Pages:
Author

Topic: Cardano Artık Kripto Dünyasının Üç Büyüklerinden Biri! - page 2. (Read 290 times)

sr. member
Activity: 883
Merit: 262
Çöp diyen arkadaşlarım neden olduğunu yazabilir mi acaba, kendi fikirleri ama ilk 3’e giren bir projede mutlaka bir ışık olmalı, hepsi de kriptopara sektörüne yeni adım atmış acemi yatırımcı parası olamaz herhalde ?

dostum aşağıya cardano nun explorer ının linkini bıraktım bak incele:

https://explorer.cardano.org/

blok süresi ethereum'dan daha uzun. her blokta en fazla 5-10 işlem var. bomboş giden bloklar bile var. bildiğin in cin top oynuyor. uygulama desen uygulama yok. 3 üncü olması tamamen piyasaya yeni giren abuk subuk insanlar yüzünden. herhangi bir ışık varsa bile ben göremiyorum, bilen varsa bizi aydınlatsın neden bu çöp 3 üncü sıraya kadar yükseldi bilelim.
sr. member
Activity: 1358
Merit: 374
Çöp diyen arkadaşlarım neden olduğunu yazabilir mi acaba, kendi fikirleri ama ilk 3’e giren bir projede mutlaka bir ışık olmalı, hepsi de kriptopara sektörüne yeni adım atmış acemi yatırımcı parası olamaz herhalde ?
sr. member
Activity: 883
Merit: 262
alakasız insanların piyasaya girmesiyle ilgili bir durum. cardano neymiş, piyasadaki en büyük çöp resmen. 
member
Activity: 490
Merit: 13
BIB Exchange
Kripto paralar genel anlamda düşüşe devam ederken Cardano yükselişe devam etti bugün ve ben de bulunduğu yerde kalıcı olacağına inanmıyorum. BNB'den kesinlikle daha güçlü bir yapıya sahip değiller ve buralardan alım yapanlar kesinlikle çok dikkatli olmalılar.
sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
Bulunduğu yeri hakettigini düşünmüyorum.
jr. member
Activity: 168
Merit: 4

Cardano son yirmi dört saat içerisinde kaydettiği yüzde 20'lik artışla kripto para piyasasının en değerli ilk üç kripto parasından biri oldu.

ABD'den Teknoloji Girişimcisi ve Matematikçi Charles Hoskinson'un Kurucu ortağı ve CEO'su olduğu Input Output Hong Kong (IOHK) tarafından desteklenen kripto para birimi Cardano (ADA) kripto piyasasında üçüncü sıraya yükseldi. Piyasa değeri göz önüne alınarak oluşturulan listede Cardano piyasa değerinde kaydettiği artışla üçüncü sıraya yerleşti.

Coingecko verilerine göre son yirmi dört saat içerisinde yüzde 22 değer kazanarak üçüncü sıraya çıkan ADA, Binance Coin'i (BNB) tahtından indirdi.

Bitcoin'in hafta başında çıktığı 58 bin dolarlık rekor fiyat seviyesinin ardından düzeltmeye gitmesi sonrası alternatif kripto paralar (altcoin) gerileme yaşadı. Cardano ise haftalık grafiğini yeşile döndürerek yüzde 44 değer kazandı. Kripto paranın yalnızca bir ayda kaydettiği değerse yüzde 330 oldu.

https://www.bfmedia.io/
Pages:
Jump to: