Pages:
Author

Topic: Celal Şengör'ün uğradığı linç! - page 2. (Read 176 times)

legendary
Activity: 2324
Merit: 1175
September 20, 2021, 05:24:22 PM
Şu başlığı açmak bile mantıksızlık ürünü olmuş 1500 makaleden 12500 tanesi nasıl oluyorsa atıf almış ya hani ayrıca yaptığı şeyi normalleştirmek saçma bence başlık gereksiz yazılanlar daha gereksiz kişi istediği kadar işinin ehli olsun sapık ruhluysa buna sapık denir
legendary
Activity: 1358
Merit: 1313
September 20, 2021, 05:19:04 PM
Birincisi tamamen haklı bir linç var ve bende katılıyorum açık açık anlatıyor yaptığı tacizi.

İkincisi bu adamın çok çok yararlı bilgileri var ama linçleyenlerin %90'ı bu adamı bir kere bile dinlemeyen veya okumayan kesim, adam sana her şeyide anlatsa linç kolay geleceği için linçlemeyi seçiyorlar.
Peki bu olaydan önce bu linçleyenlerden kaç tanesi bu adamın programlarını izlemiş veya kitaplarını almış %5-10 u belki.(Burada farklı bir olay anlatmak istedim adamı savunmak gibi bir olay değil)
hero member
Activity: 1400
Merit: 536
September 20, 2021, 05:15:56 PM
Bu yapilani mesrurastirmak ya da normallestirme niyetinde olanlardaki motivasyon kaynaklarini ben tahmin edemiyorum, yapilani kendisi anlattigi uzere o bayan bu hareket karsisinda donup kalmis, sunu anlatamiyorum: gecmisinde kara leke olan insanlarin itibarsizlastirilmasi gerekir ki onlarin yerini baskalari alsin.
Celal Sengor'deki bu rahatlik ve ego benim yerim doldurulamaz anlayisi,
yerin oyle bir doldurulur ki sen bile sasarsin, fatih ile murat ve ilberle dortlu okey oynarsin kahvede.
legendary
Activity: 1316
Merit: 966
September 20, 2021, 05:05:25 PM
1500 bilimsel makalesine 12500'den fazla atıf almış Türkiye'nin yetiştirdiği en önemli bilim insanlarından biri zoom yayınında anlattığı anısından dolayı linç yiyor. Yakın çevresi tarafından tonton, sevecen olarak bilinen bir kişiliğin, karşısındaki insana babacan tavrını yanlış anlıyorlar. Ülkemizin yetiştirdiği değerli insanları harcamak bu kadar kolay mı Huh

Evli kadın götü tokatlamak, üstüne yetmezmiş gibi canlı yayında isim vererek tacizi anlatmak ve mağduru küçük düşürmek sana babacan bir tavır olarak geliyorsa ilk kendi karından başlayabilirsin.
hero member
Activity: 1162
Merit: 719
September 20, 2021, 02:31:38 PM
Celal Şengör'ün ne kadar iyi bir insan olduğu bilinmediği için ve yakın arkadaşlarıyla olan ilişkileri toplumsal dar kalıplarla çatıştığı için hocamız sosyal medyada lince uğradı. Konu yanlış noktalarda değerlendirildi. Kilitliyorum.

Pages:
Jump to: