Pages:
Author

Topic: Cepte garanti olması gereken coinler sizce neler? - page 2. (Read 998 times)

hero member
Activity: 1876
Merit: 524
Bitcoinin tavan yaptığı şu günlerde artık paranın altlara akması lazım normal şartlarda bu nedenle bu günlerde en mantıklısı ilk 30 daki tokenlerdir.
jr. member
Activity: 119
Merit: 2
% 21 btc, % 16 eth, % 13 bnb
eldeki ağır abiler bunlar
kalan % 50 fantezi
qtum, ltc, bch, xrp, nano (allah bildiği gibi yapsın), daps, egt, btcp.

yalnız qtum geçen boğada 100 usd'leri görmüş, neo ile grafikleri çok benzer, dün 3.9'dan aldım bugün 5.6
full member
Activity: 1050
Merit: 210
Crypto Trader
garanti görünen BTC imiş.
sr. member
Activity: 840
Merit: 300
Hocam cepte garanti olması gereken tek koin BTC dir. btc candır gerisi heyecandır diyorum.  bunun yanında belli başlı 5-6 adet koin var, fakat bu koinlerin de sağı solu belli olmuyor. bu yüzden bu koinlere dikkat etmek lazım. Dediğim gibi btc uzun vade tutmak için en sağlam koindir.
legendary
Activity: 1264
Merit: 1008
Bitcoin, Ethereum haricinde diğer coinleri elde devamlı bulundurmaya gerek duymuyorum. Diğerlerini alım fırsatı verdiğinde alıp, kar edince satmakta fayda var, piyasa çok değişken. Hangilerinin gelecekte kalıcı olacsğını bilmek imkansız.
member
Activity: 392
Merit: 10
Piyasayı yönlendirme kabiliyetinde olan coin vaya altcoinlerde olunabilir ancak aslolan satış ve alım yerlerinin nereler olduğu. Yüksek fiyattan alınmış bir Bitcoinde altcoinler kadar risk teşkil edebilir.
member
Activity: 1036
Merit: 18
geçen sene olsa btc eth derdim.

bu sene mutlaka bnb de bulunmalı cüzdanlarda.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Garanti olması gereken coinler çıkışına güvendiğimiz coinler olmalı.Piyasanın genel artışında ve genel düşüşünde bağımsız hareket edebilecek coinler olabilir.Var mı öyle bir coin şu an yok gibi.Btc çökerse hepsi çöker nitkimde öyle oldu.BTC 3k da eth 85 doları gördü.Btc artışını tamamladığında yanına alacağı coinler hangileri.Bunlarda gelecek vaat eden coinler.Eth olabilir Neo olabilir.Birde ucuz satlı bir coin alıp beklemeli.
jr. member
Activity: 462
Ethereum neo eos bnb yarısı bunlar yarısı bitcoin benim cüzdanımın. Alt parti başlayınca bitcoini de dağıtacağım
member
Activity: 683
Merit: 16
birazını okudum ve forumda gerçekten bilinçli insanlar var. Madenciliği yapılan enflasyonu çok yüksek olmayan koinler ilerleyen zamanda çok kazandıracağı aşikar.
jr. member
Merit: 1
Bence eos neo stellar bnb ethereum ve bitcoin. Bunlar olmazsa olmazlar olmalı. Diğerleri sizin araştırmalarınıza kalmış ama bunların olmadığı bir cüzdan eksik bence.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Çok acayip bir dönemden geçiyoruz.Bugün bakıyorum piyasaya wepower'ın artacağını söylemiştim.250'den 155 sata düşmüştü.Bugün tekrar 245'i görmüş.Bakıyorum twitter sayfalarına bir şey yok.Balinanın biri yukarı çıkartıp çıkartıp tepeden veriyor millete.100 gün sonra topluyor tekrar dipten.Yani demem o ki şu sıralar yükselişe geçecek coinde bulunmak çıkınca btc'ye geçmek.Doğru zamanda doğru yerde bulunmak.Tabi sabır şart.Bakalım şu an hot da bulunuyorum.31 sattan gevşedi 19 sata.ANi hareketler yapabilen bir coin hot.Kısa vade kazandıracaktır ama BTC 10k'ya giderse 16-17 sata düşebilir.Altcoinler şu sıralar riskli biraz.Dikkatli olmakta fayda var.
full member
Activity: 728
Merit: 151
ekibi sürekli çalışan gelişmeleri paylaşan potansiyeli olan anlaşmalar yapan coinleri bulup beklemek lazım.bekle bekle ömür bitti ama bu işinde raconu böyle işte bir yükseliş sezonu gelene kadar araştırıp elde tutup beklemekten başka yol gözükmüyor bu dönemler fırsat o yüzden
member
Activity: 602
Merit: 12
Bnb az olabilir ancak elinizdeki bir çok coin boğada ilk yükseleticek hatta 4 5 x yapacak coinler o nedenle biraz daha bekleyin.
jr. member
Activity: 420
eos, neo, ethereum, bnb, bitcoin diye yineliyorum ben de. bunlardan elde mutlaka olması gerekiyor ve üzmezler.
jr. member
Activity: 280
Şu an erken gibi görünüyor.Bir pump yakalayıp sepet yaparsam eth,ins,pundix tabi btc düşünüyorum.Btc"nin bir yükselişi sona ersin altcoinlerden birini yakalatız heralde pumpda.
full member
Merit: 107
Kendimce bunun planlamasını yaptım boğada elde bulunması gereken coinler bana göre 1 xlm 2 ıcx 3 holo 4 eth. Bunlar güzel artacaktır muhtemel hepsindende 6 7 x bekliyorum
member
Merit: 42
bu konuya daha önce yorum attım mı bilmiyorum ama attıysamda mutlak suretle gene aynısını söylemişimdir, raven tokene bu kadar yüksek bir miktarın yüzdeliğin ayrılmasını doğru bulmuyorum eos ise sağlam tokendir.
hero member
Activity: 938
Merit: 501
Eth, btc ve son zamanlarda Bnb illa ki bulunduruyorum. En temel olarak bunlardan tutmaya çalışıyorum, piyasanın durumuna göre beğendiğim başka tokenleri alıp sattığım da oluyor.
jr. member
standart şekilde yaklaşmak gerekiyor olaya. ilk on veya 15 coin elde tutulması gerekiyor. uzun vadede her birisinden kar elde edilebilir.
Pages:
Jump to: