Pages:
Author

Topic: Büyük XLM Stellar Airdrobu - page 3. (Read 752 times)

member
Activity: 378
Merit: 11
November 07, 2018, 09:19:15 AM
25 dolar yerine 150-200 verselerdi kyc yapardım ama 25 dolar için kyc yapılmaz. Gerçi kimliğim geçen yıl ve bu yıl katıldığım icolar sayesinde her alemde geziyordur o ayrı konu
hero member
Activity: 1694
Merit: 629
November 07, 2018, 09:14:41 AM
25 dolar için kyc yapılmaz. Yaparım diyen varsa da kendi tercihidir tabi ama tavsiye etmiyorum.

O kadar çok ICO projesi için KYC yaptım ki buradan da yapacağım KYC'nin bana bir zararı olmayacağını düşünüyorum. Kaldı ki günümüzde neredeyse her borsanın KYC istiyor olması da bir gerçek. Bu sebeple KYC işlemini tamamlamayı ve 25 USD'mi kazanmayı düşünüyorum Tongue Ayrıca birçok bounty, airdrop, ICO ve borsa ile kıyaslama yapmak gerekirse Blockchain.info (.com) adresinin daha güvenli olduğunu düşünüyorum. Tabii ki kimlik bilgilerimizi bu şekilde paylaşmak doğru bir şey değil fakat ilk cümlemde de bahsettiğim gibi zaten o kadar çok projeye verdim ki buraya da kimlik bilgisi vermem durumunda beni etkileyecek pek fazla bir şey bulunmuyor.
jr. member
Activity: 195
Merit: 1
November 07, 2018, 07:25:18 AM
Bu tür değerli airdroplar veya bounty ler paylaşınsın ki faydalı olsun bizim gibilere. En azından kuruş kazandırmayan işlerden uzak dururuz.
full member
Activity: 420
Merit: 105
November 07, 2018, 07:05:25 AM
Teşekkürler hocam . Site güvenilmez bir site değil hele bir de böyle kaliteli domaini varken. Adamların sanki cebinden para mı çıkacak.Sonuçta coin dağıtıyorlar.
jr. member
Activity: 195
Merit: 1
November 07, 2018, 06:21:10 AM
Teşekkürler.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
November 07, 2018, 06:11:35 AM
25 dolar için kyc yapılmaz. Yaparım diyen varsa da kendi tercihidir tabi ama tavsiye etmiyorum.
member
Activity: 522
Merit: 13
November 07, 2018, 04:19:45 AM
Blockchain.com cüzdanının XLM'ı desteklemeye başlaması nedeniyle yaptığı airdrop kampanyası. eğer dediklerini yaparlarsa kişi başı 25 $, toplamda 125 milyon $ değerinde XLM dağıtılacağı söyleniyor.

Buna katılmak için gerekenler ise Blockchain.com sitesinde üyeliğiniz olması ve üyelikte kullandığınız mail adresini https://www.blockchain.com/getcrypto bölümüne girmeniz.

ileride XLM'i dağıtırken KYC isteyecekmiş ki bu gayet normal multinin önü alınmaz yoksa. KYC yaparım diyenler girebilir, bu arada refli üyelik filan yok zaten onun için açmadım konuyu, görmemiş olanlar faydalanmak isterse diye yazdım her an kapatılabilirmiş başvuru olayı acele etmekte fayda var. (Başvuru tavsiyesi değildir bilgi paylaşımıdır sadece)
Pages:
Jump to: