Pages:
Author

Topic: Catex borsası coinmarketcape girmiş 14 satoshiden yakaladım :D - page 3. (Read 1222 times)

member
Activity: 462
Merit: 42
catex geçenlerde baktığımda 6 sts lerde falandı bir ara 14 lerden alanları 22 lere giderek falan baya mutlu etti umarım o ara mutlu olanlardan olmuşsunudur çünkü şuan gerçekten çok düştü.
hero member
Activity: 1666
Merit: 629
Bountyde 250 bin dolarlık catt dağıtılacak dendiğinde hesapla bunun bu fiyatlardan imkansız olduğu söyleniyordu. Çakallık yapıp 40 satoshiden mi hesaplamışlar?

Yapılan her işlemlerinde olduğu gibi ekip bounty işleminde de yalan söyledi ve insanları kandırdı. Dağıtımların henüz tam anlamı ile tamamlanmamış olduğunu iddia eden üyeleri de düşünmek gerekirse ekibin yine bir şeyi beceremediğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Bir diğer yandan dağıtılan token sayısı açıklandı mı bilmiyorum fakat bu ekibin belirtilen fiyatı 40 Satoshi'nin üstünden de hesaplamış olma ihtimali bulunuyor. Özellikle 15-20 satoshi seviyelerinden giren arkadaşlara birer bardak soğuk su ısmarlamak istiyorum. Maalesef bu arkadaşlar da Catex tuzağına düştü ve ekibin para kazanmasına imkan sağladı.
jr. member
Merit: 2
atsan atılmıyor satsan satılmıyor. en azından artık dividentte saçma sapan coinler vermeyi bıraktı da oradan üç beş bir şey gelmeye başlar.
jr. member
Merit: 1
bounty ödülleri dağıtılana kadar bekleyip sonrasında alım yapılabilir aslında fiyatı çok çok çok ama bayaa çok diplere geldiği için.
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Şunun şurasında 1 satoshiye ne kaldı. Eth paritesi de açılmazsa 1 den alıp 2 ye satış koyun 😂. Cmc gelsin uçacak diyenler neredeler
member
Activity: 742
Merit: 19
yani türkçe telegram catexin kapatılsa daha faydalı olurlar.Bir düşmeye gör gelen geçen tekme atıyor.Hayatın kuralı buymuş gibi. Wink Catex zaten dipte buradan çıkış yapabilir mi yapamaz mı.Boğayı görmeden şu an bir şey demek erken bence.Piyasa bu haldeyken zor şu an altcoinlerin yükselmesi.
jr. member
Activity: 350
Merit: 2
adamlar türkçe grup kurmuşlar ve o gruba yatırım yapayım mı diye gelen adamı dahi vazgeçirip gönderdiler ki bunlar elinde catt tutan kişiler. neyse küfür etmeyelim.
hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
Türkçe forumda bir coinin, borsanın, projenin vs adı çok fazla duyulmaya başlanmışsa tecrübelerime dayanarak söylüyorum, çok temkinli davranın. Biz çok çabuk gaza gelen ve birbirini gaza getirebilen bir milletiz. benim derdim catexle falan değil belki yine yükselir ama bu kadar abartmanın da anlamı yok.
member
Activity: 392
Merit: 10
Ne olacağı şu anda belirsizlik içine; yakın bir zamanda işin rengi iyice belirmeye başlar. Catex iyi olabilir ancak piyasanın testinden geçmesi gerekmektedir.
member
Activity: 1264
Merit: 43
Bountyde 250 bin dolarlık catt dağıtılacak dendiğinde hesapla bunun bu fiyatlardan imkansız olduğu söyleniyordu. Çakallık yapıp 40 satoshiden mi hesaplamışlar?

40 olsa gene iyi.. 40x10 gibi görünüyor..
newbie
Activity: 28
Cat i millete bounty ayağına iyi kakaladilar. Dağıtım eğer devam ediyorsa 1 e kadar gider bu gidişle. Zaten şuan bountyden kazananlar eline gelen cat i kilitler.
jr. member
Activity: 266
Yani düşeceği dip seviye 1 sat düşer mi zaten o seviyeye yakın.Yatırım yapılır mı isteyen yapar isteye yapmaz.Bu kadar gömüp hala konuşulması da şaşırtıcı.Serbest piyasa adam alır çıkınca biraz satar.Yani herşey olabilir.
member
Activity: 588
Merit: 22
şu an 6 satoshi seviyelerinde ve bana göre 1 sata kadar yolu var.Buralardan da sert tepmesi gerek.Keza çok yukarıları gördü ve illaki eski seviyelerine gelecektir.Kısa vadede düşünmemek gerek
full member
Activity: 672
Merit: 100
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
O kadar söyledik bu borsadan bir halt olmaz diye ama sağolsunlar hem buradan hem de telegramdan hakaretler yedik. İşin içine bountyde girince iyice çöp olacak demiştim öyle de oldu.
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Herkese dağıtım olmadı galiba. Hatta token dağıtım ile ilgili rahatsız olan kişiler başlık bile açmıştı galiba. 250 bin dolarlık Cat dagitildigina göre fiyatın bu kadar düşmesi lazım. Umarım coinex gibi olmaz. o da bir rüzgar gibi geçti gitti
sr. member
Activity: 1092
Merit: 254
çocuklar ben 14 den alıp  19 a sattım Cheesy Şuan fiyat baya düşmüş.Buralardan girer miyim ? girmem açıkçası belki büyük haber falan gelirse düşünebilirim.sanırım bountylerden dolayı dump oldu
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
5 satoshi su anda,toplamda 1 satoshiye kadarda 1.5 btc bir alım var  Smiley
iyi shillemeişlerdi bizim turkler bu koini,bir suru başlıgı vardı kilitlenmiş hepsi.
inşallah bulaşan olmamıştır.
adamlar bounty dagıtırken bile katakulli yaptı. 250bin dolar dagıtıcaz dediler. bounty dagıtılırken 10 satoshi olan coini 40 satoshiden hesaplayıp ona göre göndermişler. bounty basladıgında bile 40satoshi değildi bu coin max 20 civarında gördüm.
sonrada burda bounty managerı ekibi korumaya kalktı. artık turkleri almıcakmıs bountylerine Smiley topic silindi ondan yazısmaları goremezsınız.
bu coinin adam olması icin yapmaları gereken basit. ellerindeki tum coini yakacaklar. catt madenciliğini bitirecekler kalan coin miktarı ile borsaya kilitleyip kar ortaklıgı yapılacak. o zaman fiyatı artar yada adam olur su haliyle tam bir scam coin.
Yanlıs anlasılmasın borsaya scam demiyorum coin scam
member
Activity: 532
Merit: 22
iyi shillemeişlerdi bizim turkler bu koini,bir suru başlıgı vardı kilitlenmiş hepsi.

Bir ara telegramda takılıyordum her aşağı gidişinde Koreli grup muhabbeti döndü. Neredeyse Kore'ye uyuz olacaktım . Şuan ki düşüs sebebi bounty tokenlerinin dağıtıliyor olması. Toplar mı bilmem ama netice de Bursa tokeni birde çok saçma bir mining sistemi var. Bence zerre kadar iş yapacak bir token değil. Yakinda modası geçer.
sr. member
Activity: 814
Merit: 258

Shillemeyi bırak bunun için konu acıp millet ana avrat birbirine sövüyordu bir ara simdi baktım o konuların hepsi kitlenmiş. Turk forumunda veya twitterde bir malı babasının malı gibi öven satmaya calısan adam varsa ondan uzak durun arkadaş isterse 500x yapsın hep bir drama hep bir üç kagıt cıkıyor işin sonunda.
Pages:
Jump to: