Pages:
Author

Topic: Çekiç Ve Gül: Bir Behzat Ç Hikayesi - page 2. (Read 248 times)

legendary
Activity: 1050
Merit: 1158
December 11, 2022, 02:24:06 PM
2010-2013 yılları arasında diziyi aralıksız takip etmiş, o yıllar çıkan iki filmini de en önden sinemada izlemiş biri olarak 2019'da yayınlanan Blu TV bölümleri ise maalesef iyi değildi. Ama şu an başlayan Çekiç ve Gül ilk bölümü nazarında o kadar kötü gelmedi. 8 bölüm sürecek olması ben de olumsuz hisler uyandırıyor. Alkollü araba sürme mevzusuna ise çok takılmamak lazım çünkü bu karakterler hep böyleydi.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
December 11, 2022, 10:20:19 AM

behzat amirim sahalara geri döndü.

dün ilk bölümü izleme şansını elde ettim ve bence gayet iyi bir bölüm olmuş gibiydi. gibiydi diyorum çünkü çok kısa zamanda bütün bölümleri bitirecekler şeklinde anladım. bir bölümde bayağı bir olayı yaşadık. umarım ilk bölüm olduğu için böyledir yoksa bir sonraki bölümde izlerken yorulacağım valla.
diziye getirilen en büyük eleştirilerden birisi behzat ç'nin alkollü bir şekilde araba kullanması. hele ki alkollü araç kullanıp bütün bir aileyi yok eden bir insan varken dizide de bu şekilde hareket etmeleri resmen insanlarla alay etmek. umarım bu saçmalığı düzeltirler.

neyse herkes yaşlanmış. dizideki karakterler de biz de yaşlandık. bakalım ilerleyen bölümler nasıl olacak. umarım geçen sefer yaşanan gibi bir felaketle karşılaşmayız.
Pages:
Jump to: