Pages:
Author

Topic: Centra Hakkında Ki Son Düşünceleriniz Neler ? - page 3. (Read 1686 times)

full member
Activity: 364
Merit: 100
centra cok dalgali bir grafik sergiliyor. bir yukari bir asagi. aslinda sprekule etmekte zor. cunku farkli borsalarda islem goruyor sonucta. son dususu, btc nin sahlanmasi ve altcoinlerin dusmesine ve ayrica centra ekibinin verdigi sozler icin calismasina ragmen zamanlama acisindan insanlari yaniltmalarina bagliyorum.
full member
Activity: 490
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Ben hala bounty bekliyorum bu elemanlardan ne zaman verecekler belli degil, verecekleride belli degil aslinda. Boyle dalavere yapan projeler hep surunuyor. Bak kickicoya 25c den 4c de geriledi 1 ayda
Ya evet bunlar iyice dümenci çıktı roadmap güzel de güzel de çalışıyorlar da, neden böyle oldu bilmiyorum anlıyamıyorum. Ama blog bountylerini ve sosyal medyaları dağıtmadılar diye biliyorum sadece.
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
Ben hala bounty bekliyorum bu elemanlardan ne zaman verecekler belli degil, verecekleride belli degil aslinda. Boyle dalavere yapan projeler hep surunuyor. Bak kickicoya 25c den 4c de geriledi 1 ayda
member
Activity: 112
Merit: 11
proje iyi takım iyi ama söyledikleri şeyleri zamanında yapamadıkları için biraz korkutmuyor da değiller . bekliyorum artacak diye ama bakalım düştükçe de alıyorum hala bakalım nereye varacak böyle
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
yav bu kraken olayı tamamen palavra şerefsiz tenx de girecez dedi bir hışımla aldım yukselmeye başladı bıraz çaktılar aşağıya
sırf pump için yapılan oyunlar bunlar
full member
Activity: 392
Kraken'e girecez girecez diye cayır cayır konuşup girememeleri benide çok kızdırmış olsada benimde Centra'da ciddi bir yatırımım halen mevcut ve elbet bu yatırımın karşılığını alacağımı biliyorum. Şu an için beklemekten başka bir çaremiz yok maalesef.
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Ben iyice umudumu kestim bounty alanlara geldiklerinde satmalarını söylemiştim. Gidişatı hiç iyi değildi. Fiyatı hala da düşüyor. 0.80 e falan gelirse şükredin.

valla kardeşim senin olumlu yorum yaptığın tek bir ico,bounty,airdrop görmedim ben Smiley hep karamsarsın.
Centra için 0.80 e gelirse şükredin diyorsun.
Bende iddia ediyorum ki centra öyle bir seviyelere gelecekki bu dediklerin için çok pişman olacaksın.
Centra öyle içi boş bir proje değil.Ekibi harıl harıl çalışıyor ve ortaya birşeyler koyuyorlar.
Şimdiki fiyatı ise , zengin olmak isteyenler için bir bahane al ve unut sonra neler oluyor bakalım görelim.

Yorum yaptığım 1-2 airdrop konusu vardı onların hali ortada şimdi balinalar sevinecek demiştim. Bedava gelirse iyi ama para yatirmayin dedim . Şimdi gelelim centra olayına ben de borsaya girecekleri haberinden önce pump yer diye bir miktar aldım. Tabi söz verdikleri gibi borsaya giremediler. Bu büyük düşüşün bir nedeni de o. Ekibin surekli gezmesi bana bir anlam ifade etmiyor. Ortaya somut birşey koymaları lazım.
Olaylara biraz gerçekçi bakın . Sadece eski fiyatına gelmesi için bile %250 falan artması lazım. Bu dump-pump coini değil ki kademe kademe artacaksa bile uzun süre alacaktır. Insallah yanılırım da hızlı bir şekilde 2$ lara çıkar.
full member
Activity: 308
Valla ben aldıktan sonra düştü baya %40 civarı zarardayım ama panik yapmıyorum somut gelişmeler oldukça artacaktır.
sr. member
Activity: 630
Bu yıl altcoinler için beklentilerin gerçekleşmeyeceği bir yıl bu belli oldu, Centra da bundan nasiplendi.  Oturup Bitcoini seyredeceğiz.  Altcoinlerimin turşusunu kurup gelecek yıl  bakacağım ne olacak diye, Zarar edenleri şu an satmanın da bir anlamı kalmadı.
member
Activity: 83
Merit: 10
Verdikleri sözleri tutup sözünü ettikleri borsalara giremediler. Bu gidişle işleri zor
sr. member
Activity: 420
Merit: 260
Bu dönem BTC sahnede olduğu için hiç bir coin yukarı yönlü hareket edemiyor. Saçma sapan pumplardan bahsetmiyorum. Yani projesi bir şeyler vaadeden coinler BTC durulmadığı sürece dipleri yalamaya mahkum.
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
Bu piyasada hiç bi coine bulaşılmaz bence. Trzos borsaya girse o bile çakılır bu ortamda. Her şeyin geçmesini beklemeliyiz.
sr. member
Activity: 546
Ben iyice umudumu kestim bounty alanlara geldiklerinde satmalarını söylemiştim. Gidişatı hiç iyi değildi. Fiyatı hala da düşüyor. 0.80 e falan gelirse şükredin.

valla kardeşim senin olumlu yorum yaptığın tek bir ico,bounty,airdrop görmedim ben Smiley hep karamsarsın.
Bende iddia ediyorum ki centra öyle bir seviyelere gelecekki bu dediklerin için çok pişman olacaksın.
Centra öyle içi boş bir proje değil.Ekibi harıl harıl çalışıyor ve ortaya birşeyler koyuyorlar.
Şimdiki fiyatı ise , zengin olmak isteyenler için bir bahane al ve unut sonra neler oluyor bakalım görelim.

Hocam size katılıyorum piyasada o kadar saçma sapan proje varki insanlar artık projeleri tam incelemeden hepsine aynı davranıyor.Bounty geldiğinde satmalarını söylemesine katılıyorum ama genelde projeler ne kadar sağlam olursa olsun düşüyor ilk başlarda.
newbie
Activity: 55
Merit: 0
Kart dağıtımı projeye bir hareket getirir ama kriptoların bir ödeme aracı olarak gerçek dünyayla entegrasyonuna daha uzun süre var gibime geliyor. Uzun vadeli yatırım olarak buralardan alınabileceğini düşünüyorum ben de. Fork düşüşünde buralardan yükselişe geçmişti.
full member
Activity: 490
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Hocam önemli olan şuanki fiyatı değil, önemli olan projedeki profesiyonellik, roadmape uygun gidilmesi çalışılması gibi. Roadmape uydukları sürece dediklerini yaptıkları sürece somut olarak insanlara gösterebildikleri sürece fiyat zaten kendiliğinden artacaktır.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030

full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
Ben kasım ayının centranın ayı olacağını düşünüyorum.
1. fork olayı atlatılmış olacak.
2. kart dağıtımları başlayacak ve yıl sonuna kadar tüm kartlar dağıtılmış olacak (15.000 başvuru)
3. 26 ekimde krakene gireceğiz dediler, giremediler. Ama silikon vadisine gidip face to face görüşmeler yapacağız dediler. Olumlu geçeceğini düşünüyorum.
4. Fiyatının 40 centlerden aşağıya düşeceğini düşünmüyorum sağlam balinaları var, izin vermezler.

Şahsen ben kasım ayında güzel seviyelere geleceğini eminim centranın, ekip iyi çalışıyor.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Üzüldüğüm durumlardan bir taneside bu centranın düşüşü Sad
imza kampanyasından gelenleri şimdi satsam 100 de 100 zarar.
Ben bekliyorum 3$ 5$ olacak diye 90 CENTTEN  40 cente kadar düştü.
hayır yani 10 cent olursa yazık değilmi ?
bu kadar insan icoya katıldı para bağladı.

full member
Activity: 616
Merit: 108
Centranın grafiği TenX Pay ve Monaco ile benzerlik gösteriyor. Diğerleri tepe yapıp düşmüş Centra tepeden başlayıp düşmüş. Benimde fark ortaya koyacağını düşündüğüm bir projeydi ama şimdilik çıkış beklemiyorum.
Pages:
Jump to: