Pages:
Author

Topic: CEDEX bounty tarihleri uzatıldı - page 5. (Read 1494 times)

full member
Activity: 1358
Merit: 193
April 17, 2018, 03:56:52 AM
dün telegramda admin hem ico yatırımcılarına hem bountty hunter lara tokenlerinin aynı gün 8 mayısta yollayacağını duyurdu. tabi 8 mayısa daha var cayarlar vazgeçerler o konuyu bilemem şu an söyledikleri budur.
full member
Activity: 630
Merit: 104
April 15, 2018, 05:38:30 AM
cedex gerçekten güzel bir proje olabilir uzun vadede kazandırabilir fakat sylonun imzacılarına para kalmayacak bir kampanya olacak cunkı aylarca sürdü ve bu aylarca süren imza yerine bissürü imza bundan çok kazandırdı.
full member
Activity: 490
Merit: 105
April 14, 2018, 03:29:55 PM
uzatılan bountyler bizim açımızdan vakit kaybından başka bir şey ifade etmiyor malesef bu tür olaylardan sakınmak için seçiçi davranmalıyız.
member
Activity: 1106
Merit: 25
April 14, 2018, 03:25:45 PM
bu sylon denilen tarrağın bountyleri çok uzun sürüyor. zaten bizi almıyor. hatta son zamanlarda twitter bountylerine bile full ve üstü alıyor. para etmeyecek olarak düşündüklerine alıyor sadece. ayrıca stake çalıyıe diye duymuştum. zaten ben onun imzasına katılıncaya kadar  ya sylon ölür ya da ben. o kadar fazla vakit var
newbie
Activity: 98
Merit: 0
April 14, 2018, 02:34:15 PM
Uzaması daha hayırlı kaçıranlar için ama bu kadar uzun bountyler insanları bir yerden sonra yıldırıyor. Her şey bittikten sonra iyi kar bırakır umarım.
full member
April 14, 2018, 02:10:43 PM
bounty katilimci listesi kapali; artik stake'lerimizi de göremiyoruz... umarim bir firildak dönmez - listeyi kapatmalari pek yakisik almadi; onca aydir kampanyadaydik, simdi de liste kapatilmis... cedex'te zaten umulani alamadi... gitti onca ay imza potansiyelimiz:)
mayis ortasi / sonu gibi gelir artik ne gelecekse...
Saylon firma yöneticilerinin incelemesi için kapandı geri açılacak dedi. Evet malesef bekleneni veremeyecek bounty hunterlara malesef büyük ihtimal. Çok uzun bir kampanyaydı.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
April 14, 2018, 01:37:03 PM
bounty katilimci listesi kapali; artik stake'lerimizi de göremiyoruz... umarim bir firildak dönmez - listeyi kapatmalari pek yakisik almadi; onca aydir kampanyadaydik, simdi de liste kapatilmis... cedex'te zaten umulani alamadi... gitti onca ay imza potansiyelimiz:)
mayis ortasi / sonu gibi gelir artik ne gelecekse...
full member
April 14, 2018, 11:23:17 AM
cedex icosu sonlandı. ico dan alanların tokenleri 8 mayıs tan itibaren dağıtılacak. henüz bounty hunter larla ilgili bir şey yok ama ama en erkan tarih mayıs ortası gibi olacaktır bounty hunterlara tokenlerin gönderilmeye başlanması. yatırıcımsına hayırlı olsun.
full member
April 13, 2018, 05:26:47 PM
Bunlar hep benden oluyor. Hdac'e girdim aylar oldu hala verecekler ödülleri. 3 kuruş birşey aldık zaten.
Buna girdim tarih uzatıldı. Bakalım nereye kadar gidecek. Token satışının bitmesine az birşey kaldı
Yanlız imza kampanyası sonlandı. Saylon duyurdu. Cedex imzanızı kaldırıp uygun gördüğünüz başka bir imz,aya geçebilirsiniz arttık.

Ödemelerin ne zaman yapılacağı hakkında bir bilgin var mı hocam? Son bir aydır foruma düzgün uğrayamadığımdan farketmemişim bile kampanyanın bittiğini
Malesef belli  henüz değil. İco yarın bitiyor sonrasınsa sylon dan haber bekleyecez. Hardcap yapamadı ciddi dump riski var malesef. Beklentinizi düşük tutun
member
Merit: 10
April 13, 2018, 05:17:32 PM
Bunlar hep benden oluyor. Hdac'e girdim aylar oldu hala verecekler ödülleri. 3 kuruş birşey aldık zaten.
Buna girdim tarih uzatıldı. Bakalım nereye kadar gidecek. Token satışının bitmesine az birşey kaldı
Yanlız imza kampanyası sonlandı. Saylon duyurdu. Cedex imzanızı kaldırıp uygun gördüğünüz başka bir imz,aya geçebilirsiniz arttık.

Ödemelerin ne zaman yapılacağı hakkında bir bilgin var mı hocam? Son bir aydır foruma düzgün uğrayamadığımdan farketmemişim bile kampanyanın bittiğini
full member
April 12, 2018, 02:54:19 PM
member
April 12, 2018, 01:58:09 PM
sr. member
Activity: 840
Merit: 300
April 08, 2018, 11:11:51 AM
zaman zaman bu dip ödül sistemlerinde problemler oluşabiliyor bu minvalde düşünürsek, sabırlı olup beklemek gerekiyor, ne projeler aylarca taktılar insanları kervana...

tabi ben desteklemiyorum bekletilmeyi. o ayrı.
full member
Activity: 406
Merit: 104
April 08, 2018, 10:46:03 AM
cedex te son durum nedir, bence hala bir adım atılmış değil, sadece bekliyoruz
full member
April 08, 2018, 08:07:08 AM
Arkadaşlar dağıtım ne zaman yapılacak bilgisi olan var mı?
dağıtım ico bitiminden sonra yapılacak. hemen verilecekmi bounty hunterların tokenleri yoksa ico dan alanlardan sonramı verilecek henüz belli değil. fatat ciddi dumb yemesi muhtemel eğer bir balina dadanıp toplamazsa ki zor balina dadansa zaten icodan dadanırdı hard cap yapamadı çünkü hatta half capta çakıldı kaldı.
full member
Activity: 728
Merit: 151
April 08, 2018, 05:25:38 AM
o kadar bahsedilmesine rağmen hala $ olarak hesap yapılyor..bence bu yanlış merit sistemi gelmiş olsa da.bunun haricinde imza ödülleri dağıtıldığı zaman fiyatı sağlam çakılabilir gibime geliyor..toparlanması da ne zaman olur artık allah bilir..ne de olsa bu ayıların piyasadan gideceği yok  Smiley

member
Activity: 350
W12 – Blockchain protocol
April 08, 2018, 04:51:06 AM
İnsanlar o kadar emek veriyorlar aylarca en sonunda bi bakıyorsun son bi kaç gün tarihler uzatıldı. Şimdi adam çıksa imzadan  o kadar emek boşa gidecek çıkmasa pek fazla birsey kazanamayacak. Yani değişik birşey. Bende de olmuştu aynısı imzada. Can Sıkıcı  birşey
member
Activity: 560
Merit: 12
April 08, 2018, 03:24:42 AM
Böyle icolari uzatanlarin bountye katılımları kapatmaları lazım. Cedex bitmiş ama kaç kişi bu uzatma yüzünden çıkış yaptı kim bilir
member
Activity: 448
April 07, 2018, 07:01:05 PM
Bitişe kadar özel bir kampanya yapılmadığı sürece daha fazla satılmaz gibi duruyor. İmzasında saplandık kaldık umarım beklediğimiz gibi kazandırır. Yalnız ben biryerlerde hesabı yanlış yapıyor olabilirim. Yukarıda bir arkadaş stake başına yaklaşık 20 adet cedex düşüyor demişti.

Buna göre 1 dolar hedef fiyat dersek ( atıyorum ) 20 haftalık bir katılım süreci olsa ve kişi member olsa. 20 (hafta) x (20 stake hafta başına) x 20 cedex X 1 dolar = 8000 dolar civarı bırakır. Tabi tüm değerleri salladım ama matematiği bu sanırım bu stake işinin yanlış mıyım?

Bu hesaplamaların gelirse gerçekten çok düşük bi rakam gibi geldi bana. ICO bitiminden kısa bi süre sonra diye duydum cedex tokenleri dağıtımı olucakmış tam kesin tarih ico bitince açıklanır.
member
Activity: 182
Merit: 11
April 07, 2018, 06:36:34 PM
Arkadaşlar dağıtım ne zaman yapılacak bilgisi olan var mı?
Pages:
Jump to: