Pages:
Author

Topic: Cardano (ADA) Yükselişi - page 2. (Read 624 times)

member
Activity: 700
Merit: 56
June 01, 2020, 01:12:17 PM
Arkadaşlar yazı büyüklüğü için kusura bakmayın uyarılar için teşekkür ederim başka bir bilgisayardan yazdım ekran sorunu vardı daha sonrasında düzeltmemişim.

ADA hakkında görüşler aynı yönde genel itibari ile.
Aslında bende aynı görüşteyim çok dengesizlik gördüm Ama bu yeni proje ile beraber ciddi bir destek aldı.
Ekipte zaten projeye güveniyor ve olumlu yorumlar var.
Zaten Mainnet tarihi verilir verilmez yükselişe geçti. Ben bu sefer bir umut ışığı görüyorum aslında.
Ve an itibari ile $0,079511 fiyatında dün konuyu açarken $0,077673 idi.
sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
June 01, 2020, 06:05:38 AM
Hocam başlık açmanız ve fikirlerinizi paylaşmanız çok hoş ama yazı karakterini normal bir görüş bildirirken büyütmenizin bir gereği yok. Bunun yerine gerekli yerleri vurgulayacak kalın font kullanmanız yeterli olur.

ADA ben bildim bileli yükselecek... %10-20 yapar sonra hop tekrar aşağıya. Benim için güvenilmez coin'ler listesinde artık. Uzunca bir süre elimde tuttuktan sonra sattım (zararına) bir daha kolay kolay almam.

aynı dertten bende muzdaribim ve ADA zararına satış ile sonlandı maceramız. iyiki satmışım sattıktan sonra bir düşüş dalgası daha yaşandı zaten Smiley

ADA güzel bir proje ama arkasına fomo desteği ve boğa gücünü almazsa çok çok ağır kalıyor ve bekletir. ayrıca %20 artış bu piyasa için çok önemli bir değer değil bence. 1 saatte %20 artan ada 10 dakikada %100 düşebilir yani.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
June 01, 2020, 04:47:07 AM
Öncelikle, gerçekten yazı tarzını değiştirin, karakter boyutunu vb hiçbir amacı yokken büyütmek son derece antipatik bir tarz, kimseden olumlu geri bildirim alacağınızı zannetmiyorum.
Adaya gelirsek, beklenti yaratan az sayıdaki projeden birisi, henüz dişe dokunur bir cevap vermemiş olmakla birlikte, hatırladığım kadarıyla olumsuz puan verilecek aksiyonlarda da bulunmadılar, o nedenle yatırımcısı sabretmeye devam ediyor. Yalnız bir ara kısa vadeli dalgalanması çok fazlaydı, pek tarzım olmasa da epeyce günlük al/sat yapmıştım.
sr. member
Activity: 1358
Merit: 374
June 01, 2020, 03:30:16 AM
Bayağı bir düşmüş ama sanırım sadece zirvesinden çok aşağıda diye bir para alınmaz gelecek varmı bbunda takip eden araştıran varmı
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
June 01, 2020, 01:38:26 AM
Hocam başlık açmanız ve fikirlerinizi paylaşmanız çok hoş ama yazı karakterini normal bir görüş bildirirken büyütmenizin bir gereği yok. Bunun yerine gerekli yerleri vurgulayacak kalın font kullanmanız yeterli olur.

ADA ben bildim bileli yükselecek... %10-20 yapar sonra hop tekrar aşağıya. Benim için güvenilmez coin'ler listesinde artık. Uzunca bir süre elimde tuttuktan sonra sattım (zararına) bir daha kolay kolay almam.
member
Activity: 700
Merit: 56
May 31, 2020, 04:27:59 PM
Merhabalar coin piyasasından başı yananlar ve ceplerini doldurabilen sabrı büyük insanlar.
Merit için teşekkür ederim: trendcoin
Epeydir forumdan uzaktım piyasa biraz ısınınca tekrar aranıza katıldım.
Bu konuda Cardano ile ilgili gelişmeler ve fikirlerimi anlattım umarım işinize yarar ve birlikte fikir alışverişi yapabilirz.

Cardano epeydir güvendiğim ama bir türlü yatırım yapmadığım bir coin.
Epey sevilen ama düşüş trendinde diğer coinler gibi nasibini almış bir coin.

Son zamanlarda güzel bir ivme yakaladı yukarı yönlü. Özellikle haftasonu boyunca %20'den fazla bir artış gösterdi.
Tezos ile kapışıyorlar Tezos'u geçmiş ve 10.sıraya girmişti Tezos yine öne geçti güzel bir maç var aralarında.

En son fiyat artışının sebebi Charles Hoskinson’ın Shelley Mainnet’in lansman tarihini duyurmasıyla başladı.
Bu projeye ciddi övgüler yapılıyor ve epey destekleniyor.

5 Ocak 2018 Tarihinde 1,15$ ile en yüksek fiyata ulaşmıştı.
Bu yazıyı yazdığım sırada  $0,077673 sularında yüzüyor. $0,1 direncini zorlamak istiyor.
Benim görüşüm ADA epey hızlı hareket edip 0,1$ direncinde takılacak. O direnci kırabilirse ciddi oranda kazandırabilir.

Yatırım tavsiyesi değildir. Ama Ben sizlerin görüşlerini merak ediyorum yatırımıma bu ölçüde şekil vereceğim.
Cardano'ya nasıl bakıyorsunuz ?

Pages:
Jump to: