Pages:
Author

Topic: Çeyrek altın gram altın fiyatı yükselişte - page 2. (Read 238 times)

sr. member
Activity: 543
Merit: 250
Orjinal üyelik ToRiKaN banlanalı asır ol
Altına ne zaman baksam son baktığım zamana göre değerlenmiş oluyor. Btc düşüyor dolar artıyor ülkede eğer btcde fazla artsaydı ülkede kral olmuştuk ama hayal olarak kaldı Cheesy
newbie
Activity: 44
Merit: 0
bir yandan yeniden üzülüyorum ve keşke yüksekteyken satıp da dolar altına yatırım yapsaydım dedim. tabikide bu şekilde durmadan düşünmek yatırım yaparken yanlış hamleler yapmama neden olacak ama insan psikolojisi işte ne yaparsa yapsın akıl oraya gidiyor. ayrıca dolar euro altın vs durmadan yükselmesi ekonomimizi ciddi derece sarsacaktır. hayırlısı olsun hakkımızda.
member
Activity: 210
Merit: 10
Tl karsisinda yukseliste olmayan bir para birimi ya da maden yok zaten. Bu yuzden sasilacak bir durum degil. Umarim bir cozum bulunur cunku sonuclari hic iyi olmayacaktir.
newbie
Activity: 128
Merit: 0
arkadaş altın sattık mine cihaz almak için kazanır altınları geri koyarız dedik altın çıkıyor kripto düşüyor bu nedir böyle yae bütün şanssızlık benimi bulur arkadaş Sad
member
Activity: 252
Merit: 10
Bu gidişle ben evleninceye kadar küçük altın 1000 lirayı bulacak =)
biraz dişimi sıkıp yakın arkadaşlarıma yarım altın bari takayım. geleceğe yatırım  Grin
sr. member
Activity: 672
Merit: 251
Yaz aylarında altın fiyatları hep yükselir bunda şaşılacak bir durum yok. Düğün, dernek muhabbetinden her zaman yazın altını yüksek fiyatlardan alırsınız. Son baharda fiyatlar düşecektir.
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Elbette tesadüften öte değildir ama son aylarda kripto paraların değeri ne kadar azaldıysa altın ve döviz de o kadar arttı.
Yatırımlarımızı çok mu yanlış yerlerde değerlendiriyoruz diye kendime soruyorum bazen  Cheesy
sr. member
Activity: 504
Merit: 256
Altının gram fiyatı, haftanın son işlem gününe yatay seyirle başlamasının ardından yükselişe geçti. Aynı dakikalarda çeyrek altın ve cumhuriyet altını fiyatı da yükseldi. Altın piyasasında, 9 işlemde 7 milyon 153 bin 914,38 liralık ve 35 işlemde 26 milyon 357 bin 835,30 dolarlık işlem hacmi kaydedildi. Uzmanlar altının gram fiyatının 185,50-190,00 lira aralığında işlemler görmesini beklediklerini söylediler.

GRAM ALTIN FİYATI

188,47TL
188,46 TL

ÇEYREK ALTIN FİYATI

299,68 TL
307,45 TL

CUMHURİYET ALTINI FİYATI

1.236,00 TL
1.251,00 TL

Ondan sonra bitcoin düşüor Smiley
Pages:
Jump to: