Pages:
Author

Topic: CASPER Coin Bilgi paylaşım - page 9. (Read 2889 times)

legendary
Activity: 1358
Merit: 1313
March 17, 2021, 05:58:24 AM
opsion 1 ve 3 için kayıt işlemini tamamladım. bakalım alabilecek miyiz

Hocam ne zaman kyc başvurusu yapmıştın ve ne kadar sürede onay alabildin?

Kendime bir güncelleme geçiyim diğer arkadaşlarında bilgisi olsun, daha önceden coinlistte dfinity için kyc yapmıştım, bunu ilk kyc başvurusunda seçmemiştim sıfırdan yapmıştım ve onaylanmadı pending olarak kaldı en son iptal ettim ve önceden yaptığım kycyi seçerek tekrar kayıt oldum ve 1 sn gibi sürede listeye alındım.

Daha önceden dfinity için kyc yapmış hesaplar direk onaylanıyor haberiniz olsun.
hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
March 17, 2021, 01:35:47 AM
İkisini birbirine karıştırmıyorum ama coinlistte flow satışı yapılacağı zamanlarda da aynı konuşmalar dönmüştü, flow aldı yürüdü, tedirgin olan arkadaşlar arkasından baktı, bu da aynı olur arkasından bakarsınız demiyorum ama şu yüksek hypedan faydalanıp en azından niye girmedim dememek için bir şans verilebilir. Tabi ödeyeceğiniz para sizi zorda bırakıyorsa kesinlikle tavsiye etmiyorum ama benim unutacak ciddiye almadığım param var diyorsanız denenebilir.
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
March 17, 2021, 01:11:56 AM
herşeye KYC yapmak da bana pek mantıklı gelmiyor.

1.seçenekteki bir yıllık süre de çok fazla. Alan iyi kazanacak gibi. Ben de takip ediyorum da 1. seçenek mantıklı değil 3. ye pek bize düşecek gibi değil.

Alabilen oldu mu merak ediyorum

Daha satış başlamadı, o yüzen alım yapan olmamıştır.
sr. member
Activity: 602
Merit: 256
March 16, 2021, 04:51:41 PM
herşeye KYC yapmak da bana pek mantıklı gelmiyor.

1.seçenekteki bir yıllık süre de çok fazla. Alan iyi kazanacak gibi. Ben de takip ediyorum da 1. seçenek mantıklı değil 3. ye pek bize düşecek gibi değil.

Alabilen oldu mu merak ediyorum
member
Activity: 1036
Merit: 18
March 16, 2021, 03:09:59 PM
2-3 gündür kripto paralarla alakasız tanıdıklar "casper coin çıkacakmış nasıl alırız yaa" diyip arama, whatsapp ya da yüzyüze görüşme yoluyla soruyorlar. Nerden duyuyor millet bu casper'ı? Bu şekilde olursa sonu ne olur tahmin edebiliyor muyuz?

arz az oluğu için, talep ne kadar çok fazla olursa ilk aşamada o kadar iyi olur.
bu insanların çoğu icodan almayı başaramayacak. ve borsaya girmesini bekleyecek. girdiğinde de hype ı bu kitle yaratacak.

e tabi 6 ay/1 sene sonra piyasa bu boğa halinde olursa yine.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
March 16, 2021, 02:59:42 PM
2-3 gündür kripto paralarla alakasız tanıdıklar "casper coin çıkacakmış nasıl alırız yaa" diyip arama, whatsapp ya da yüzyüze görüşme yoluyla soruyorlar. Nerden duyuyor millet bu casper'ı? Bu şekilde olursa sonu ne olur tahmin edebiliyor muyuz?
hero member
March 16, 2021, 05:23:44 AM
Bitcoin ve bir çok altcoin zaten merkezi finansal sisteme tepki olarak doğmuş bir şey, merkezi otoriteler elbette  kontrollerinin dışında bir finansal sistem istemeyecekler.
Bundan doğal bir şey yok, son 5 yılda yeni gelen insanların gözünde sadece vurgun yapabilecekleri bir emtia.
Yani klasik düzenin adamları elbette onlar da bu tür haberlerden etkilenebilir bunun bir miktar yansıması olabilir.

Kripto ile ilgili merkezi otoritelerin ağzına bakmak, onay beklemek kriptonun doğasına aykırı gibi geliyor bana.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
March 16, 2021, 04:03:29 AM
Hindistanın  kripto tutumu özellikle hintli ve pakistan dan katılan cok kişi olcağını düşündüğüm casperlabsı nasıl etkileyebilir.  Ceo ve diger üst düzey yöneticisinin hintli oldugunu düşünürsek

Türkiyede kripto para yasak deseler, katılmaz mıydınız?

arkadaş guzel bir yere parmak basmış.
bu sefer hindistan bu konuda ciddi gozukuyor.
sunulacak yasa tasarısında kripto bulundurmaya bile hapis cezası var.
umarım geçmez ama geçerse casperı geçtim btc yi bile etkileyecektir durum.
hero member
March 16, 2021, 03:54:36 AM
Hindistanın  kripto tutumu özellikle hintli ve pakistan dan katılan cok kişi olcağını düşündüğüm casperlabsı nasıl etkileyebilir.  Ceo ve diger üst düzey yöneticisinin hintli oldugunu düşünürsek

Türkiyede kripto para yasak deseler, katılmaz mıydınız?
sr. member
Activity: 883
Merit: 262
March 16, 2021, 01:59:25 AM
eskiden arcblock diye bir proje vardı rekor sayıda başvuran olmuştu ama uzun vadeli yatırımcı için sonu iyi olmadı bilen bilir.

casper bana aynen onu hatırlatıyor. tabi o zamanki piyasa şartlarıyla şimdiki piyasa şartları bir değil sonu nasıl olur kestirmek tamamen imkansız. 
vku
newbie
Activity: 3
Merit: 0
March 16, 2021, 01:28:36 AM
Hindistanın  kripto tutumu özellikle hintli ve pakistan dan katılan cok kişi olcağını düşündüğüm casperlabsı nasıl etkileyebilir.  Ceo ve diger üst düzey yöneticisinin hintli oldugunu düşünürsek
legendary
March 13, 2021, 05:34:23 PM
Daha proje çıkmadan ekşi sözlükte konusu açıldığına göre baya ilgi var bu projeye Smiley

Ekşiyi falan bilmemde projenin hype çok yüksek zaten, 1-2 seneden fazladır var olan bir proje. Coinlistle daha çok hype yakaladı, üstüne şu dönemce ico yapıp x vermeyen proje çok nadir olduğu için millet yükleniyor buna girebilmek için.

tek bir ayı piyasasına bakar her şey.
şu 1 hafta içinde olur da btc 30ooo altına düşerse, o 100ooo katılımcının 1000 tanesi bile dönüp bakmaz projeye. proje desen proje değil zaten. adamlar 5 sayfa token tanıtım rehberi yapmışlar, 4 tanesi satış ile ilgili. çok feci bir ele verme operasyonu gibi görünüyor.

Piyasada milyarlarca dolar marketcapi olan hangi projenin whitepaperları orjinal hepsi copy paste. Kağıtta yazan şeylere çok takmayacaksın kripto aleminde akışına bırakacaksın. Bunun yarın wp si başka bir coininkiyle aynı çıksa kimse dönüpde aa aynıymış demez kazandıracağına bakar.

Daha önceden kaç tanesine şahit olduk şuan taş gibi duruyolar markette ve milyarlarca dolar capleri var.
member
Activity: 1036
Merit: 18
March 13, 2021, 05:10:04 PM
Daha proje çıkmadan ekşi sözlükte konusu açıldığına göre baya ilgi var bu projeye Smiley

Ekşiyi falan bilmemde projenin hype çok yüksek zaten, 1-2 seneden fazladır var olan bir proje. Coinlistle daha çok hype yakaladı, üstüne şu dönemce ico yapıp x vermeyen proje çok nadir olduğu için millet yükleniyor buna girebilmek için.

tek bir ayı piyasasına bakar her şey.
şu 1 hafta içinde olur da btc 30ooo altına düşerse, o 100ooo katılımcının 1000 tanesi bile dönüp bakmaz projeye. proje desen proje değil zaten. adamlar 5 sayfa token tanıtım rehberi yapmışlar, 4 tanesi satış ile ilgili. çok feci bir ele verme operasyonu gibi görünüyor.
legendary
March 13, 2021, 01:52:18 PM

hero member
Activity: 1204
Merit: 623
March 13, 2021, 01:50:32 PM
Katılım için başvuru çok olunca ilk satışa sunulan miktarlar ve alacak olan kişi sayısını artırmak için dolar olarak alacaklarının miktarlarında azaltma yoluna gitmişler. Sanırım çok fazla insanın eline geçecek. Sonrasını sonra göreceğiz.
sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
March 13, 2021, 01:23:31 PM
hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
March 13, 2021, 03:31:51 AM
bence sırf daha fazla para toplamak için seçenekleri değiştirdiklerini düşünmüyorum. inanılmaz derecede saçma bir yöntemle satış yapmayı planladılar ve kimse de kalkıp "lan allah'ın emosu bu ne?" diye bu heriflere sormamış. inanılmaz bir yığılma olacak. flow'un gazıyla millet iyice çıldırma noktasına gelmiş. şu ana kadar bildikleri kripto para ripple, bitcoin, ethereum, doge ve flow olan bizim ülkemizin güzel insanları casper için birbirini yemek üzere.

Ben de aynen böyle düşünüyorum, flowu duyan koşuyor şimdi, coinlist büyük ihtimalle çökecek satış günü, almayı başaranlara madalya takmak lazım.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
March 12, 2021, 01:07:28 PM
bence sırf daha fazla para toplamak için seçenekleri değiştirdiklerini düşünmüyorum. inanılmaz derecede saçma bir yöntemle satış yapmayı planladılar ve kimse de kalkıp "lan allah'ın emosu bu ne?" diye bu heriflere sormamış. inanılmaz bir yığılma olacak. flow'un gazıyla millet iyice çıldırma noktasına gelmiş. şu ana kadar bildikleri kripto para ripple, bitcoin, ethereum, doge ve flow olan bizim ülkemizin güzel insanları casper için birbirini yemek üzere.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
March 12, 2021, 11:46:28 AM
Option 3 aşırı zor zar atılacak yapılacak olan fcfs olursa zaten hiç konuşmuyorum daha zor. 2 İse bana göre imkansız gibi duruyor balinalar yerini almıştır bile 1 seçenek en mantıklısı ama 1 yıl kilitli kalacak buda demek oluyorki olası bir boğa sezonu beklentisi falan baya bir süreç beklenir gibi duruyor. 1-2 bin dolar 12 ay kilitli seçeneğe yatırmak bana mantıklı gelmiyor açıkcası tutarmı tutar ama supply konusu da sıkıntı olacak bana göre.
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
March 12, 2021, 08:35:43 AM
Şahsen 3. seçeneği denemeyi bile düşünmüyorum hep denesem ne olacakki bu piyasada ne paraları piç ettik bir kaç bin doları 1 yıllığına yatıralım bakalım ne çıkacak karşımıza.
Pages:
Jump to: