Pages:
Author

Topic: Ce platiti cu crypto? - page 2. (Read 654 times)

legendary
Activity: 3668
Merit: 6382
Looking for campaign manager? Contact icopress!
June 01, 2018, 03:38:06 AM
Inca explorez Revolut, care au "£200/€200 Free ATM withdrawals per month" dar nu se specifica BTC-EUR sau EUR-RON din câte vad.
PS, am cumpărat de proba o punga de alune astăzi prin Revolut. Wink

La asemenea cumparaturi nici nu iti vei da seama daca te fura sau nu Smiley

Sunt cam irelevante aceste procente mici? Fie ca este Revolut, Wirex sau bitcoinRomania, căci oricum poți vinde la un moment oportun, iar atunci nu mai contează asa mult, ca ai vândut la 7 dimineața, sau la 7 seara.

Stii cum e? Vezi un produs la oferta si mai e cam mult pana la salar. Iei pe Bitcoin. In momentul ala, daca ai luat ceva de 1000 RON, incepi sa te uiti prin cine convertesti banii: la BitcoinRomania iti intra peste vreo o zi lucratorare, la card poti pe loc; iar din cei 2% diferenta intre un card si Netopia (PCGarage) iti mai raman bani de o punga-doua de alune Wink
sr. member
Activity: 742
Merit: 252
May 31, 2018, 04:40:40 PM
Cum a fost cursul? OK sau mai putin OK?

Cursul nu e grozav. Daca tin bine minte a fost ceva de genul preev - 8%.
Asta in conditiile in care BitcoinRomania ia vreo 3% si-ti trimite banii in banca sau Wirex iti lua (in decembrie) vreo 3% la BTC-EUR si inca vreo 3% la EUR-RON.

Inca explorez Revolut, care au "£200/€200 Free ATM withdrawals per month" dar nu se specifica BTC-EUR sau EUR-RON din câte vad.
Edit, este 2% pentru o suma mai mare. Sunt cam irelevante aceste procente mici? Fie ca este Revolut, Wirex sau bitcoinRomania, căci oricum poți vinde la un moment oportun, iar atunci nu mai contează asa mult, ca ai vândut la 7 dimineața, sau la 7 seara.

PS, am testat Revolut pe contactless.
legendary
May 31, 2018, 03:05:02 PM

Cursul nu e grozav. Daca tin bine minte a fost ceva de genul preev - 8%.
Asta in conditiile in care BitcoinRomania ia vreo 3% si-ti trimite banii in banca sau Wirex iti lua (in decembrie) vreo 3% la BTC-EUR si inca vreo 3% la EUR-RON.
member
Activity: 162
Merit: 24
May 31, 2018, 02:49:24 PM
salut. eu mi-am cumparat de pe pcgarage un pc, un telefon, un televizor, laptop, un playstation. ei au fost foarte ok, nu am intampinat probleme la plata cu bitcoin

full member
Activity: 322
Merit: 100
May 29, 2018, 02:32:49 PM
salut. eu mi-am cumparat de pe pcgarage un pc, un telefon, un televizor, laptop, un playstation. ei au fost foarte ok, nu am intampinat probleme la plata cu bitcoin
sr. member
Activity: 742
Merit: 252
May 28, 2018, 09:56:06 AM
Deocamdată eram prins intr-un cerc vicios jalnic. Mai mult curent -> aparate
Sper sa apară bull run-ul de odinioară, era jale pt. mineri, din păcate cu vreme torida.

De cateva luni bune platesc facturile de utilitati prin intermediul btcfactura.ro.

Very nice
full member
Activity: 693
Merit: 120
May 25, 2018, 04:54:08 PM
As fi interesat sa aflu, cine ce face cu criptomonedele achizitionate / minate.
Cine / ce plateste direct cu crypto? Nu ma intereseaza magazine online care accepta crypto, ma intereseaza ce ati platit deja sau ati dori sa platiti prin cripto (ex. cafea, restaurant, hotel, telefoane mobile, pc, masina, casa, utilitati, taxe si impozite, etc.).
Cont de netflix si mi-am incarcat cartela de telefon de cateva ori.

Netflix se poate plati prin crypto?
Nu direct dar poti gasi aici pe forum diferiti indivizi care vand conturi in functie de preferinte.
member
May 24, 2018, 07:37:16 AM
Cine / ce plateste direct cu crypto? Nu ma intereseaza magazine online care accepta crypto, ma intereseaza ce ati platit deja sau ati dori sa platiti prin cripto (ex. cafea, restaurant, hotel, telefoane mobile, pc, masina, casa, utilitati, taxe si impozite, etc.).

Netflix se poate plati prin crypto?
legendary
Activity: 854
Merit: 1000
May 24, 2018, 02:53:26 AM
De cateva luni bune platesc facturile de utilitati prin intermediul btcfactura.ro.
full member
Activity: 693
Merit: 120
May 23, 2018, 02:22:50 PM
legendary
May 23, 2018, 06:33:35 AM

Lista nu e mare, dar e in crestere: monitor, router, switch, cauciucuri, telefon si mai nou o factura de utilitati.
Toate acestea cumparate de la noi din tara. Doar la cauciucuri au folosit BitPay, mare parte au fost prin Netopia (MobilPay).
member
May 23, 2018, 03:25:05 AM
Pages:
Jump to: