Pages:
Author

Topic: BYTEBALL: Tamamen Yeni Bir Fikir Birliği Algoritması + İzlenemeyen Özel Ödemeler - page 2. (Read 6265 times)

sr. member
Activity: 784
Merit: 425
hocam orasını bende net çözemedim. ama açılıştan değeri 6X arttı 0,015 şimdi 0,099 larda demek ki geçerliği var ve talep alıyor
bide DEV iyi gibi sürekli herkese biligi paylaşıyor. üşenmeden sistemi anlattıyor ana konudan ingilizcen varsa takip etmeni tavsiye ederim ama daha ne kadar yükselicek bilimiyorum
şimdi siteye baktım alış0,078 satış 0,090 da ki dediğim gibi nerlerden geldi aq ben alsam 0,0015 olurdu şansıma
hero member
Activity: 896
Merit: 515
arkadaşlar cüzdanda son durum ne , takip eden var mı bunu ?

sondurum derken ne kasttettin cüzdan zaten aktif şuanda borsada alım satım yapılıyor tam olarak ne sordun!
cüzdanı sormuştum aktif olarak ödemelerde kullanılıyor mu ?  Alışveriş vs...

tam olarak anlamamakla beraber bunun sistemi btc depolama sistemi gibi bişey karşılığında temmettü vermesi gibi bişey aslında
alış veriş derken coin olarak diyorsan standart alım satımı var.
benim anladığım cüzdandaki btc miktarı kadar byte veriyorlar daha sonra bu byte ları alışverişte kullanın diyorlar.Amaç sanırım btc geri alınamayan işlemler yüzünden risk barındırdığı için bunu yapıyorlar.Eğer amaç buysa gerçekten saçma  veya yanlış anlamışta olabilirim.
Ayrıca depolama görevi görür mü dersen bu pek mümkün değil. Hali hazırda cüzdanlar var zaten neden ayrıca byte ile uğraşalım.
sr. member
Activity: 409
Merit: 250
lisk ve waves cold walletları byteball a kayıt edilmiş.

https://bitcointalksearch.org/topic/the-winklevoss-brothers-in-altcoin-section-1728002
Cüzdanında waves bulunduranlar byteball a nasıl sahip olacak, bilgisi olan var mı?
sr. member

sondurum derken ne kasttettin cüzdan zaten aktif şuanda borsada alım satım yapılıyor tam olarak ne sordun!

tam olarak anlamamakla beraber bunun sistemi btc depolama sistemi gibi bişey karşılığında temmettü vermesi gibi bişey aslında
alış veriş derken coin olarak diyorsan standart alım satımı var.
hero member

sr. member

hero member
ikm
sr. member
Activity: 420
vay arkadaş borsadaki şuanki seviyesine baktım dçok güzel kazandırmış.
0,51 seviyesine geldi açıldığında 0,015 ti sesiz sedasız gidiyor birde düzgün bir borsada işlem görse demek ki btc geçicek anasını satayım.
Pascal nxc falan derken önümdekini görmüyorum .
sr. member
doğru dürüt bir borsada işlem görmeden baya bi hareketli acaba açılıştan 1 x yaptı bunun üstüne 4-5 x daha çıkar mı ki?
hero member
Activity: 518
Merit: 500
hero member
Activity: 868
Merit: 502
bunun borsası nerde yahu lınk atarmısınız bulamadım Cheesy
sr. member
Activity: 644
🤖UBEX.COM 🤖
0.0239 btc ye kadar çıkmış ama sadece Cryptox işlem görmesi kötü. Tabii bu yüzden hacimde anca 4000-5000 dolar arasında oluyor. Diğer borsalara açılırsa çok iyi olur.
sr. member
Activity: 434
Ben programın görsel arayüzünü çok beğendim , fakat ne işe yaradığına hiç bakmadım.

sanırım içinde bytelarla temmetü veriyor bi yandan çıktığında 0,0015 di şimdi 0,002 falan fena değil
sr. member
Activity: 476
Ben programın görsel arayüzünü çok beğendim , fakat ne işe yaradığına hiç bakmadım.
hero member

"In the second round, which is expected in mid-February, we'll distribute 62.5 MB for each 1 BTC of linked balance and 0.1 new byte for each 1 byte received in the first round. "

Kendi Sitelerinden alinti.

O tesnet cüzdanti tamamen hikaye.Alisverisidenemek isteyenlere bedava coin dadigitiliyor.

Sizin bahsettiginiz " Kampanya" ya katilim 25 Aralikta sonlandi. O zamana kadar BTC adresinizi cüzdana linklemis olmaniz gerekirdi.
2. Kampanya da yukarda ilk satirlarda yazildigi gibi Subat ortalarinda baslayacakmis.

,açıklama için teşşekkür ederim. acıkçası bende sistemini tam çözemedim ama baya bir alım satımda hareketli
şuandaki fiyatı 0,02 çıkmış acayip yükseldi. ama sebebini anlamadım.
sr. member
Activity: 453
Merit: 264

"In the second round, which is expected in mid-February, we'll distribute 62.5 MB for each 1 BTC of linked balance and 0.1 new byte for each 1 byte received in the first round. "

Kendi Sitelerinden alinti.

O tesnet cüzdanti tamamen hikaye.Alisverisidenemek isteyenlere bedava coin dadigitiliyor.

Sizin bahsettiginiz " Kampanya" ya katilim 25 Aralikta sonlandi. O zamana kadar BTC adresinizi cüzdana linklemis olmaniz gerekirdi.
2. Kampanya da yukarda ilk satirlarda yazildigi gibi Subat ortalarinda baslayacakmis.
sr. member
Activity: 434
adı üstünde testnet? bu coinleri harcayabileceğinizimi düşünüyorsunuz yoksa farklı bir durummu var

bende merak ettim şimdi siz sorumca okudğumda blackbytes diye bi dalga var ama anlayamadım onları çeviriyolarmıymış neymiş !
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
adı üstünde testnet? bu coinleri harcayabileceğinizimi düşünüyorsunuz yoksa farklı bir durummu var
ikm
sr. member
Activity: 420
ben beleş byte lar almaya başladım saol bunlar nasıl gerçek olcak ama sora bilirmiyim. anlamadım da bol keseden veriyormu böyle
hero member
gunlük ödül alımı nasıl yapılıyır çözemedim durumu

windows testnet kur iki tane ayrı kurulum var livenetten ödül gelimiyor(yada ben çözemedim)
test neti kurduktan sonra testnettin sitesini aç

tıkla madan önce cüzdanın adresini kopyala
linki tıkla yapıştır. bukadar
Pages:
Jump to: