Bu garantinin her şeyimi sorun olur an itibarı ile enparaya 1000dolar çektim limit var galiba gerisine red verince tanımlı garantiye çektim 1600 dolar daha enparaya anında geçerken garantiye geçmedi araştırdığımda paranın aşırı geç geldiği söylendi sizde son durum ne oldu acaba sizde 13 gün beklemek gerekiyormu kesin garanti ile ne paylaşmak gerekiyor yoksa 13 15 gün sonra kendi geçiyormu
Dostum 3 işgünü beklemeden birşey yazdığında ilgilenmiyorlar 3 iş günü sonunda gelmez ise cexe ticket aç kısa sürede cevap alıyorsun ancak finansın sana bilgileri göndermesi çok uzun sürüyor. Finansın yolladığı bilgileri garantiye verince paranı yatırıyorlar ben çok uğraştım. Garantiyi kullanma asla. Bana en son yazışmada gelen ve problemimi çözen bilgiler aşağıdaki gibi. Bu bilgileri verince çözdü garanti sorunumu.
Thank you very much for your patience.
Please be kindly informed that, on our side your transaction successfully completed.
We kindly suggest you to contact your bank with the bank details which we have provided you with in order they will be able to check this transaction:
ARN: 74592677168000505534307
RRN: 716718469290
Batch id: 102326654
Grateful for your understanding!
Please tell us if there is anything else we can help you with.
Best regards,
Finance Team