Pages:
Author

Topic: Callisto Coin - page 2. (Read 279 times)

full member
Activity: 364
Merit: 114
The revolutionary trading ecosystem
April 29, 2018, 08:12:43 AM
Belli ki etc tutarak callisto almışsınız. Ben de bir ksıım tutmuştum. Sonra etc ekibinin mallığı sayesinde bittrex açıklama yapmıştı "airdrop'a kısa bir süre kala etc ekibi bizimle iletişime geçti, ama böyle kısa zamanda iletişime geçtikleri için vermiyoruz" dedi. Bu ne salak bir ekiptir ki böyle önemli birşeyi son ana bırakıyor? Neyse bittrex haklı olarak vermedi, etc diplere gitti bu haberden sonra haklı olarak.

Bir başka mallık da burada. düşükdenebilecek supple de olan etc için 1 etc : 1 callisto yaptılar. yani elinde ne kadar etc varsa o kadar callisto vereceklerdi. Bu kodumun callistosunun supply si kaçtı? 5 milyar! Yani ekip hem salak hem kendini akıllı sanıyor.

Etc uzun vade tutan varsa Allah sabır versin böyle bir ekiple gitse gitse cmc de 2. 3. sayfalara gider ancak gelecekte. Şu da var 1-2 hafta içinde etc güzel bir moon olacak diye düşünüyorum. Sonra tekrar satıp kaçıcaz. Holder varsa tavsiyem acilen beyin naklidir.
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
April 29, 2018, 07:06:33 AM
Kazım yapılabilen bir coin ama işe yaramaz mı diyorsunuz ,şuanda yobit de var sadece sanırım diğer borsalara da girse değerlenmezmi ?
full member
Activity: 321
Merit: 100
Token That Will Transform The Venture Capital Mark
April 28, 2018, 04:14:02 AM
Ağababası ETC ne ki, Callisto bir şey olsun. Hiç bir umut bağlamadan ilk pumpta elden çıkarmak gerekir. İşe yaramayan bir şey
sr. member
Activity: 434
Merit: 278
April 28, 2018, 03:48:17 AM
Çöp.
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
April 28, 2018, 03:19:18 AM
Arkadaşlar Callisto yu anlatmayacağım bilenler zaten biliyor ,bu coin ile ilgili düşünceleriniz nedir bunu merak ettiğim için açtım konuyu,bilgili arkadaşlar düşüncelerini paylaşırsa bizimle iyi olur.
Pages:
Jump to: