Pages:
Author

Topic: Centra Token - page 2. (Read 3289 times)

full member
Activity: 420
Merit: 100
April 07, 2018, 01:51:43 PM
ya haberi yeni duydum üzüldüm vallaha insanların paraları heba oldu gitti cidden millet nereden bulup güvenip ne hayallerle alıyor dolandırıcı çıkıp milleti soydular
member
Activity: 476
Merit: 10
Files.fm - Store, Share and Sell Files
April 07, 2018, 01:23:55 PM
Binance gibi iyi bir borsaya girmişlerdi. Kim derdi ki dolandırıcı olacaklar. Kaç kişinin parası heba oldu gitti resmen zarar eden çok kişi vardır
sr. member
Activity: 617
Merit: 250
April 07, 2018, 12:03:31 PM
İşte bu işler belli olmuyor maalesef önceden bilinemiyor, olay olduktan sonra yorum yapmak kolay, Centra hodl yapanlarda gelecek için ümitliydi bu yüzden tuttu Centrayı, yarın en güvendiğiniz bir başka coin de çökebilir, ne yapalım hiç altcoin almayacak mıyız.
full member
Activity: 196
Merit: 102
“RepuX - Enterprise Blockchain Protocol”
April 07, 2018, 11:59:23 AM
Geçen gün etherdelta'da alış koydum vurdum kelleyi yattım sabah kalktığımda almıştı. Binance'den fiyatına bakıyım dedim %100 düşmüştü. Velhasılı 1 ETH zarar ile çıktım... Allah belasını versin böyle tokenin. CEO'yu içeri almışlar, Kucoin, OKex borsadan delist etmiş o da bana denk geldi.
member
Activity: 476
Merit: 31
April 07, 2018, 11:43:24 AM
Centra nın imzasında bulunmuştum güzel bounty dağıttı sattım ama yükselmeye devam etti . Hiç pişman olmadım. Çünkü Tenx Pay i gördükçe halime şükrediyordum. Şimdi durumu görünce üzülüyorum yatırım yapan arkadaşlara.

imzadan girenlere cidden iyi dağıtım yapmışlar hatta bir ara 4 doları görmüş centra tam o ara satıp çıkacaktık bitcoin piyasasında malumunuz hiç bir tokene yada coine ölümüne bağlı kalmamak gerekiyor bir kez daha bu laf doğruluğunu gösterdi. birtek bitcoin'e güvenim var benim
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
April 07, 2018, 11:14:09 AM
Centra nın imzasında bulunmuştum güzel bounty dağıttı sattım ama yükselmeye devam etti . Hiç pişman olmadım. Çünkü Tenx Pay i gördükçe halime şükrediyordum. Şimdi durumu görünce üzülüyorum yatırım yapan arkadaşlara.
full member
Activity: 406
April 07, 2018, 10:42:15 AM
Piyasaya ilk girdiğim zamanlar baya revaçtaydı centra ama hiç almayı düşünmemiştim başka projelere yatırım yapıyordum, iyi ki de öyle olmuş adamlar dolandırıcı çıktılar resmen, umarım kayıp yaşayan yoktur localde.
member
Activity: 90
Merit: 10
April 07, 2018, 09:10:15 AM
Kripto varlıkların kart projeleriyle özleşmesi iyi bir gelişme ve çok yakında takip ediyorum. Ancak centra tokenin bu konuda yetersiz olduğunu düşünüyorum. Kaç zamandır takip ettiğim ve imza kampanyasına katıldığım tihosay bu konuda daha gelişmiş çözümler sunuyor ve kendi borsalarını yapıyorlar. Bana göre centra bunları yanından bile geçemez. Bu konuda en büyük örnek monaco olmuştur. Centra da dönen işleri hepimiz biliyoruz. Ancak bu yaşanan kötü durumları arkadan gelen iyi projelere maletmek yanlış olur  ve önümüzü kapatır.
member
Activity: 406
Merit: 47
April 07, 2018, 08:57:18 AM
Bu centra nerelereden nerele geldi ya.İnsaf be kardeşim 50 kattan fazla düştü.Bu resmen milleti sirkelemektir.Ama geri artacaktır  gibime geliyor.Patladı haberleri doğru mu bilmiyorum.
50 kattan fazla düştü? Bunun matematiksel karşılığı nedir bi açıklar mısın ?
newbie
Activity: 87
Merit: 0
April 07, 2018, 08:53:30 AM
Bu centra nerelereden nerele geldi ya.İnsaf be kardeşim 50 kattan fazla düştü.Bu resmen milleti sirkelemektir.Ama geri artacaktır  gibime geliyor.Patladı haberleri doğru mu bilmiyorum.
full member
Activity: 364
April 07, 2018, 05:03:17 AM
göz göre göre indirdiler Centra yı bence. ne olmuş yani iki tane adam başka isim kullanmışsa. bunların asya ekibi canlıydı ve kendi chainlerini yapıyorlardı. yani aktif bir geliştirme süreci yaşanıyordu. bir olumsuz haberle yerle bir ettiler. zarar edenlere allah sabır versin. delist haberine rağmen pump yedi. son bir altın vuruş yaptılar. tekrar 900 satoshiye düştü
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
April 07, 2018, 12:00:13 AM
Ben bu projeye çok güveniyordum ya, şaşırmadım desem yalan olur ama bu piyasada hiç bir şeye şaşırmamayı öğrenmemiz gerekicek.
member
Activity: 742
Merit: 19
April 06, 2018, 04:47:36 PM
Centra'nın borsalardan dışlanması olumsuz değer kaybetmeye devam edecektir.Kucoin sonra binance'den delist olacak olması fiyata olumsuz yansıdı.Bu saatten sonra zor toparlar.
hero member
Activity: 756
Merit: 500
April 06, 2018, 03:48:19 PM
bugune kadar bittrexten delist olan her coin delist olma sonrasi artis gosterdi. binance icin ayni sey olacak mi bilmiyorum. bekleyip gorecegiz.
newbie
Activity: 196
Merit: 0
April 06, 2018, 03:45:24 PM
Bu tarz kart projeleri hemen her zaman kalburüstü iş yapıyor ama diğerlerinden sıyrılabilecek ne artısı var bilemiyorum.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
April 06, 2018, 02:22:54 PM
basinda cikan haberlerden sonra centra wallet uygulamasi acilirken server connection error gibi bir hata veriyordu az once baktim da suan halihazirda calisir durumda. bunlar rebranding gibi birseyler yapar proje devam eder gibi geliyor. kan kaybi buyuk, arkasinda ne kirli isler dondugunden haberimiz yok fakat kendi blockzincirlerini falan da kuracaklardi. iddiali projelerden biriydi. sanki ufak bir umit de olsa yasama ihtimali var gibi goruyorum.
member
Activity: 560
Merit: 12
April 05, 2018, 05:20:45 PM
Forumda biri vardı kazandım falan diyen. Zaten hangi akla hizmet dolandırıcı olan bir coine yatırım yapılır anlamıyorum. Ben şunu anladım coin piyasasının tek derdi milletin parasını çalmak. Hakkında dolandırıcılık haberi olan coini bile pumpladılar.
full member
Activity: 448
send and receive money instantly, w/no hidden cost
April 05, 2018, 05:04:41 PM
6 aylık seviyedeki değişimlere bakınca çok ciddi dalgalanmalar yaşayan ve tabir yerindeyse çakılan bir coin. Yatırım için uzak durulması gereken ve yatırımı olanların da daha güvenilir bir liman bulması gereken bir coin
full member
Activity: 616
Merit: 108
April 05, 2018, 04:56:05 PM
Bende neredeyse ico sürecinden beri kart alma sevdasıyla tutuyordum. Fiyat olarak toparlar mı bilmiyorum ama başka borsalarda varlığını sürdürecektir.

Özel Edit : 1000. mesajım olmuş. (Forum yönetimi utanmasa Newbie olarak kalacağım)
jr. member
Activity: 462
Merit: 4
April 05, 2018, 04:53:15 PM
Binancenin delist edeceğini açıklamasından sonra bir daha toparlayacağını düşünmüyorum.Aklanırsa belki.Ama şu durumda ibre aşağıya doğru gidiyor ve gidecek.Olumsuz bir hava hakim.

Bu saatten sonra sittin sene kendine gelemez bu token aklansalar bile bitti her yerden kaldırıyolar kucoin binance diğer borsalar dandik zaten ordan kalkmasada olur iyi patladı ama
Pages:
Jump to: