence altında" bilgisi ne derece doğru ve bu güvencenin bir yasal dayanağı var mıdır?
5) Son olarak da, parayı btc olarak uzun süre bekletmek mantıklı mı?

Cevaplarınızı bekliyorum, şimdiden çok teşekkür ederim.
Pages:
Jump to: