Pages:
Author

Topic: cex.io garanti paracard withdraw sorunu - page 2. (Read 1501 times)

full member
Activity: 134
Merit: 100
August 29, 2017, 10:12:56 AM
cex ionunda desteği tam leş hiç cevap vermiyorlar yarım btcm vardı dedim şunu çekiyim cexten enpara hemen geldi garanti pert bayram arasıda geliyor neyse para lazım değildi Allahtan garantiyi sizce aramalımıyım ne zaman arayım sizce yardımlarınız için teşekkürler

Garantiyi arayarak çözemezsin dostum facebooktan haklı müşteri kısmına mesaj yaz onlar seni arıyor enazından konu hakkında bilgisi olan kişiler dönüş yapıyor. cexin müşteri hizmetleri diğerlerine göre iyi bence. Gidişat hakkında bilgilendirirsen elimden geldiğince yardımcı olurum.
full member
Activity: 475
Merit: 127
August 29, 2017, 04:41:19 AM
cex ionunda desteği tam leş hiç cevap vermiyorlar yarım btcm vardı dedim şunu çekiyim cexten enpara hemen geldi garanti pert bayram arasıda geliyor neyse para lazım değildi Allahtan garantiyi sizce aramalımıyım ne zaman arayım sizce yardımlarınız için teşekkürler
full member
August 29, 2017, 03:37:12 AM
Bu garantinin her şeyimi  sorun olur an itibarı ile enparaya 1000dolar çektim limit var galiba gerisine red verince tanımlı garantiye çektim 1600 dolar daha enparaya anında geçerken garantiye geçmedi araştırdığımda paranın aşırı geç geldiği söylendi sizde son durum ne oldu acaba sizde  13 gün beklemek gerekiyormu kesin garanti ile ne paylaşmak gerekiyor yoksa 13 15 gün sonra kendi geçiyormu

Dostum 3 işgünü beklemeden birşey yazdığında ilgilenmiyorlar 3 iş günü sonunda gelmez ise cexe ticket aç kısa sürede cevap alıyorsun ancak finansın sana bilgileri göndermesi çok uzun sürüyor. Finansın yolladığı bilgileri garantiye verince paranı yatırıyorlar ben çok uğraştım. Garantiyi kullanma asla. Bana en son yazışmada gelen ve problemimi çözen bilgiler aşağıdaki gibi. Bu bilgileri verince çözdü garanti sorunumu.

Thank you very much for your patience.

Please be kindly informed that, on our side your transaction successfully completed.

We kindly suggest you to contact your bank with the bank details which we have provided you with in order they will be able to check this transaction:

ARN: 74592677168000505534307
RRN: 716718469290
Batch id: 102326654

Grateful for your understanding!

Please tell us if there is anything else we can help you with.

Best regards,
Finance Team
full member
Activity: 475
Merit: 127
August 29, 2017, 03:17:12 AM
Bu garantinin her şeyimi  sorun olur an itibarı ile enparaya 1000dolar çektim limit var galiba gerisine red verince tanımlı garantiye çektim 1600 dolar daha enparaya anında geçerken garantiye geçmedi araştırdığımda paranın aşırı geç geldiği söylendi sizde son durum ne oldu acaba sizde  13 gün beklemek gerekiyormu kesin garanti ile ne paylaşmak gerekiyor yoksa 13 15 gün sonra kendi geçiyormu
full member
June 30, 2017, 11:10:50 AM
Arkadaşlar Merhaba;

Forumda birkaç konu var bu problemi yaşamış kişiler tarafından açılmış ama sonucu ya da gidişatı hakkında hiçbirşey yazmadan arazi olmuşlar. Bende aynı sorunu yaşadım ve bir umut bekledim birisi pozitif yorum yapar diye ama hiçbirşey çıkmadı. İnsanlar başı derde girince foruma üye olup çözüm arayıp diğer insanları umursamadan arazi oluyorlar malesef tüm forumların ortak problemi bu.

Cex.io da tanımlı garanti paracard için çekme talebinde bulundum anında mailler geldi withdraw gerçekleşti diye ama hesaba giden gelen olmadı. Sitedeki 3 iş gününün dolmasını bekledim gene gelen giden olmadı. Önce haklı müşteri hattına yazdım facebooktan. Aradılar 2-3 gün araştırdılar sonra dedilerki havuzdan bekleyen binlerce işlem arasından bulamayız referans numarası lazım dediler. Cexe yazdım 13 gün sonra bugün bilgileri paylaştılar. Garantiye geri döndüm param geldi. 13 gün çok uzun bir süre malesef.

Özet: Paranız geliyor korkmayın stres yapmayın. Problem yaşayanlara yardımcı olabilirim.
Pages:
Jump to: